Bilgisayar ve Aksesuarları

Toplam 110 sonuç
BunlarıBiliyor muydunuz?

Tonerlerin, mürekkebi toz halinde püskürttüğünü ve modeline göre 6000 sayfaya kadar çıktı verebildiğini biliyor muydunuz?

Bilgisayar Çeşitleri Nelerdir?


Bilgisayarlar, günlük yaşamda en çok ihtiyaç duyduğumuz ve kullandığımız cihazların başında geliyor. İş yeri ve okullarda önemi daha büyük olan bilgisayarları evlerimizde de farklı amaçlar için kullanıyoruz. Piyasada kullanım amacına göre farklı özelliklere sahip bilgisayar çeşitlerini görebiliriz. Örneğin, kişisel ihtiyaçlar için bir oyun bilgisayarı, ofisteki işler için iş bilgisayarı almak yerinde bir karar olacaktır. Bu şekilde kullanıcı da cihazından tam performans alacaktır.

Temel olarak bilgisayar çeşitlerini şu şekilde sınıflandırabiliriz:

  • Masaüstü Bilgisayarlar
  • Dizüstü Bilgisayarlar (Laptop/Notebook)
  • Tablet Bilgisayarlar
  • Mini Bilgisayarlar
  • Ağ Bilgisayarları
  • Oyun Bilgisayarları
  • Ana Bilgisayarlar (Sunucu/Server)


Evde, ofiste ve okulda ihtiyacınız olan bilgisayarlara Avansas güvencesi ile sahip olabilirsiniz. Masaüstü bilgisayar, notebook, laptop, tablet bilgisayar ve tüm bilgisayar aksesuarları Avansas teknoloji ürünlerinde satışa sunulmaktadır.

Avansas; Lenovo, Acer, Casper, Asus, HP, Alcatel, Huawei ve Samsung markalarının satışını yapmaktadır.

Ayrıca, tüm cihazlarla uyumlu elektronik ve teknolojik ürünlerin, bilgisayar aksesuarlarının ve yan ürünlerin satışını da avansas.com yapmaktadır.


Masaüstü Bilgisayarlar

Kasa, klavye ve monitör bileşenleri birbirinden bağımsız olarak üretilen klasik tipteki bilgisayar türü, masaüstü bilgisayar olarak adlandırılır. avansas.com'da satışa sunulan masaüstü bilgisayar fiyatları piyasaya göre oldukça uygundur. Avansas'ta satılan masaüstü bilgisayarlar Lenovo, Acer ve Casper gibi popüler markalardır. Full HD LED ekran, yüksek işlemci ve hafıza kapasitesine sahip bu cihazlar birçok alanda kullanılabilir.


Notebook-Laptop

Her yere kolayca taşınabilen, portatif bir tasarıma sahip olan dizüstü bilgisayar modelleri, günümüzde masaüstü bilgisayarların yerini almış durumda. Notebook ve laptop bilgisayarlarda aradığınız kaliteyi ve üstün cihaz özelliklerini Avansas ürünlerinde bulabilirsiniz. avansas.com'daki en popüler notebook ve laptop markaları arasında Lenovo, HP, Casper ve Asus yer alıyor. Avansas, rekabetçi dizüstü bilgisayar fiyatları ile her bütçeye hitap ediyor.


Tablet

Mobil cihazlar içinde en fonksiyonel olan tür tablet bilgisayardır. Bilgisayar bileşenleri ile uyumludur, tüm donanım ve bileşenler bu cihaza sonradan entegre edilebilir. Her yere kolayca taşınır ve laptoptan daha hızlı çalışır. En iyi tablet modellerine avansas.com üzerinden ulaşabilirsiniz. Kullanım amacına göre farklı kapasitede ve farklı özelliklerde üretilen Samsung Tablet, Huawei Tablet, Alcatel Tablet ve Lenovo Tablet modellerini en iyi fiyat avantajı ile Avansas'ta bulabilirsiniz.

Bilgisayar Aksesuarları Nelerdir?


Aksesuarlar, bir bütünün tamamlayıcısıdır. Bilgisayar aksesuarları nelerdir denince, aklımıza hemen klavye ve mouse gibi bileşenler gelir. Kullandığımız cihazın türüne ve modeline göre özel olarak üretilen aksesuarlar vardır. Masaüstü bilgisayar aksesuarları ile dizüstü bilgisayar aksesuarları birbirinden farklıdır.

Örneğin taşıma çantası ve kılıf, notebook ve tabletler için üretilir. Klavye ve mouse gibi olmazsa olmaz bileşenler tüm cihazlar için ortaktır. Şimdi, avansas.com'da bulabileceğiniz bilgisayar aksesuarlarını tek tek inceleyelim.


Çeviriciler / Konnektörler

Veri depolamada kullandığımız USB bellekler dahil, çeşitli çevre aygıtlarını bilgisayara bağlayan kablolu aksesuarların genel adıdır. USB çoklayıcılar, çeviriciler ve konnektörler genellikle tak kullan özelliğine sahiptir. avansas.com'da satışa sunulan bu ürünlerde; S-Link, Hytech ve Trust markaları öne çıkıyor.


Ekran Temizlik Ürünleri

Avansas kalitesi ve güvencesi ile The Solution ekran temizleyici ürünleri sizlerle! Ekran temizleme seti spreyi, havlusu ve çantası ile tam takım halinde satışa sunuluyor. LCD ve LED ekranlar, masaüstü bilgisayar ekranı, televizyon ve kamera ekranlarını temizlemek için geliştirilmiş ürünlerdir.


Klavyeler

En popüler bilgisayar aksesuarları klavyelerdir diyebiliriz. Bir bilgisayarın en önemli özelliği yazı yazmayı kolaylaştırmaktır. Bunu da klavye aracılığıyla yapabiliriz. avansas.com, klavyelerde Microsoft, Logitech, Everest, Trust ve HP markalarına öncelik vermektedir.


Mikrofonlu Kulaklık

Karşımızdaki kişi/kişilerle hem sesli hem de görüntülü görüşme yaparken, mikrofonlu kulaklık kullanmamız gerekir. Bilgisayara dış ortamdan ses aktarmak için bilgisayar mikrofonu, sesli iletişim kurmak için bilgisayar kulaklığı kullanmamız gerekir. Görüşmeler dışında müzik dinlerken, film izlerken ve oyun oynarken bu aksesuarlara ihtiyacımız olacaktır. Bu ürün kategorisinde bulunan HP, Apple, Philips ve Samsung gibi popüler markalı ürünler avansas.com'da satılmaktadır.


Ağ ve Güvenlik Ürünleri

Bilgisayarınızı siber tehditlere ve saldırılara karşı koruyan ağ ve güvenlik ürünleri avansas.com'da satışa sunulmaktadır. Lisanslı firewall, access point, router, switch port ve modem gibi çeşitli ürün modelleri bu kategoride mevcuttur.


Mouse Pad

Farenin altına konulan ve fare kullanımını kolaylaştıran plastik ürünler mouse pad olarak adlandırılır. Tüm mouse tipleri ile uyumlu farklı renklerdeki bu ürünler, avansas.com'da satışa sunulmuştur. Kablosuz mouse ve Logitech mouse modellerine uygun ürünlere hemen göz atabilirsiniz.


Notebook Soğutucular

Bilgisayar aksesuarları arasında önemli bir yeri olan notebook soğutucular, gelişmiş özelliklerle şimdi avansas.com'da! Güçlü fana sahip ürünler notebook inç boyutlarına göre üretilmiştir.


Notebook ve Sırt Çantaları

Bilgisayar çantası cihazı bir yerden başka bir yere taşıma sırasında ihtiyaç duyulan bir aksesuardır. avansas.com'da kullanışlı, kaliteli ve aradığınız özellikleri karşılayan notebook ve sırt çantalarını bulabilirsiniz.


Hoparlör

Logitech ve Mikado markalarının öne çıktığı Avansas hoparlör modelleri, kullanıcıya aradığı performansı sunar. Ses çıkışını sağlayan bilgisayar aksesuarları arasında yer alan hoparlörler, üstün ses kalitesi sunar.


Kulaklıklar

Bilgisayar aksesuarları içinde daha çok eğlenceyi temsil eden bileşenler arasında mikrofon, hoparlör ve kulaklıklar yer alır. Apple kulaklık, Airpods kulaklık ve Sennheiser kulaklık modelleri gelişmiş özelliklerle avansas.com'da satışa sunulmuştur.


Kablolu Kulaklık

Kablolu kulaklık, adından da anlaşıldığı gibi üzerine monteli kablosu ile bilgisayara takılarak kullanılır. Mikrofonlu ve mikrofonsuz türleri vardır.


Bluetooth Kulaklık - Kablosuz Kulaklık

Bluetooth kulaklık bir başka adıyla kablosuz kulaklık daha çok mobil durumlarda tercih edilir. Araba kullanırken sıkça kullanılır. Kabloya ihtiyaç duyulmaz. 18 saatten fazla konuşma süresi sunan en kaliteli ürünler, avansas.com'da satışa sunulmuştur.


Kulak Üstü Kulaklık

Kulak üstü kulaklık modelleri mikrofonlu, mikrofonsuz, kablolu ve kablosuz çeşitleri ile avansas.com'da! Kulaklık kısmı klasik bir şekilde kulağı kapatacak tarzda tasarlanmıştır.


Kulak İçi Kulaklık

Kulağın içine yerleştirilerek kullanılan bu ürünler de oldukça talep görüyor. avansas.com, en uygun kulaklık fiyatları ve kaliteli kulaklık modelleri ile geniş bir ürün yelpazesi sunuyor.

Bilgisayar Aksesuarı Alırken Nelere Dikkat Etmelisiniz?


Bilgisayar aksesuarları ile bilgisayarlarımızdan daha fazla performans alırız. Farklı amaçlar için üretilen bu aksesuarlarda aranan özelliklerden biri de uygun fiyattır. avansas.com, bilgisayar aksesuarları fiyatları ile bütçenizi sarsmaz. Peki, aksesuar alırken fiyattan başka nelere dikkat etmeliyiz?

  • Dayanıklı ve kaliteli olması,
  • Garantili olması,
  • Cihazla uyumlu olması,
  • Yüksek performans göstermesi,
  • Özelliklerinin iyi olması,
  • Kullanıcıyı rahatsız etmemesi,
  • Bilinen marka ve modelde olması gibi kriterlere öncelik verilmelidir.

Bilgisayar Aksesuarları Bilgisayar Performansını Nasıl Etkiler?


Bilgisayarın performansını artıran bilgisayar aksesuarları arasında soğutucuları, ekran temizlik ürünlerini, ağ ve güvenlik ürünlerini en başta sayabiliriz. Yukarıda bahsettiğimiz diğer aksesuarlarda ise durum değişkendir. Kaliteli aksesuarlar bilgisayarın performansını olumsuz etkilemez. Ayrıca, aksesuar seçerken ürünün kendi bilgisayarımıza uygun olmasına dikkat etmemiz gerekir ki performans düşüklüğü yaşamayalım.

En İyi Bilgisayar Aksesuarı Ürünleri Nelerdir?


Günlük yaşamda ve ofiste, bilgisayar aksesuarlarının kullanım oranı gitgide artıyor. En çok kullandığımız ve en popüler aksesuar ürünlerini şu şekilde sıralayabiliriz:

  • USB Bellekler
  • Laptop Çantaları
  • Hoparlörler
  • Web Kameraları
  • Monitörler ve Mouse
  • Kablosuz Donanımlar ve Harici Sürücüler
  • Oyun Donanımı

Ofis İçin En Uygun Bilgisayar Aksesuarları Nelerdir?


Ofiste kullanılan bilgisayarlarda yapılan işlemler, özen gerektirir. İş yerinde daha kapsamlı cihazlar ve güçlü donanımlar tercih edilir. Buna göre ofis için en uygun bilgisayar aksesuarları şunlardır:

  • Bilgisayar Programları
  • Ağ ve Güvenlik Ürünleri
  • Ekran Temizlik Ürünleri
  • Çeviriciler ve Konnektörler
  • Klavyeler
  • Monitörler
  • Mouse ve Mouse Pad
  • Notebook Soğutucular

Avansas’ta Satılan Bilgisayar Aksesuarları Güvenilir ve Kaliteli mi?


Yerli ve yabancı kalite standartlarına uygun olarak, en büyük imalathanelerde üretilen Avansas ürünlerinden yüzde yüz memnun kalacaksınız! TOBB Güven Damgası, belirli sertifikalar ve belgelerle satışa sunulan ürünlerin garanti süresi 2 yıldır. Uygun bilgisayar fiyatları sadece avansas.com'da! Bilgisayar aksesuarları ve bilgisayarlarda aradığınız kaliteyi bulacaksınız. Tüm ürünler güvenilir ve dayanıklıdır. Ürünler sevkiyat sırasında zarar görmez, müşteriye sağlam bir şekilde teslim edilir.