Ürün Kodu: 71269
Ürün Barkodu: 9000100794664

Marka : Persil

Product State: A0

Persil Power Jel Color Sıvı Çamaşır Deterjanı 1.69 LT

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Power Jel Color Sıvı Çamaşır Deterjanı
  • Renkli Çamaşırlara Uygun
  • 1.69 LT / 26 Yıkama

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Persil Jel Color Sıvı Çamaşır Deterjanı 1.69 LT 
Boyut / Yıkama1.69 LT / 26 Yıkama
KokuÇeşitli Çiçek Kokuları
Ürün FormuJel
Ebat30x20x10
Ağırlık1.9 kg
MalzemePlastik

Dağ gibi çamaşırlar ve çıkmayan inatçı lekeleriniz varsa, artık hepsine bir son verecek Persil Jel sıvı çamaşır deterjanı var. Çeşitli çiçek kokuları ile bahar tazeliğinde çamaşırlarınız artık hayal değil. Kalıcı kokusu ve ferahlığı ile çamaşırlarınız uzun süre kokusunu koruyacaktır. Jel formu ile kullanımı da çok kolay olan sıvı çamaşır deterjanını ister deterjan haznesine ister çamaşırlarla beraber yıkama haznesine koyarak etkili sonuçlar elde edebilirsiniz. Çıkmayan lekeleriniz varsa yarım kapak Persil Jeli leke üzerine koyup bekletin daha sonra makineye atıp yıkayın. Lekenin nasıl temizlendiğine hayret edeceksiniz. İçeriğinde mucizevi bileşenler ile 26 yıkamaya kadar etkili olan sıvı çamaşır deterjanı piyasadaki 5 kg toz formda bulunan diğer çamaşır deterjanlarına kıyasla çok daha uzun dayanır.

Persil Jel Color Sıvı Çamaşır Deterjanı Ne İşe Yarar? 

Bir deterjandan öncelikle güzel temizlemesini, çıkmakta direnen derin lekeleri ve kirleri dahi çıkarabilmesini, güzel kokmasını, kokusunu uzun süre muhafaza etmesini, dolabı açtığınızda bütün odayı güzel kokular kaplamasını bekleriz. Bunun için piyasada çeşit çeşit yumuşatıcılar, deterjanlar farklı formlarda birçok ürün bulunuyor. Böyle farklı ürünler tercih etmeniz hem evinizde ürünlerin çok yer kaplamasına hem cebinizden fazla para çıkmasına neden olur. Bütün ürünler bir kenara, hepsini tek bir ürünle karşılayan Persil Color jel çamaşır deterjanı yorumları okunurken de görülebileceği üzere, Persil bir kenara. Artık toz deterjanları geçmişin tozlu raflarına kaldırma vakti geldi. Toz deterjanlarda bir ölçekte bir makine çamaşır yıkarken Persil Color sıvı çamaşır deterjanı ile yarım kapak ürün ile bir makine çamaşırı yıkayabilirsiniz. Hem bütçeniz, hem vaktiniz, hem çamaşırlarınız için en ideal ürün sıvı çamaşır deterjanlarıdır. İçeriğindeki etken maddeler ile hem lekelerinizden eser kalmayacak hem de muhteşem kokuları ile ilk günkü tazeliğini koruyan çamaşırlarınız olacaktır.

Persil Jel Color Sıvı Çamaşır Deterjanı Hangi Çamaşırlarda Kullanılır? 

Renkli çamaşırlar için üretilmiş olan Persil Color sıvı çamaşır deterjanı beyaz çamaşırlar üzerinde bir zarara sebebiyet vermemekle birlikte beyazlar içinde kullanıma uygundur. Bunun yanında tercihinize bağlı olarak beyaz çamaşırlarınız için kullanmak istediğiniz diğer Persil Jel ürünlerimize bakabilir ve avansas.com dan sipariş verebilirsiniz.

Persil Jel Color Sıvı Çamaşır Deterjanı Çamaşır Dokusuna Zarar Verir mi? 

Çamaşır dokusuna zarar vermeyecek bileşenlerle üretilmiş olan sıvı çamaşır deterjanları hiçbir şekilde çamaşır dokusuna zarar vermeyecek şekilde formüle edilmiştir. Jel formunda olması ürünün makinede daha hızlı suyla ve çamaşırla temas etmesini sağlar ve bu şekilde toz deterjanlarda olduğu gibi çamaşırlarınızda kalıntı bırakmadan lekelerin çıkmasını sağlar. Böylece hem kıyafetinizin dokusunu koruyup, hem kıyafetinizin rengini muhafaza edecek şekilde tasarlanmış sıvı çamaşır deterjanlarını güvenle makinelerinizde kullanabilirsiniz.

Persil Jel Color Sıvı Çamaşır Deterjanı En İyi Sonucu Kaç Derecede Verir? 

Ürün talimatını dikkatli okumadan kullanmamanızı öneririz. Persil Jel Color, çamaşırlarınızı 20 derecede yarım kapak ürünle yıkadığınızda bile etkili sonuç alabileceğiniz şekilde formüle edilmiştir. Kıyafetlerinizin türü ve kirlilik durumuna göre 20, 30, 60 derecede yıkanabilen bir forma sahiptir. Hassas çamaşırlarda bile güvenle kullanabilirsiniz. Mükemmel temizlik ve ferahlık keyfi için tercihinizi Persil Color sıvı deterjanlardan yana kullanabilirsiniz. Daha fazla Persil Jel Color sıvı çamaşır deterjanı26 yıkama çeşitleri ile sitemizde müşterilerimizi bekliyor olacağız. Hızlı teslimat bölgemizdeyseniz siparişleriniz 1 iş gününde teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Persil Power Jel Color Sıvı Çamaşır Deterjanı 1.69 LT
149,39 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.