Çevre Dostu
Ürün Kodu: 60165
Ürün Barkodu: 4001895872792

Marka : 3M Post-it

Product State: A6

Post-it 2028 B Yapışkanlı Not Kağıdı 76 mm x 76 mm Gökkuşağı Mavi Tonlarında 450 Yaprak

Product State: A6
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 450 yaprak
  • 76 mm x 76 mm ölçülerinde
  • Etkili yapışkanlık
  • Gökkuşağı mavi renk

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Post-it 2028 Yapışkanlı Not Kâğıdı 76 mm x 76 mm Gökkuşağı Mavi Tonlarında 450 Yaprak Özellikleri
En76 mm
Boy76 mm
MarkaPost-it
RenkGökkuşağı Mavi Renk
Yaprak Sayısı450 Yaprak
TürEtkili Yapışkanlı
BoyutStandart

Bilgisayarlar, tabletler, telefonlar ve notebooklar her ne kadar elimizin altında olsa da not tutmada yardımcı olan post-itlere her daim ihtiyaç vardır. Elektronik aletler çoğu zaman kişiyi uğraştırabiliyor. Bu sebeple elinin altında kalem ve not kâğıdı bulundurmak ekstra kolaylık sağlamaktadır. Unutulmaması gereken ne varsa yazarak göz önünde bulunacak herhangi müsait bir alana yapıştırılabilir. Bu post-itler hatırlatıcı olarak da kullanılabilir. Post-it 2028 yapışkanlı not kâğıdı boyutları76x76 mm olması ile rahatlıkla kısa notlar tutmanıza yardımcı olur. Standart boylarda olması, ne kadar büyük ne kadar küçük olması gerektiğini düşünmeniz hususunda sizi uğraştırmaz. Bu sebeple rahatlıkla kullanılabilir.

Post-it 2028 Yapışkanlı Not Kâğıdı Uzun Süre Dayanıklı mıdır?

Post-it yapışkanlı not kâğıtları ihtiyaç anında not tutulması için elin altında bulunan, acil bir anda hemen kullanıma yardımcı olan bir üründür. Bu ürünler yapıştırılan bir alanda uzun süre kalabilmektedir. Yapışkanlı not kâğıtları genellikle iş yerlerinde, şirketlerde kullanılmaktadır. Acil bir anda telefon numaraları not etmek, müdür isteklerini not almak ve bazı zamanlarda kişinin kendini motive etmek amaçlı notlar yazması için kullanılmaktadır.Post-it 2028 yapışkanlı not kâğıdı özelliklerikontrol edildiğinde görüleceği üzere,dayanıklılığı ön plana çıkmaktadır. Bu sebeple gönül rahatlığıyla tercih edilebilmektedir.

Post-it 2028 Yapışkanlı Not Kâğıdı Kullanışlı mıdır?

Post-it yapışkanlı not kâğıtları renkli olmasıyla göze hitap etmektedir. Renkli olması ve değişik bir görünüme sahip olması ile göze çarparak diğer sıradan not kâğıtlarından farklı olarak tercih edilmektedir. Post-it 2028 yapışkanlı not kâğıdı yorumları incelendiğinde,kullananların çoğu öğrenci topluluğudur. Ders çalışırken bir takım formülleri not etmede ve göz önünde bulundurmada rahatlıkla kullanıma müsaittir. Her göz önüne geldiğinde o konuyu tekrar etmede ve unutmamakta yardımcı olmaktadır. Önemli olan ders notlarını, duvarlara, bilgisayar ekranlarına, masalara, defterlere yapıştırarak kullanılabilir. Hatırlatıcı olarak kullanımda çok yardımcı olmaktadır. Zaman zaman iş yeri sahipleri, doktorlar, büyük şirketlerde de kullanılmaktadır. Bu not kâğıtları hayatın her alanında kişiye hayatı biraz daha kolaylaştırmakta yardımcı olmaktadır. Bir hediye gönderirken bile üzerine not yazdığınızda kaybolmaması için de tercih edilebilir. Evin içinde kimi mutlu etmek isterseniz ona küçük notlar yazarak görebileceği alana yapıştırıp gördüğü anda mutlu edebilirsiniz. Küçük bir işlem gibi gözükse de bir post-it ile birçok alanda kendinizin, başkasının hayatına dokunabilirsiniz. Ayrıca post-it 2028 yapışkanlı not kâğıdının mavi görünümündeki tonları ile tarzını da yansıtabilirsiniz.

Post-it 2028 Yapışkanlı Not kâğıdı Boyutları İdeal midir?

Post-it yapışkanlı kâğıtlar 76x76 mm olarak standart boyutlardadır. Herkesin tercih edebileceği ve rahatlıkla kullanabileceği boyuttadır. Bu sebeple kare şeklindeki bu notlar her alana ortalama boyutta ulaşmaktadır ve uyum sağlamaktadır. İsterseniz buzdolabına, isterseniz panonuza, isterseniz defterinizin üzerine ve daha birçok alanda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Not kâğıdının boyutu bu sebeple çok önemli bir faktördür.

Post-it 2028 Yapışkanlı Not Kâğıtları Uzun Ömürlü müdür?

Post-it yapışkanlı not kâğıtları satın aldığınız anda içerisinde 450 adet yaprak bulunmaktadır ve kalite standartları olarak üstün düzeyde olması ile bir post-it yapıştırdığınız anda uzun süre orada kalabilmektedir. Hem kullanımı pratiktir hem de işinizi oldukça kolaylaştırmaktadır. Bu ürün ergonomik olduğu kadar ekonomiktir de. Rahatlıkla tercih edebilir, güvenle kullanabilirsiniz. Eğer hızlı teslimat bölgemizdeyseniz siparişiniz 1 iş günü içerisinde adresinize teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Post-it 2028 B Yapışkanlı Not Kağıdı 76 mm x 76 mm Gökkuşağı Mavi Tonlarında 450 Yaprak
679,49 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.