Ürün Kodu: 102750
Ürün Barkodu: 9789758176090

Marka : Redhouse

Product State: A7

Redhouse Rs006 Mini Sözlük İngilizce Türkçe - Türkçe İngilizce

Product State: A7
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • İngilizce ve Türkçe yaygın kullanılan sözcükler
  • Deyim, terim ve argo sözcükler
  • 30000 üzeri madde çervirisi
  • 516 sayfa
  • 8,5 cm x 12,5 cm boyutlarında

Ürün Hakkında

Redhouse Rs006 Mini Sözlük İngilizce Türkçe - Türkçe İngilizce

 

Redhouse Rs006 Mini Sözlük İngilizce Türkçe - Türkçe İngilizce sözcük avansas.com da sizlerle. İngilizcede ve Türkçede yaygın olarak kullanılan sözcük, deyim, terim ve argo sözleri kapsayan 30.000'in üzerindeki maddenin Türkçe ve İngilizce karşılıklarını bulabileceğiniz bu sözlüğü avansas.comdan sipariş vererek 1 iş gününde kapınızdan teslim alabilirsiniz.

 

 

Redhouse İngilizce Türkçe - Türkçe İngilizce Sözlük

 

Redhouse sözlük İngilizce öğrenimi sırasında merak ettiğiniz binlerce sözcüğü sizlere sunar. Sözcük kullanımının dil gelişimi için faydaları inkar edilemez. Kelime bulmak için sayfaları karıştırmak ve araştırma sonunda kelimeyi öğrenmek bir süreç olduğu için daha kalıcı bir öğrenme sağlar. Hem Türkçe - İngilizce hem de İngilizce - Türkçe olması her iki dilde de merak ettiğiniz kelimelerin karşılığını bulmanızı kolaylaştırır. Alfabetik kelime dizimi merak ettiğiniz sözcüğü zaman kaybetmeden bulmanıza imkan verir. 30.000’den fazla sözcük içerdiği için birçok deyim, terim ve argo sözcüğü de kolayca bulabilirsiniz. Bu sayede gündelik konuşmada kullanılan kelimeleri de öğrenerek İngilizce iletişim kurarken bu kelimelerden yararlanabilirsiniz. Dilediğiniz an Redhouse sözcüğü İngilizce öğreniminize destek olmak için kullanabilirsiniz.

 

Redhouse İngilizce Sözlüğü Kimler Kullanabilir?

 

Redhouse Rs006 Mini Sözlük İngilizce Türkçe - Türkçe İngilizce olduğu için yabancı dil öğrenmek isteyen herkes tarafından kullanılabilir. İngilizce dersinde öğrenciler, yabancı ülkelere seyahat eden turistler ve daha pek çok kişi Redhouse sözcükten yararlanabilir. Yabancı dil kursuna giden kursiyerler de dahil olmak üzere birçok kişinin tercihi olan Redhouse Rs006 sözlük, zengin bir içeriğe sahiptir. Redhouse İngilizce sözlük Ortaokul öğrencileri ve daha pek çok seviye için faydalı sözcükler içerir. Redhouse Rs006 Mini Sözlük İngilizce Türkçe - Türkçe İngilizce farklı kelimeleri size kazandırmayı hedefler. Bu sayede anlamını bilmediğiniz kelimeleri bularak pratik bir şekilde öğrenim sağlayabilirsiniz.

 

Redhouse İngilizce Sözlükte Hangi Kelimeler Bulunur?

 

Redhouse sözlük geniş kelime haznesiyle yeni başlayanlar için idealdir. Renkler, bitkiler, meyveler, yönler gibi temel bilgiler yer alır. Farklı temalarda terimler öğrenerek günlük konuşma dili veya mesleki İngilizce için kelimeler öğrenebilirsiniz. İngilizce dilinde yaygın kullanılan kelimeler Redhouse sözlükte yer alır. Kitap okurken ya da ders çalışırken yanı başınızda hazır bulundurarak dilediğiniz zaman faydalanabilirsiniz. Redhouse sözlükte kelimeleri birinci ve ikinci anlamları ile görerek hızlıca kavramanız mümkündür. Renkli tasarımı ve okunaklı yazı stili sayesinde yormaz ve keyifli bir kullanım sunar. Sözlüğün içinde isimler, sıhatlar, zamirler yer alır. Eş anlamlı kelimelere yer verilir. Ayrıca sesteş olan sözcükleri kolayca tanımanızı da sağlar.

 

Redhouse İngilizce Sözlük Boyutları Nasıldır?

 

Cep boyutunda olmasıyla ön plana çıkan Redhouse Rs006 Mini Sözlük İngilizce Türkçe - Türkçe İngilizce olarak tasarlanmıştır. 516 sayfadan oluşsa da 8,5 cm x 12,5 cm boyutlarında olduğundan kolayca taşınabilir. Bu sayede seyahatleriniz sırasında cebinizde ya da çantanızda sözlüğe yer verebilirsiniz. Kaliteli baskı ve tasarımı sayesinde dil öğrenme sürecini keyifli hale getirir. Ufak boyutu sayesinde her yere taşınabilir özelliktedir. Çanta, cep ve hatta elinizde bile taşıyabilir takıldığınız anda kelime araştırması yapabilirsiniz.

 

Redhouse İngilizce Sözlük Faydalı Mıdır?

 

Sözlük kullanımı dil öğrenmenin en etkili ve temel yollarından biridir. Sözlük sayesinde kelimenin gerçek karşılığını bulabileceğiniz için dijital ortamlarda yaptığınız çevirilerden daha doğru sonuçlar elde edebilirsiniz. Redhouse sözlük içinden kelime ararken birçok farklı sözcük ile karşılaşarak yabancı kelime dağırcığınızı geliştirebilirsiniz. Bu yönden oldukça fayda sağlayan Redhouse sözcük, dil öğrenmeye yardımcı bir araçtır. Kelimelerin yanında yer alan telaffuz anahtarı en doğru şekilde öğrenim sunar. Kelime anlamını öğrenirken aynı zamanda teleffuzunuzu da geliştirerek akıcı bir şekilde İngilizce konuşabilirsiniz. Araştırarak öğrenilen kelimeler hafızada daha kalıcı bir şekilde yer edinir. Bu sayede kelime haznenizi genişleterek İngilizce konuşmayı ilerletebilirsiniz. Redhouse Rs006 Mini Sözlük İngilizce Türkçe - Türkçe İngilizce kullanımlı modeli online alışveriş fırsatıyla Avansas üzerinden satın alabilirsiniz.

 

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Redhouse Rs006 Mini Sözlük İngilizce Türkçe - Türkçe İngilizce
100,85 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.