Ürün Kodu: 68997
Ürün Barkodu: 8680272115361

Marka : Printpen

Product State: A0

Printpen Hp 05X/80X CE505X,CF280X & Canon CRG-719H Toner (6.9K)

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 6900 sayfa baskı kapasitesi
  • Yüksek performanslı baskı kalitesi
  • Uygun fiyat avantajı
  • Yüksek kaliteli baskı

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler
RenkSiyah
Model NoHP 05X
MarkaPrintpen
Baskı Kapasitesi6900 sayfa baskı kapasitesi
Ofis KullanımıOfis kullanımına uygun

6500 sayfalık baskı kapasitesi adedi ile göz dolduran ve muadillerine fark atan Printpen HP siyah toner sizi ilk kullanımdan itibaren kendine hayran bırakacak. Sık tercih edilen popüler siyah rengi ve oldukça geniş bir yelpazedeki kullanım alanıyla bu ürün, kullanıcıların beğenisini toplamaktadır. İlk kullanımdan itibaren göze çarpan canlı, net ve kaliteli baskılar ile ürün kısa sürede vazgeçilmezleriniz arasındaki yerini almayı başarır. Ofiste ya da okulda ihtiyacınız olan her an uyumlu olduğu yazıcılar ile kullanarak istediğiniz çıktı, belge ya da baskıları kısa süre içinde yüksek kalitede almanıza olanak tanır. Belirgin ve canlı siyah rengiyle göz doldurur. Sağladığı net ve keskin baskılar ile kullanıcılarından tam not almayı başarır. Ortam ya da kullanım amacı fark etmeksizin şahane netlikte çıktılar, keskin grafikler, belirgin ve canlı renkli yazılar elde edebilirsiniz. Printpen HP 05X siyah toner dayanıklı yapısı ile kolay kolay bozulmaz ve uzun ömürlü kullanım ömrüyle kullanıcılarının beğenisini kazanır. 6900 sayfalık baskı adedi kullanıcılarına büyük bir avantaj sağlar ve pratik bir şekilde kullanıcılarına hizmet ederek kullanıcılarından tam not almayı başarır. Uzun süre güven ile kullanabilir. Dayanıklı yapısı ile kolay kolay bozulmaz ve uzun ömürlü kullanım ömrü vadeder.

Printpen HP 05X Siyah Toner Kaliteli ve Dayanıklı mıdır?

Avansas güvencesi ile sizlere ulaşan ürün son derece kaliteli ve dayanıklı olup, uzun süreli bir kullanım ömrüne sahiptir. Printpen HP 05X fiyat kalite performansı ile muadillerine fark atarak kullanıcılarına yazıcılarından maksimum verimi alma olanağı sunar. 6500 sayfalık baskı adedi ile ürün son derece uzun ömürlü ve kullanışlıdır. Kullanıcılarına gönül rahatlığı ile uzun ömürlü ve yüksek kalitede çıktılar alma imkânı tanıyarak büyük beğeni toplar. Oldukça uygun fiyatı ile muadillerine fark atan ürün oldukça ekonomiktir ve kullanıcılarına uzun süreli bir kullanım ömrünün yanında ekonomik tasarruf imkânı da sunar. Ergonomik tasarımı sayesinde ürününüzü hiç zorlanmadan pratik bir şekilde kullanabilir ve size sağladığı üstün kalitedeki çıktıların tadını çıkarabilirsiniz. Akma, sıkışma ve tıkanma sorunu yaşamadan ürününüzü uyumlu olduğu makineler ile uzun süre güven içinde kullanabilirsiniz.  Ofiste ya da okulda, ortam fark etmeksizin her türlü yaş grubu için gönül rahatlığıyla tercih ederek kullanabileceğiniz bu toner, rengi itibariyle sıkça tercih edilen modeller arasında olup, son derece popüler bir üründür.

Printpen HP 05X Siyah Toner Çabuk Bozulur mu?

HP ve Avansas güvencesi ile sizlere ulaşan bu orijinal üründe herhangi bir bozulma ya da deforme olmadan ürününüzü uzun süre gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. avansas.com üzerinden rahatlıkla satın alabileceğiniz bu ürün, sizlere kısa zamanda ve hiçbir deforme olmaksızın son derece titiz bir şekilde ulaşır ve size yalnızca kartuşunuzun keyfini çıkarmak kalır. 6900 sayfalık baskı adedi ile kullanım esnasında hiçbir olası endişe ve gerginlik yaşamadan kartuşunuzu güven ile uzun süre kullanabilirsiniz. Sizler de hemen şimdi siparişinizi verebilir, uygun ve avantajlı fiyatları ile Printpen HP 05X siyah tonere, kısa süre içinde sahip olabilir, muntazam netlikte çıktılar ve baskılar alarak yazıcınızdan maksimum verim sağlayabilirsiniz. Dahası, hızlı teslimat bölgesi içerisindeyseniz ürününüze yalnızca 1 iş günü içerisinde rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Printpen Hp 05X/80X CE505X,CF280X & Canon CRG-719H Toner (6.9K)
353,46 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.