Ürün Kodu: 60195
Ürün Barkodu: 8690530118188

Marka : Selpak

Product State: A0

Selpak Professional 25 cm Hareketli Kağıt Havlu 6'lı Paket (12 kg)et

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 2 Katlı
  • 6 Rulo
  • Rulo Uzunluğu : 175 m

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler 
MarkaSelpak
ModelProfessional Premium Hareketli Kağıt Havlu
Teknik Bilgiler 
TürüHareketli Kağıt Havlu
Yaprak Genişliği ( cm )25,3 ± 4
Kat Sayısı2
Rulo Uzunluğu ( metre )175 ± 8
g/m246 ± 3
Parfümlü mu?Hayır
Baskılı desen var mı?Selpak Profesional ve Micro desen
Malzeme%100 Selüloz
Koli / Paket Bilgileri 
Paket İçeriği6

Selpak markası 1970 yılından beri piyasada bulunan ve sizler için yenilikçi ürünler ürüten bir markadır. Temizlik sektöründeki gelişmeleri tüketiciye hızlı bir şekilde yansıtan marka, piyasada bu kadar fazla tanınıyor olması aslında tesadüf değildir. Selpak markası kaliteyi ilke edinmiş bir isimdir. 

Selpak Professional Hareketli Kâğıt Havlu Hijyenik midir?

Selpak Professional hareketli kâğıt havlu ofisinizde, okulunuzda ve çeşitli işletmelerde tuvaletlerde elleriniz kurutmak için karşınıza çıkmıştır. Hijyenin hayatınızdaki önemini gün geçtikçe daha fazla belli olmaktadır. Marka sizler için yıllardır sağlıklı bir yaşam sunmak için fazlasıyla çalışmıştır. Selpak Professional hareketli kâğıt havlu fotoselli makinelerin içinde sizlere hizmet vermektedir. Ürün sadece fotoselli makineler için uygundur. 

Selpak Professional Hareketli Kâğıt Havlu Kaliteli ve Dayanıklı mıdır?

Elleriniz kuruturken ihtiyaç duyacağınız Selpak Professional hareketli kâğıt sizler için dayanıklı bir şekilde üretilmiştir. Genellikle piyasada olan kalitesiz havlu kâğıtlar elleriniz kuruturken parçalanmaktadır. Su ile temasında hızlı bir şekilde parçalanan kâğıtlar sizler için fazladan kâğıt kullanmayı doğurmaktadır. Fazladan kâğıt kullanmak ise ekstra bir maliyet oluşturmaktadır. Selpak Professional hareketli kâğıt sizler için ürettiği kaliteli ürün ile sizlere tek bir yaprakta mükemmel sonuçlar ile karşılaştıracaktır. Üstün emici gücü ile yüzeylerdeki sıvıyı hızlıca çekebilmekte ve kolay bir temizlik imkanı sunmaktadır.

Selpak Professional Hareketli Kâğıt Havlu Güvenilir midir?

Selpak markası piyasada fazlası ile bilinmektedir. Piyasada bu kadar bilinen bir marka olması, markanın kaliteli ürün ürettiğinin kanıtıdır. Selpak Professional hareketli kâğıt fotoselli makineler için vazgeçilmez bir ürün olacaktır. Kalitesiz ve uygun olmayan havlu kâğıtlar fotoselli makinelere zarar vermektedir. Havlu kâğıtların yapısından içeriğe sıkışan havlu kâğıtlar sizler için sorun oluşturacaktır. Bu sorun makinenin bozulmasını ve görevini yerine getirememesi gibi sonuçlara neden olabilir. Selpak Professional hareketli kâğıt havlu tüm makineler için uygun bir şekilde üretilmiştir. Ürün, makinelerinizi sorunsuz bir şekilde kullanmanızı sağlayacaktır. Ofisinizde, evinizde, okulunuzda kaliteli ve dayanıklı olan bu ürünü kullanmak sizler için fazlasıyla keyifli olacaktır. Sizler de kalitenin keyfini sürerken uygun fiyatı ile Selpak Professional hareketli kâğıt havluyu kullanıyor olmanın hissini tadabilirsiniz. Sizler için vazgeçilmez bir ürün olarak Selpak Professional hareketli kâğıt havlu karşınıza çıkmıştır.

Selpak Professional Hareketli Kâğıt Havlu İnsan Sağlığına Zararlı mıdır?

Ellerinizi yıkadıktan sonra kurutma ihtiyacı duymaktasınız. Piyasada bulunan kalitesiz ürün üreten markaların ellerinizi kuruturken sizlere çeşitli zaralar vermektedir. Ellerinizi tahriş eden ürünleri asla kullanmak istemezsiniz. Sizlere zarar veren ürünlerden kesinlikle uzak durmalısınız. Bu noktada karşınıza çıkan Selpak Professional hareketli kâğıt havlu yumuşak yüzeyi ile ellerinizi tahriş etmeden sizlere mükemmel bir temizlik sunmaktadır. Böylece ellerinizi kuruturken sizler için yaşanacak olan olumsuz olayları ortadan kalkmıştır. 

Marka kaliteyi ve insan sağlığını fazlasıyla önemsemektedir. Sizler için temizliği en üst noktada en iyi şekilde sunan marka kaliteyi ilke edinmiş olmasıyla sizler için mükemmel ürünler üretmektedir.  

Selpak Professional Hareketli Kâğıt Havlu Ne Zaman Teslim Edilir?

Sizler de avansas.com üzerinden siparişinizi verebilir, Selpak Professional hareketli kâğıt havluya sahip olabilirsiniz. Selpak Professional hareketli kâğıt havlu ile yaşam alanlarınız için hijyen kurallarını en etkin şekilde uygulayabilirsiniz. Hızlı teslimat bölgemizdeyseniz 1 iş günü içinde ürünü teslim alabilirsiniz.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Selpak Professional 25 cm Hareketli Kağıt Havlu 6'lı Paket (12 kg)et
Birim Fiyat = 273,81 TL
1.642,85 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.