Çevre Dostu
Ürün Kodu: 83758
Ürün Barkodu: 8680895145653

Marka : Parex

Product State: A0

Parex Çöp Torbası Orta Boy 55 cm x 60 cm Beyaz Çilek Kokulu Büzgülü Tek Rulo

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 55 x 60 cm ölçülerinde
  • Orta boy
  • Çilek kokulu
  • 15 adet

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Parex’in orta boy çöp torbası, farklı çöp kovalarına kolayca uyum sağlar. 55 cm x 60 cm ölçülerine sahip olan bu ürün, yuvarlak ya da kare fark etmeksizin tüm küçük boy çöp sepetleri için idealdir. Otel odalarında, bürolarda, kişisel çalışma alanlarında, mutfaklarda ve tuvaletlerde rahatlıkla kullanılabilir.

Paket halinde satılan bu ürünün her bir paketinde 15 adet orta boy çöp poşeti bulunmaktadır. Bu çöp torbaları rulodan kolay bir şekilde ayrılır, koparma sırasında torbaya zarar gelmez ve yırtılmaz.

Benzersiz özellikleri ile dikkat çeken Parex çöp torbası, ihtiyaç duyulan her ortam için kullanışlı bir üründür. Kokulu olma gibi kendine özgü bir özellik taşıyan bu ürün, kötü çöp kokularını önler. Poşetin çilek aromalı kokusu her kullanışta etrafa hoş kokular yayar. Parex markasının kalitesine sahip olan bu çöp poşeti, Avansas’ın uygun fiyat avantajları sayesinde de son derece ekonomiktir.

Genel Bilgiler 
MarkaPAREX
ModelBÜZGÜLÜ ÇÖP TORBASI ÇİLEK KOKULU ORTA BOY
Üretim YeriTürkiye
Teknik Bilgiler 
BoyORTA
Boyutu55X60
Kapasite30 LİTRE
RenkBEYAZ,KIRMIZI BASKI
Rulo Sayısı1
Rulo Başına Poşet Adet Sayısı15
HammadePOLİETİLEN TORBA
Mikron22
Dikiş TipiDÜZ
Uygun Olduğu Kullanım AlanıOFİS, EV, BANYO, MUTFAK, OTEL, OKUL
Büzgülü mü?EVET
Koku ( Parfüm )ÇİLEK
Doğada çözünür mü?Evet
Sertifika Bilgileri 
Sertifikası var mı?ISO 9001, ISO14001, ISO 45001, TSE, ÇEVKO

Parex çöp poşeti, yüksek taşıma kapasitesine sahiptir ve oldukça güçlü bir yapısı vardır. Güçlü yapısı sayesinde tam dolu olduğunda bile rahatlıkla taşınabilir. Büzgülü olma özelliği ile de ağzı kolayca kapatılabilir. Böylece taşıma sırasında çöplerin etrafa dökülme riski ortadan kalkar. Ürünün bir diğer özelliği de sağlamlığıdır. Dip kısmının sağlam bir şekilde birleştirilmiş olması sızdırmayı önler ve olası kaza ihtimallerini en aza indirir.

Üretim malzemesi ve kullanımı itibariyle çevre dostu olan Parex çöp torbası, ekolojik dengeyi bozmaz. Pratik kullanım özellikleri sayesinde çöpler torbanın ve çöp kovasının dışına çıkmaz. Çöp kovasının ve çevresinin kirlenmesine sebep olmaz. Üzerindeki çilek desenleri ile kötü görüntülerin önüne geçer. Doğa dostu materyallerden üretilen bu çöp poşeti, işi bittiğinde konteynere gönül rahatlığı ile atılabilir.

 

Cook Orta Boy Çilek Kokulu Büzgülü Çöp Torbasının Özellikleri Nelerdir?

 

Cook Çöp Torbası hijyenik ve pratik kullanıma sahip bir üründür. Büzgülü tasarımı sayesinde torbayı kolay bir şekilde bağlayabilir ve taşıyabilirsiniz. Ürün rulo halinde tasarlanır ve her ruloda 15 adet poşet bulunur. 55x60 cm ebatı ve 30 litre hacmi ile bu çöp torbası orta boy çöp kovası için idealdir. Çilek kokusuna sahip kırmızı renkli ürün, çöplerin kötü kokularını bastırmaya yardımcı olur ve evinizde ya da ofisinizde kullanmak için uygundur. Bunun yanı sıra ürünün kırmızı renkli olması çöp torbasının içeriğinin görünmesinin önüne geçer. Mutfak ve banyo çöpü ya da ofislerdeki kağıt çöpleri gibi hemen hemen tüm çöp atıkları için uygundur. Cook Orta Boy Çilek Kokulu Büzgülü Çöp Torbası dayanıklı ve kaliteli %100 geri dönüştürülebilir plastik malzemeden üretilir ve oldukça ekonomiktir. Ürün çevre dostu olması sayesinde daha çok tercih edilir.

 

Cook Orta Boy Çilek Kokulu Büzgülü Çöp Torbası Dayanıklı mıdır?

 

Cook Orta Boy Çilek Kokulu Büzgülü Çöp Torbası son derece dayanıklı ve sağlam bir üründür. 19,7 mikron kalınlığında ve sızdırmazlık düzeyi oldukça iyi olan ürün, kolay kolay akıtma yapmaz. Bu sayede hijyenik bir kullanım sağlar.

 

Cook Orta Boy Çilek Kokulu Büzgülü Çöp Torbasının Kullanımı Kolay mıdır?

 

Rulo halinde tasarlanan Cook Orta Boy Çilek Kokulu Büzgülü Çöp Torbasında yer alan çöp poşetleri rulodan kolay şekilde ayrılır. Ruloda yer alan ayrım kısımları özel olarak tasarlanır. Böylelikle çöp poşetleri rulodan ayrılırken yırtılmaz veya parçalanmaz. Büzgülü tasarımı sayesinde ise çöp poşetini rahatlıkla çöp kovasına yerleştirebilirsiniz. Çöp poşeti dolduktan sonra ise büzgülerinden bağlayarak çöplerinizi poşetten taşmadan taşıyabilirsiniz.

 

Cook Orta Boy Çilek Kokulu Büzgülü Çöp Torbası Doğada Çözünür mü?

 

%100 geri dönüştürülebilir plastikten üretilen Cook Orta Boy Çilek Kokulu Büzgülü Çöp Torbası, çevre ve doğa dostu bir üründür ve 2 yıl içerisinde doğada tamamen çözünerek yok olur. Böylelikle doğaya olan negatif etkisini ortadan kaldırır. Bu özelliği sayesinde daha çok tercih edilir.

 

Cook Orta Boy Çilek Kokulu Büzgülü Çöp Torbası Hangi Çöp Kovaları İçin Uygundur?

 

Cook Orta Boy Çilek Kokulu Büzgülü Çöp Torbası, 45 cm boyutlarındaki orta boy çöp kovalarına rahatlıkla uyum sağlar. Ayrıca ürünü büzgülü yapısı sayesinde ev ya da iş yerlerinde yer alan çöp kovasına kolayca yerleştirebilirsiniz.

 

Cook Orta Boy Çilek Kokulu Büzgülü Çöp Torbası Tüm Atıklar İçin Uygun mudur?

 

Cook Orta Boy Çilek Kokulu Büzgülü Çöp Torbası, ev ve iş yerlerindeki birçok farklı atık için uygundur. Bu ürünü gıda atıkları, cam ya da plastik şişeler, kağıt atıkları gibi pek çok evsel atık için kullanabilirsiniz. Ancak büyük boyutlu ve endüstriyel atıklar için uygun değildir. 

  

Cook Orta Boy Çilek Kokulu Büzgülü Çöp Torbası Kokuyu Hapseder mi?

 

Koku önleyici özelliği ve çilek kokusu sayesinde Cook Orta Boy Çilek Kokulu Büzgülü Çöp Torbası, kokuyu poşete hapseder, evinizin ya da ofisinizin kötü kokmasını engeller, güzel ve hoş kokusu ile bulunduğu ortama ferahlık getirir. Bu sayede herhangi bir çöp akma durumunda kötü koku bulunduğunuz ortama yayılmayacaktır.

Cook çöp torbaları hem fiyat hem performans açısından oldukça avantajlıdır. Müşteri memnuniyetini her daim önemseyen Avansas, hızlı alışveriş hızlı teslimat mottosuyla hareket eder. Siz de Cook Orta Boy Çilek Kokulu Büzgülü Çöp Torbası ve ihtiyacınız olan pek çok ürüne Avansas ile kolayca ulaşabilirsiniz.

 

 

 

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Parex Çöp Torbası Orta Boy 55 cm x 60 cm Beyaz Çilek Kokulu Büzgülü Tek Rulo
107,88 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.