Flipchart Kağıdı

Toplam 7 sonuç

Aradığınız ürünü bulamadınız mı?

Formu doldurarak aradığınız ürünü bize iletin, sizin için ürünü bulalım.

Teşekkürler, ürün talebiniz alınmıştır.

Flipchart Kağıdı Nedir?

Günlük hayatta kağıt ve kalemin her alanda kullanılması, bu malzemelere karşı büyük bir ihtiyaç yaratıyor. Birbirinden farklı kağıt türleri piyasada mevcut. Yapılan işin türüne göre kağıt çeşitleri üretiliyor. Sunum yapmak için gerek duyulan temel malzemelerden biri de flipchart kağıdı diyebiliriz. Flipchart kağıdı nedir sorusu ile birlikte bu kağıdın kullanım alanları, çeşitleri, ölçüleri ve avantajları da ön plana çıkmaktadır.

Flipchart kağıdının boyutları, normal dosya kağıtlarına göre daha büyüktür. İş hayatında sık sık sunum yapan çalışanlar, bu tip özel üretim kağıtları kullanmak zorundadır. Çalışmaların daha net ve anlaşılır bir şekilde karşı tarafa aktarılması için flipchart kağıdı kullanılır. Yüksek kaliteli malzemeden üretilen bu kağıt türü, kalitesi, şıklığı ve dayanıklılığı ile öne çıkar.

Flipchart kağıdı için özel olarak üretilen flipchart kalemini kullanarak çalışmalarınızı en güzel şekilde hazırlayabilirsiniz. Bu türde üretilen kalemler, kağıdın özelliği sayesinde sayfanın arkasına sızmaz.

Yazı tahtası üzerinde tercih edilen flipchart kağıtları, eğitim kurumlarında ve sunum yapılan işyerlerinde sıkça kullanılır. Bir diğer adıyla pano kağıdıdır. Her markanın mobil ve teleskopik ayaklı yazı tahtası ile uyumludur. Şirketlere en çok yarar sağlayan ürünlerin başında gelen pano kağıdının kullanımı oldukça pratiktir.

İhtiyaca yönelik olarak farklı boyutlarda flipchart kağıdı üretilir. Boş, çizgili veya kareli kağıt seçenekleri mevcuttur. Ofislerde çalışanlar arasında güçlü bir iletişim kurmak için hatırlatma, duyuru ve mesaj panosu üzerinde rahatlıkla kullanılabilir.

Bu kağıtlar gerek duyulduğunda panoya tutturulabilir. Bant yardımıyla, mandal veya klips ile duvara ya da panoya asılabilir. Ek bir ürün gerektirmeyen yapışkanlı flipchart kağıdı da bir başka alternatiftir.

Mimarlık ve mühendislik gibi çizim yapmayı gerektiren mesleklerde çok fazla tercih edilen elektrostatik özellikli pano kağıtları, tüm yüzeylere kolayca yapışabilir. Cam, duvar kağıdı, duvar, tahta, beton gibi farklı zeminler üzerinde rahatlıkla kullanılabilen pano kağıtları belli başlı projelerde en temel ihtiyaçlardan biridir.

Sayfa adedine, kağıt boyutuna ve özelliklerine göre sınıflara ayrılan pano kağıdı çeşitleri Avansas'ta mevcuttur. En özel fiyatlarla ofislerin kırtasiye ihtiyaçlarını karşılayan Avansas'ta; Panda, 3M, Legamaster ve İnter markalı flipchart kağıdı çeşitleri bulunur.

Flipchart Kağıdı Nasıl Kullanılır?

Yazı tahtası, pano, projeksiyon cihazı, fotokopi makinesi, yazıcı gibi birçok ekipmanla uyum sağlayan bu kağıtlar aynı zamanda tek başına da kullanılabilir. Flipchart yazı tahtası için üretilen yazı tahtası kağıdı (flipchart kağıdı), özel bir aparat ile panoya asılır. Şirketlerde toplantı salonlarında rastlanan, üst üste konulan battal boy pano kağıtlarının sayfaları kullanıldıktan sonra çevrilebilir. Böylece dakikalarca süren sunumlarda büyük kolaylık sağlanır.

Bu kağıt türü panolar dışında en sert zeminlere de tutturulabilir. Pek çok meslek grubunda ve iş alanında rahatlıkla tercih edilebilir. Tek başına yazım ve çizim yapmak için uygundur. Bu kağıtlar ayrıca yazıcı, tarayıcı ve fotokopi makinelerinde kullanılabilir. Sayfalar başka yerlere kolaylıkla taşınabilir ve tekrar kullanılabilir.

Uzun ömürlü ve kaliteli malzemeden üretilen pano kağıtları, kullanıldığı yüzeyde iz bırakmaz. Profesyonel işlerde oldukça etkili olan, fonksiyonel ofis malzemelerinden biridir. Genellikle A1 ölçüsünde üretilen flipchart kağıtları, Avansas'ta 25 ve 30 yapraklık paketler halinde satışa sunulur.

Flipchart Kağıdının Kullanım Alanları Nelerdir?

Tüm yazı tahtası ve pano modelleri ile uyumlu olan flipchart kağıtlarında yapışkanlı modeller daha geniş bir kullanım alanı sunar. İğne, raptiye, bant kullanmadan pano üzerine kolayca tutturulan kağıtlar; eğer elektrostatik özelliğe sahip ise cam, duvar, beton gibi yüzeylerde de rahatlıkla kullanılabilir. Yapıştırıldığı ya da tutturulduğu yüzeyden çıkarıldığında, kullanıldığı bölgeye zarar vermez. Rulo haline getirilerek çekmecelerde saklanabilir. Yer kaplamadan stoklanabilir.

Genellikle sunum yaparken iş toplantılarında ihtiyaç duyulan bir kağıt türüdür. Mesaj iletmek, hatırlatma ve duyuru yapmak için afiş niteliğinde de kullanılabilir. Ofislerde büyük kolaylık sağlayan pano kağıtları harici olarak yazı yazmak ve büyük çaplı proje çizimlerini yapmak için de idealdir. Faks, fotokopi makineleri ve yazıcı gibi cihazlarla uyumludur.

Avansas'ta 25 ve 30 yapraklı paketler halinde satılan flipchart kağıtlarını ofisiniz için satın alarak, tüm projelerinizi en özenli şekilde yürütebilirsiniz. Her proje türüne uygun farklı boyutlarda üretilen pano kağıtlarını ebatına göre ihtiyacınız doğrultusunda seçebilirsiniz. Duyuru, ilan, hatırlatma mesajları ve sunumlarınızın kolayca dikkat çekmesi için tasarlanan bu ürünler, yüksek kalitede özel bir kağıt türünden üretilir.

Çalışma hayatındaki verimi yükseltmek ya da eğitim alanında profesyonel çözümlere ulaşmak adına her zaman kaliteli ve fonksiyonel malzemeler kullanılmalıdır. Flipchart kağıdı tam da bu noktada farklı boyutlarda hazırlandığı için aradığınız çözümleri sizlere en iyi şekilde sunacaktır.

Flipchart Kağıdı Boyutları Nasıl Olmalıdır?

Flipchart kağıdı boyutları kullanım alanına ve yapılan işin amacına göre değişir. Buna göre piyasada farklı boyutlarda pano kağıtları satılır. Sadece yazı içerikli duyuru, hatırlatma, mesaj bildirilerinde daha küçük kağıtlar tercih edilebilir. Ancak içinde grafikler, resimler ve çizimler olan büyük çaplı sunumlar için boyutu daha büyük olan flipchart kağıtları tercih edilmelidir.

Standart olarak A1 boyutunda üretilen, bununla birlikte farklı çerçevelere uyum sağlaması için farklı ölçülerde üretilen pano kağıtları Avansas'ta mevcuttur. Firmamızda 25'li ve 30'lu paketler halinde satışa sunulan çok yapraklı pano kağıtlarının ölçüleri 60 cm'den başlar. En çok tercih edilen flipchart kağıdı ölçüleri şöyledir.

  • 64 cm x 94 cm
  • 70 cm x 100 cm
  • 60 cm x 80 cm
  • 90 cm x 120 cm

Avansas’ta Satılan Flipchart Kağıdı Modelleri Çabuk Deforme Olur mu?

Piyasada satılan kalitesi düşük flipchart kağıtları çalışma ve eğitim hayatınızdaki verimi düşürecektir. Avansas'ta bulabileceğiniz flipchart kağıdı seçenekleri Inter, 3M, Panda ve Legamaster markalarına aittir.

Alanında en başarılı kağıt üreticileri olan bu markalara ait pano kağıtları sizi yarı yolda bırakmaz. Yıllar boyunca kullanabileceğiniz ofis malzemelerinden biridir. Geri dönüşüm konusunda en başarılı kağıt ürünlerinin çevre dostu olduğunu ve sağlıklı bir şekilde güvenle kullanıldığını da bilmenizi isteriz.

Pano kağıtları standartların üzerinde bir kaliteye sahiptir. Sunumlar için özel olarak üretilir ve tasarlanır. Üzerine sıvı döküldüğünde dahi yazıları akıtmaz, soldurmaz ve kolay kolay deforme olmaz. Flipchart kağıdı, flipchart kalemi ile birlikte kullanılmalıdır. Bunun dışında hemen hemen her yüzeye yapıştırılabilen bu kağıtlar, yüzeyden çıkarıldığında geride iz bırakmaz ve kullanıldığı alana zarar vermez.

Flipchart Kağıdı Fiyatları Ne Kadardır?

Avansas kalitesine sahip en iyi ürünler, rekabetçi fiyat seçenekleriyle kapınıza gelir. Piyasadaki en uygun fiyatları sunan avansas.com, flipchart kağıdı fiyat seçeneklerini her bütçeye uygun bir şekilde belirler.

Pano kağıdı fiyatları, kağıdın boyutuna ve bir pakette yer alan toplam yaprak adedine göre değişkenlik gösterir. Kağıdın yapışkanlı veya elektrostatik olması, takvim planlayıcısı ve perforelli sistemi gibi özellikleri de fiyatları belirler.

Avansas'ta ofis ihtiyaçlarınızı en uygun fiyatlı ürünlerle karşılarken, pano kağıtları dışında benzer ürün seçeneklerine de göz atabilirsiniz. Karbon kağıdı, plotter kağıdı ve fotokopi kağıdı gibi ürünlerde aradığınız fiyatlar, kalite ve hızlı teslimat avantajını da sunar.

İş yerinde, okulda ve evde flipchart panosu, flipchart kalemi ve flipchart kağıdı ihtiyacınız olduğunda Avansas'ı ziyaret ederek kaliteli ve hesaplı alışverişin keyfini siz de sürebilirsiniz. Bir tıkla dilediğiniz ürünü sipariş vererek hızlı ve güvenli alışveriş imkanından faydalanabilirsiniz.