Ürün Kodu: 78351
Ürün Barkodu: 8698794835797

Marka : Rulopak

Product State: A0

Rulopak R-2645 Tekçek Horeca Peçete 250 Yaprak

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Tekçek Horeca Peçete
  • 2 Katlı 250 Yaprak
  • 1 Koli 24 Adet

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Temizlik konusunda önemli bir rol oynayan peçete ve dispenser çeşitleri, hayatınızı kolaylaştırır. Her türlü temizlik ihtiyacınıza yanıt veren peçete çeşitleri, hem estetik görünümü hem de erişim rahatlığı sebebi ile sıklıkla tercih edilir. İşlevsel açıdan temizlik ihtiyacınıza hızlı çözümler sunan Rulopak tekçek, peçete kullanımında tasarruf etmenizi sağlar. Sağlamlığı ile kalitesini kanıtlayan Rulopak tekçek peçete çeşidi, okul ya da restoran gibi işletmelerde kolaylıkla kullanılır.

Çift katlı kalın yapısı, hijyende etkili olduğunun göstergesidir. Ekonomik ve pratik kullanımı ile ölçüleri sayesinde, peçete kutusunu her yere taşıyabilirsiniz. Uzun ömür vadeden Rulopak tekçek, aklınızda bulunan hijyene dair soru işaretlerini siler. Her an yanınızda taşıyabileceğiniz peçeteyi dilediğiniz şekilde kullanabilirsiniz. Etkili bir şekilde kullanabileceğiniz Rulopak, çalışma masası ve mutfak tezgahları için de pratiklik sunar. Zaman ve mekan fark etmeksizin maksimum hijyen sağlayan Avansas Rulopak tekçek ile sağlığınız güvende olur.

Teknik Bilgiler
Yaprak Adedi250
Paket İçi Miktar24
Kat Dedi2
Ölçüler11.5x19 cm

Rulopak R-2645 Tekçek Horeca Peçete Yumuşak Dokulu Mudur?

Rulopak R-2645 Tekçek Horeca peçete, kalabalık ortamların kurtarıcısı olarak görev yapar. Rulopak tekçek alışveriş merkezi, okul, ofis, kafe, hastane ve eğitim kurumu gibi kalabalığın hakim olduğu ortak kullanım alanlarında en büyük yardımcınızdır. Mikropların taşıyıcısı olan ellerinizi temiz tutmak, sağlığınızın da güvenliğini beraberinde getirir.

Rulopak, yumuşak dokusu sayesinde cildinize nazik davranır. Cildinizi sıklıkla yıkamanız bazı sorunları da beraberinde getirir. Rulopak tekçek ile cilt problemleri yaşama olasılığınız ortadan kalkar. Özel yapısı ile cilt dostu olan peçete, kullanım pratikliği ile de konfor sağlar. Tasarrufu amaç edinen Rulopak, özel olarak üretilir.

Yumuşak dokusu, peçeteyi kullanım sıklığınızı ve konforunuzu artırırken kalitesini de açık bir şekilde gözler önüne serer. Rulopak tekçek, kişisel ve mekansal temizliğinizde yol arkadaşınız olur. Peçete çeşidi, gerek tasarım gerekse de fonksiyonellik açısından ihtiyaç ve beklentilerinize hitap eder.

Rulopak R-2645 Tekçek Horeca Peçete Etkili ve Emici Midir?

Avansas’ın satışını yaptığı Rulopak Tekçek Horeca peçete, kullanım alanı çeşitliliği ve sunduğu verimlilik ile hayatınızın her alanında yanınızda yer alır. Etkili bir kullanım sağlayan peçete, çift katlı yapısı ile yüksek emicilik sağlar. Temizlik malzemeleri arasında ilk sırada yer alan Rulopak tekçek, suyun yarattığı ıslak hissi kısa sürede yok eder. Kalitesinin bir diğer kanıtı olan yumuşak ve emici dokusu, kullanım kolaylığı sağlar.

Rulopak tekçek, özel kapak yapısı ile her seferinde tek mendil almanızı sağlayarak ergonomik bir yapıya sahip olduğunu gösterir. Acil ihtiyaç anında peçeteye kısa sürede ulaşmanızı kolaylaştırarak temiz bir ortama kavuşmanızı da hızlandırır. Etkili kullanım ve emici yapısı ile hayatınıza hijyen ve konforu bir arada getirir. 2 katlı bir yapıya sahip olduğu için erime sorunu yaşamadan cildinizi kurulayabilirsiniz. R-2645 Tekçek Horeca peçete ile her an her yerde temizliğinize önem verebilirsiniz.

Rulopak R-2645 Tekçek Horeca Peçete Dolum Yaparken Sıkıntı Çıkarır Mı?

Rulopak tekçek, kalite ve fiyat performansını dengede tutar. Her bütçeye hitap eden fiyatı ile kullanım pratikliğini ve kaliteyi bir arada yaşamanızı sağlar. Rulopak tekçek kullanımı, olası erime ya da yapışma sorunlarını önler. Tek seferde yaprak yaprak çıkarabileceğiniz Horeca peçete, işletmelerde çalışanların peçete katlama sorununu da ortadan kaldırır.

Kullanım alanlarının çeşitliliği sebebi ile sıklıkla tercih edilen Rulopak peçete ile her yerde karşılaşabilirsiniz. Yolculuk, piknik ya da temizlik şirketi gibi sayısız alanlarda kullanabileceğiniz peçeteniz bittiğinde, kolay bir şekilde dolum yapabilirsiniz.

Rulopak tekçek, hızlı temizliğin adresi olarak yanınızdan ayıramayacağınız bir üründür. Yumuşak ve emici dokusu, kaliteli bir kullanım sunarken aynı zamanda uzun ömürlülüğü ile de dikkat çeker.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Rulopak R-2645 Tekçek Horeca Peçete 250 Yaprak
Birim Fiyat = 28,32 TL
679,75 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.