Ürün Kodu: 68999
Ürün Barkodu: 8680272150669

Marka : Printpen

Product State: A0

Printpen Samsung MLT-D105S Toner (1.5K)

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 1500 sayfa baskı kapasitesi
  • Yüksek performanslı baskı kalitesi
  • Uygun fiyat avantajı
  • Yüksek kaliteli baskı

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler
MarkaPrintPen
ModelMLT-D105S 
Baskı kapasitesi1500 sayfa
Kalite ISO/IEC 24711 Test standartlarında
MateryalPlastik
RenkSiyah
Menşeiİthal
Garanti süresi24 Ay
Üretim türüMuadil

PrintPen markasının muadil olarak ürettiği siyah tonerleri ile birbirinden kaliteli yazılar ve görüntüler elde edebilirsiniz. Bu tonerler içerisindeki tozlar sayesinde takılı oldukları fotokopi makinesi veya yazıcılarda yüksek kalite baskı yapmaya yarar. Bu ürün, uyumlu olduğu yazıcılar ile birlikte kullanıldığında en sağlıklı performansı sunar. Yazdırma işlemi sırasında yazıcınızdan aldığı komut ile haznesindeki tozarlı ısıtıp yapıştırma işlemi ile yazdırmaya başlar. Bu ısı 180-200 derece arasında değişebilir. Tonerler küçük toz şeklinde partiküllerden oluşmaktadır. Boyutları da ortalama 8 ile 10 mikrometredir. 1500 sayfaya kadar baskı yapabilme kapasitesi olan bu muadil toner ile yüksek performansa çok daha uygun fiyatlara sahip olabilirsiniz. Fabrikalarda üretimi sırasında da birçok test ve kontrolden geçirilerek alıcıyla buluşan bu tonerler ileri teknoloji ile üretilmiştir. 

PrintPen Samsung Siyah Toner Kaliteli midir?

Yüksek kapasiteli baskı kalitesi sayesinde net ve kusursuz çıktılar alabilirsiniz. Kaleme almak istemediğimiz şeyleri, arşivlemeniz gereken belgeleri ve çizimleri anında çıkarttırabilirsiniz. Toz mürekkebi, yazıların uzun yıllar kağıt üzerinde kalmasını sağlar. Yazdırma işlemi sırasında ve sonrasında etrafa ve elinize boyası çıkmaz. Kağıttaki mürekkep çabucak kurur. Yazıcınızda da fotokopi makinenizde de güvenle kullanabileceğiniz PrintPen Samsung Siyah Toner, özellikle siyah-beyaz çıktı kalitesinde adından sıkça söz ettirir. 

PrintPen Samsung Siyah Toner Cihaza Zarar Verir mi?

Türkiye’nin ilk muadil kartuş markası olan PrintPen, artan deneyim ve geniş ürün yelpazesi sayesinde ürettiği tonerleri ile hem bütçe dostu hem de ihtiyacı karşılar nitelikte. PrintPen Samsung siyah toner muadil bir ürün olarak sunulurken fiyatının da orijinaline kıyasla çok daha uygun olması kullanıcıların ilgisini çekmektedir. Orijinal tonerlerin sağladığı kalite ve baskı sayısına çok yakın bir performans sunar. Böylece çok daha uygun fiyatlara aynı kaliteyi sağlamış olursunuz. Muadil ürünler kullandığınız cihazlara hiç bir zarar vermez. Kolayca takılıp çıkarılabilir.

PrintPen Samsung Siyah Toner Tekrar Dolumu Yapılabilir mi ?

PrintPen Samsung MLT-D1055 siyah toner fiyat açısından oldukça uygun olmasının yanı sıra 1500 sayfa kapasitesinden sonra bitmesi halinde tekrar doldurulabilir. Bu özelliği ile tasarrufu seven tüketiciler tarafından oldukça beğenilir. Tekrar dolumu likit mürekkep bulunduran kartuşların aksine oldukça kolaydır. Orijinal tonerlerden çok küçük farklar ile ayrılan muadil tonerleri içiniz rahat tercih edebileceksiniz. Sürekli çıktı alınması gerekli olan sektörlerde orijinal tonerlerin toplu alımı maliyetli olduğu için bu durum muadil tonerlerin tercih edilirliğini arttırmakta.

PrintPen Samsung Siyah Toner Tüm Yazıcılar İle Uyumlu mu?

Yazıcının içerisinde uygun alan yerleştirmeniz ile kullanmaya başlayacağınız PrintPen kartuşları Samsung markası yazıcıları ile kullanılır. %100 uyum sağlayan tonerler herhangi bir akıtma ve takılma yapmaz. Genellikle A4 ve bazı yazıcılarda A3 büyüklüğündeki kağıtlara baskı yapabilmektedir. Aynı koyuluk ve eşit pigment dağılımı ile kalıcı ve okunaklı çıktılar alabilirsiniz. Muadil tonerler arasında bir numaralı tercih edilen PrintPen tonerlerini kullanabileceğiniz yazıcılar şu şekildedir: SAMSUNG MLT-D105S, ML1910, ML1915, ML2525, ML2540, ML2545, ML2580, SCX4600, SCX4623, SF650. Sizler de avansas.com üzerinden siparişinizi verebilir, Printer muadil toner sayesinde yüksek baskı performansının keyfini çıkarırken ekstra maliyetinden de kurtulmuş olursunuz. Samsung yazıcılar ile rahatlıkla kullanabileceğiniz kolay ve uzun ömürlü bu ürün sitemizde incelemeniz için sizleri bekliyor. Hızlı teslimat bölgelerimize özel 1 iş günü içerisinde teslim alabileceğinizi unutmayın! 

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Printpen Samsung MLT-D105S Toner (1.5K)
352,04 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.