Ürün Kodu: 67424
Ürün Barkodu: 8698534205309

Marka : Sarff

Product State: A0

Sarff Delux Plastik Spiral 10 mm Beyaz 100'lü Kutu

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Plastik spiral
  • Beyaz renk
  • 100'lü paket
  • 10 mm genişlik
  • 60 - 90 yaprak ciltleme kapasitesi

Ürün Hakkında

Sarff Delux Plastik Spiral 10 mm Beyaz 100'lü Kutu

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?


Genel Bilgiler
Materyal Plastik
Renk Beyaz
Miktar 100 adet
Genişlik 10 mm
Ciltleme Kapasitesi 60-90 yaprak
Ofis Kullanımına Uygun

 

Sarff plastik spiraller, gerekli evrakların kopmadan veya kaybolmadan bir arada durması adına ciltleme işlemi sırasında kullanılmaktadır. Beyaz rengi sayesinde ciltlenen dokümanın sayfalarla daha uyumlu, temiz bir bitişe sahip olmasını sağlamaktadır. Bir kutu içerisinde 100 adet kaliteli plastikten üretilen spiral çıkmaktadır. Bu da 100 farklı ciltlenecek doküman demek olduğundan, oldukça uzun vadede oldukça avantajlı bir üründür. Bir plastik spiralin genişliği 10 mm’dir. Bu durum da, bu plastik spirallere 60-90 yaprak ciltleyebilme kapasitesi olanağı sunmaktadır. Gerek ciltleme kapasitesi ile gerekse kaliteli, şık materyali ile evrak depolanmasının ve ciltlenmesinin önemli olduğu ofislerde de kullanıma uygundur.

Sarff Plastik Spiral 100’lü Kutu Pratik ve Kullanışlı mıdır?

Evrak ciltleme alışkanlığı önemli ve gerekli evrakların bir arada yıpranmadan kolayca muhafaza edilmesi ihtiyacı ile ortaya çıkmış bir durumdur. Amacı evraklara zarar vermeden ciltlemek olan plastik spirallerin de işlemi pratikleştirmesi kullanıcı açısından oldukça faydalıdır. Çünkü pratik ve sistemli bir şekilde bir araya gelip oluşmuş dokümanlar kullanıcısı için oldukça kullanışlı bir hale gelecektir. Aynı zamanda bu ciltlenmiş dokümanlar içerisinde yer alan evrakların da kaybolup zarar görme riski de büyük ölçüde ortadan kalkmıştır. Plastik spiraller evrakları ciltleme amacından farklı olarak kişiler tarafından sahip oldukları kabloları karıştırmadan muhafaza etmek amacıyla da kullanılabilmektedir. Yani Sarff plastik spiral 100’lü kutu pek çok farklı açıdan kullanıcısı için oldukça pratik bir çözümdür.

Sarff Plastik Spiral 100’lü Kutu Ciltleme Kapasitesi Yeterli midir?

Bir arada 60-90 yaprak arası evrağı bir arada tutabilen plastik spirallerin ciltlenme aşamasında kullanıldığı dokümanlar, kullanıcı tarafında çok aha rahat bir şekilde muhafaza edilebilecektir. Pek çok kişinin ihtiyaç duyabileceği evrak kapasitesine sahip bir spiraldir. Bu açıdan da oldukça avantajlıdır. Çünkü bir spiral ile ciltlenmesi talep edilen evrak sayısının uyumu oldukça önemlidir. Aynı zamanda bir kutu içerisinde bu geniş kapasiteli spirallerden 100 adet bulunmaktadır. Dolayısıyla bu da 100 farklı ciltlenmesi mümkün olan 60-90’ar sayfa arası evrak anlamına gelmektedir. Evrak ciltleme ihtiyacı olan biri tarafından seçilecek oldukça uzun süreli ve hesaplı bir seçenektir.

Sarff Plastik Spiral 100’lü Kutu Kaliteli ve Dayanıklı mıdır?

Plastik spiralin üretim aşamasında tercih edilen kaliteli ve dayanıklı plastik materyali ürünün kalitesini oldukça etkilemektedir. Çünkü bir dokümanı ciltleme aşamasında ne kadar kaliteli dayanıklı ekipmanlar kullanılırsa, o dokümandan alınacak fayda o kadar uzun olur. Aynı zamanda kaliteli plastiğin elastik bir yapıya sahip olması da kullanıcı açısından oldukça avantajlı bir durumdur. Çünkü spiralin kırılması veya formunun bozulup öyle kalması söz konusu bile değildir. Aynı şekilde plastik materyali zaten hafif olduğu için ciltlediği dokümanın ağırlığını çok fazla etkilemeyecektir. Sonuç olarak da Sarff plastik spiral 100’lü kutu kullanımı oldukça kaliteli ve dayanıklı bir performansa sahiptir.

Sarff Plastik Spiral 100’lü Kutu Kullanım Alanı Geniş midir?

Okullarda, hastanelerde, kütüphanelerde veya kırtasiyelerde pek çok farklı yerde kullanım ihtiyacı duyulabilecek bir üründür. Yer fark etmeksizin evraklarını sistemli ve kusursuz bir şekilde ciltlemek isteyen herkes için yapılması gereken tek şey, güvenilir bir alışveriş adresi olan avansas.com’dan Sarff plastik spiral 100’lü kutu fiyatlarını inceleyip sipariş oluşturmak. Gerisini avansas.com sizin için hızlı bir şekilde halledip ve siparişinizi kapınıza kadar getirir. Üstelik eğer hızlı teslimat bölgesinde yer alıyorsanız, siparişiniz 1 iş günü içerisinde size teslim edilecektir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Sarff Delux Plastik Spiral 10 mm Beyaz 100'lü Kutu
442,33 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.