Ürün Kodu: 66761
Ürün Barkodu: 2000000007847

Marka : Özerden

Product State: A0

Özerden Balonlu Naylon Rulo 1.5 m x 50 m

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 1,5 m x 50 m ölçülerinde
  • Polietilen 45gr/m² malzeme
  • Sağlam ve dayanıklı

Ürün Hakkında

Özerden Balonlu Naylon Rulo 1.5 m x 50 m

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?


Genel Bilgiler
Boyut 1,5 Metre x 50 Metre
Malzeme Polietilen
Katman Sayısı 3 Katlı

 

Yüksek kalite polietilen malzemeden üretilen Özerden hava baloncuklu naylon, özellikle son yıllarda hayatımızdaki yeri ve önemi daha da belirginleşen online alışverişler ile sıklıkla gördüğümüz bir ürün hâline gelmiştir. Üzerine önemli miktarlar harcanan hassas teknolojik ürünlerin farklı lojistik aşamalardan geçip uzun bir yolculuk sonucu kapımıza gelmesinde en önemli etkenlerden olan hava baloncuklu naylonlar, gerek toptancıların gerek bireysel satış yapanların özenle seçmesi gereken ve sıklıkla kullandıkları bir malzemedir.

 

 Özerden Hava Baloncuklu Naylon Nerede Kullanılır? 

 

Özellikle gıdaların paketlenmesi ve ambalajlanmasında, inşaat malzemelerinin taşınmasında, ticareti uygun kimyasal maddelerin sevk edilmesinde ve tarımsal alet ve organik maddelerin iletilmesinde de önemli rol oynayan bu naylonlar, başına bir kaza gelmemesi elzem olan ürünlerin kapımıza kadar tek parça ve sağlam ulaşabilmesi için gereklidir. Kalite standartlarına uygun üretilen Özerden hava baloncuklu naylon, sorunsuz bir alışverişin tarafı olmanız için gereken en önemli ve güvenli unsurlardan biridir.

 

 Özerden Hava Baloncuklu Naylonun Farkı Nedir? 

 

Yoğun alışveriş trafiği sebebiyle taşıdığı riskler günden güne artan uzaktan alışverişlerde, alışverişin ilk aşamasından son aşamasına kadar olan süreçte ürünü koruyacak olan hava baloncuklu naylonun önemi de dikkat çekmektedir. Dilovası ve Ayazağa fabrikalarında, kalite standartlarına uygun, sağlamlık ve güvenlik en başta gözetilerek üretilen Özerden hava baloncuklu naylon; nem ve toza karşı ekstra koruma sağlayan hafif bir malzeme olan polietilen ile imal edildiği için, üretici firmanın diğer birçok yalıtımlı ve koruyucu ambalaj ürünü üretiminde elde ettiği tecrübe ile birleşerek piyasadaki en performanslı ürün olarak yerini alıyor. Üç katlı dokusu ile ürünlerinize aşılması güç bir güvenlik kalkanı oluştururken ciddi bir yalıtım da sağlayan Özerden hava baloncuklu naylon boyutları, 1.5 metre genişlik ve 50 metre boy ile hem performanslı, hem ekonomik bir kaliteyi sizlere getiriyor. ISO 9001 standartlarından şaşmayan, son teknoloji ile desteklenmiş bir üretim  aşamasından geçerek son kullanıcıya ulaşan Özerden hava baloncuklu naylon, hem satıcının hem alıcının en büyük kaygısı olan ürün güvenliğini sağlamada önemli bir iş başarıyor. Satın alınması gibi tedariği ve taşınması da şansa bırakılamayacak önemli siparişleriniz; kullanıma hazır bir ürün teslim almanızı sağlayacak bir hijyen standardı ve güven veren bir yalıtımla sizlere ulaşacaktır.

 

Özerden Hava Baloncuklu Naylon Özellikleri Nelerdir?

 

Bazen haftalarca beklenen, üzerlerine daha ele geçmeden planlar yapılan; evlerinizin ya da ofislerinizin belki de en önemli eksiğini tamamlayacak olan kargoları tam teslim alırken kırık, bozuk ya da hasarlı olduğunu görmek büyük ve maalesef yaygın bir problem. Bu problemi bertaraf etmek adına en büyük yardımcınız Özerden hava baloncuklu naylon olacak. Hassas ürünler ile çalışan satıcılar bu yumuşak ama sağlam ürünle incelikli paketlemeler yapabilirken mobilya, beton gibi yükte de pahada da ağır ürünlerin pazarlamasını yapan iş yerleri 50 metrelik Özerden hava baloncuklu naylon sayesinde ürünlerine gereken özeni gösterebilecek, koruyucu maddenin hızlıca tükenmesi endişesi yaşamayacaklar. Zirai ürünlerin transferi esnasında ideal ısısını yakalayabilmesi veya koruyabilmesi için de en güvenilir ürün Özerden hava baloncuklu naylon olacak. Polietilenin sağlamlığı yanında naylonun geri dönüştürülebilirliğini de sunan Özerden hava baloncuklu naylon hem sizlerin yaşam kalitesini hem de doğayı düşünüyor. Özerden hava baloncuklu naylon fiyatı ile de sektördeki liderliğini perçinliyor. 1.5 metre genişliği ile her sektörden ürün üzerine çalışma esnekliği sağlayan Özerden hava baloncuklu naylon, artık avansas.com aracılığıyla bir tıkla kapınızda. Üstelik hızlı sipariş bölgesindeyseniz ürününüz 1 iş günü içerisinde teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Özerden Balonlu Naylon Rulo 1.5 m x 50 m
1.059,88 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.