Aydınlatma ve Elektrik Ürünleri

Toplam 50 sonuç
BunlarıBiliyor muydunuz?

Tonerlerin, mürekkebi toz halinde püskürttüğünü ve modeline göre 6000 sayfaya kadar çıktı verebildiğini biliyor muydunuz?

Aydınlatma Ürünleri Nelerdir?


Aydınlatma ürünleri, hayatımızın her alanında büyük bir yere sahiptir. Bulunduğumuz her ortamın daha verimli olabilmesi için aydınlatma ihtiyacı karşılanmalıdır. Hem iş yerinizin hem de evinizin aydınlatma ihtiyacını karşılamak için ampuller, masa lambaları ve ışıldakları kullanabilirsiniz. Aydınlatma ürünlerine, avansas.com’un avantajlı fiyatlarıyla sahip olmak sadece bir tık uzaklığınızda! Peki aydınlatma ürünleri nelerdir? Lamba çeşitleri ve aydınlatma ürünleri hakkında bilgi edinmek istiyorsanız yazımızı sonuna kadar okumalısınız.


Ampuller

Ampul, hem ev hem de sokak aydınlatmasında en çok tercih edilen aydınlatma ürünlerinden biridir. Ampuller oldukça fazla tercih edilen bir ürün olduğundan, tasarım ve tasarruf yönünden sürekli geliştirilirler. İlk üretildikleri zamanda ağırlıklı olarak sarı ışık yayarken, günümüzde daha çok beyaz ışık veren ürünler tercih edilmektedir. Philips ampul başta olmak üzere onlarca farklı seçenek arasından, sağlığınıza ve kullanma stilinize en uygun ampülü seçebilirsiniz.


Masa Lambaları

Günümüzde özelliklerine göre sınıflandırılmış birçok farklı lamba modelleri bulunmaktadır. Masa lambası, çalışanlar için oldukça önemli bir aydınlatma ürünüdür. Göz sağlığınızı korumak istiyorsanız masa lambanızı alırken ürün özelliklerine dikkat etmelisiniz. avansas.com üzerinden sipariş edeceğiniz masa lambaları, ergonomik dizaynları ve kalitesi ile vazgeçilmez ürünleriniz arasında yerini alacak.

Pal Systems marka LED ampul çeşitleri, gün ışığı ve beyaz ışık çeşitleri ile masa lambanızı kullandığınız her mekanı, istediğiniz renkte aydınlatabilmek için birçok seçeneğe sahip olacaksınız. 5 Watt, 7 Watt ve 9 Watt gibi farklı değerlerde üretilen, değişik ışık rengi ve duy ölçüsüyle dizayn edilen ampul çeşitlerini de ihtiyacınıza göre değerlendirip satın alma fırsatını yakalayabilirsiniz.


Işıldaklar

Işıldaklar, uzaktaki cisimleri görebilmek için kullanılan bir aydınlatma aracıdır. Çevre dostu ürünlerdir. Enerji tüketimi, diğer aydınlatma ürünlerine göre daha azdır. Işıldak fiyatları her bütçeye uygun bir yapıdadır. Pahalı bir aydınlatma ürünü değillerdir. Işıldaklar, LED’li ve şarjlı olmak üzere ikiye ayrılmaktadır. Farklı ışık kademe seçeneklerine sahiptirler.

Aydınlatma menzili ve kullanım süresi daha uzundur. Portatif yapıları sayesinde kolaylıkla her yere taşınabilir. Işıldaklarda kullanılan ampul sayısı, ürünün aydınlatma kapasitesini doğrudan etkiler. LED ampul sayısı 5’li, 12’li olan ürünlerin yanı sıra 60’lı, 90’lı sayıda ampulü olan ışıldakları da bulabilirsiniz. Eğer ışıldaklarınızın daha yüksek bir seviyede aydınlatmasını istiyorsanız, LED ampul sayısı 60 ve üstü olan modelleri tercih etmelisiniz. Philips LED ampul, bu konuda iyi bir alternatiftir. Işıldaklar, ani elektrik kesintileri, yolculuk ve kamp gibi durumlarda oldukça işinize yarayacak türden aydınlatma ürünlerindendir.

Aydınlatma Ürünü Alırken Nelere Dikkat Etmelisiniz?


Aydınlatma ürünü alırken dikkat etmeniz gereken birçok detay vardır. Aydınlatma ürünü alırken dikkat etmeniz gereken tüm noktaları sizler için aşağıda şu şekilde sıraladık:

  • Bulunduğunuz ortamı en verimli şekilde aydınlatacak ürünleri tercih edin.
  • Farklı aydınlatma ürünlerinden yardım alın. Diğer aydınlatma seçeneklerini de göz ardı etmemelisiniz.
  • Enerji tasarrufu yapmak ve doğaya en az zararı vermek için seçtiğiniz ampullere dikkat etmelisiniz. Ampuller yerine daha uzun ömürlü ve tasarruflu olan LED aydınlatma seçeneklerini tercih edebilirsiniz.
  • Ampul seçerken ışık rengine dikkat etmelisiniz. Sarı ışık dinlendirici bir etki sağlarken beyaz ışık daha uyarıcı bir etki sağlar.
  • Satın alacağınız aydınlatma ürünlerinin; TSE, CE, ISO 9001 gibi belgelere sahip olup olmadığını öğrenin ve bu tarz belgelere sahip olmayan bir LED aydınlatma ürününü tercih etmekten uzak durun.
  • Ürünün ilk verimlilik değerlerine dikkat edin. İlk verimlilik değeri yüksek olan aydınlatma ürünlerini tercih etmeye çalışın.
  • Satın alacağınız ürünün kaç saat aydınlatma imkanı sunduğunu ve kullanım ömrü hakkında bilgi sahibi olun.
  • Ürünün garanti belgesine sahip olup olmadığını öğrenin.

Aydınlatma Ürünü Kullanırken Nelere Dikkat Etmelisiniz?


Aydınlatma ürünlerini kullanırken doğru aydınlatma stilini elde etmelisiniz. Bunun için de doğru bir ekipman gereklidir. İster eviniz ister ofisiniz olsun, her ortamın kendine ait bir aydınlatma seçeneği vardır. Etkili bir aydınlatma için farklı ışık türlerini, özellikleri ile birlikte iyi kavramalısınız.

Aydınlatma ürünlerini kullanırken dikkat etmeniz gereken bir diğer detay ise ışığın rengidir. Sarı ışık daha dinlendirici ve göz yormayan bir renktir; fakat beyaz ışık, gözü uzun kullanımda yorar ve sizi daha dinç tutar.

En İyi Aydınlatma Ürünü Markaları Hangileridir?


Piyasada birçok aydınlatma ürünü bulunmaktadır. Bu kadar fazla seçeneğin arasından daha kaliteli seçimler yapabilmek için güvenilir ve iyi markaları tercih etmeye özen göstermelisiniz. Sizler için en iyi aydınlatma ürünü markalarını aşağıda sıraladık:

  • Philips
  • Pal Systems
  • Pelsan
  • Mas
  • Ofisbazaar
  • S-link
  • Nisaluce

Eğer aydınlatma ürünü almayı düşünüyorsanız, yukarıda bahsettiğimiz markalar oldukça kaliteli ve güvenilirdir. Hemen avansas.com üzerinden siparişinizi oluşturarak kapıda teslim alma keyfini yaşayabilirsiniz.

Avansas Hangi Aydınlatma Ürünlerinin Satışı Yapmakta?


avansas.com sitesinde birçok aydınlatma ürünleri bulunmaktadır. Aşağıda sizler için hepsini şu şekilde sıraladık:

  • Led aydınlatma ürünleri
  • Dekoratif aydınlatma ürünleri
  • Genç odası aydınlatma ürünleri
  • Led lamba
  • Dekoratif lamba
  • Masaüstü lamba
  • Şarjlı ışıldak
  • Led ampul
  • Tasarruflu ampul

Avansas’ta yukarıda saydığımız aydınlatma ürünlerinden dilediğinizi, oldukça uygun fiyatlarla kaliteli markalardan satın alma avantajını yaşayabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken tek şey hemen siparişinizi oluşturmak!

Hemen siparişinizi oluşturun, en kısa zaman içerisinde ürünleri kapınıza kadar teslim edelim. Tüm aydınlatma ürünleri ve seçenekleri Avansas’ta sizleri bekliyor. Ürünler hakkında daha detaylı bilgilere ulaşmak için ürün bazlı arama gerçekleştirebilirsiniz.

Avansas’tan Uygun Fiyata Aydınlatma Ürünleri Alınır mı?


Avansas.com sayfasında herkesin bütçesine uygun bir şekilde bulabileceğiz aydınlatma ürünleri ve seçenekleri mevcuttur. Aydınlatma ürünleri fiyatları, ürünlerin özelliklerine göre değişiklik göstermektedir. Avansas’ın sayfasında: Philips, Pal Systems, Pelsan, Mas, Ofisbazaar, S-link ve Nisaluce gibi tüm kaliteli markaların aydınlatma ürünleri bulunmaktadır.

Bu markaların aydınlatma ürünlerine oldukça avantajlı ve uygun fiyat seçenekleri ile sahip olabilirsiniz. Normal şartlarda piyasa fiyatı oldukça yüksek olan birçok ürünü, Avansas farkı ile çok daha uygun bir fiyata alabilirsiniz. Eğer siz de Avansas’tan uygun fiyatlı aydınlatma ürünlerine sahip olmak istiyorsanız; hemen siparişinizi oluşturun. Eğer hızlı teslimat bölgesindeyseniz 1 iş günü içerisinde kapınıza kadar teslim edelim.

Avansas’tan Toptan Aydınlatma Ürünleri Alışverişi Yapılır Mı?


avansas.com üzerinden toptan bir şekilde aydınlatma ürünleri sipariş edebilirsiniz. Bu durum da bütçenizi korumanıza katkı sağlar.

Toptan bir şekilde alışveriş yapmak için yapmanız gereken tek şey, Avansas üzerinden siparişinizi oluştururken sipariş miktarını belirtmenizdir. Sipariş talebiniz tarafımıza iletildikten sonra en kısa zaman içerisinde tüm ürünleri kapınıza kadar teslim ediyoruz. Eğer sizler de Avansas’ın avantajlı fırsatlarından yararlanmak istiyorsanız siparişinizi güvenli bir şekilde oluşturabilirsiniz.

Aydınlatma Ürünleri Fiyatları Ne Kadar?


Aydınlatma ürünleri fiyatları hem marka bazında hem de ürün özellikleri açısından değişiklik göstermektedir. Avansas’ın sayfasında her bütçeye uygun aydınlatma ürünleri bulmak mümkündür.

Aydınlatma ürünleri, online satış noktaları dışındaki platformlarda oldukça pahalı fiyatlara satılabilmektedir. Avansas sayfasında birçok kaliteli marka bulunmaktadır. Bu markaların aydınlatma ürünlerinin özellikleri oldukça iyi ve kalitelidir. Her bütçeye uygun kaliteli tüm aydınlatma ürünlerini sayfamızda bulabilirsiniz.

Günümüzde online bir şekilde alışveriş yapan müşterilerin sayısı gitgide artış gösteriyor. Bu artışın yanı sıra online alışverişi güvenilir bulmayan müşteriler de var. avansas.com müşterilerine sağladığı güvenli alışveriş ortamı sayesinde rakipleri arasından başarısı ile sıyrılıyor. Sizler de ihtiyacınız olan tüm ürünleri avansas.com üzerinden sipariş edebilirsiniz.