3 Taksit
Ürün Kodu: 96249
Ürün Barkodu: 8681285019899

Marka : Sunny

Product State: A0

Sunny SN5KTL38 Flora Çelik Su Isıtıcı

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 1500 watt güç
  • Paslanmaz çelik gövde
  • 1.7 litre kapasite
  • Susuz çalışmayı önleyen sistem

Ürün Hakkında

Sunny SN5KTL38 Flora Çelik Su Isıtıcı

 

 

Genel Bilgiler 
Güç1500 watt
Paslanmaz çelik gövdeVar
Kapasite1.7 litre
360 derece dönebilen tabanVar
Susuz çalışmayı önleyen sistemVar
Su kaynadığında otomatik kapanmaVar
Güç gösterge lambasıVar
Garanti Süresi2 Yıl
Üretim YeriTürkiye

 

Sunny Flora Paslanmaz Çelik Kettle ile ihtiyacınız olan her an sıcak suyunuz hazır.

 

Suyu kısa sürede kaynatan kettle modelleri mutfakların en önemli yardımcılarından biridir. Üstelik yalnızca mutfaklarda da değil, ev, ofis, kamp yeri gibi pek çok alanda su ısıtıcı elektrikli kettle modelleri en hızlı çözüm sunan elektrikli ev aletlerinden biridir.

 

Sunny Flora Paslanmaz Çelik Kettle dilediğiniz her an yemek veya içecek hazırlamak için ihtiyacınız olan sıcak suya dakikalar içinde ulaşmanızı sağlar. 1500 W gücü ve 1,7 litre geniş kapasitesi ile kolayca çayınızı demleyebilir, yemeklerinize sıcak su ekleyebilirsiniz.

 

Elektrikli kettle Sunny Flora’nın gizli ısıtma elemanı ile iç kısımda rezistansı görünmez. Güç gösterge lambası su ısınırken yanar ve kaynama noktasına ulaştığında söner. Işık söndüğünde suyun kaynadığını anlayabilirsiniz.

 

360 derece dönebilen taban kullanım kolaylığı sağlarken, gri rengi ve zarif tasarımı mutfakların şıklığını tamamlar.

 

Sunny Flora Paslanmaz Çelik Kettle su kaynadığında otomatik kapanır. Susuz çalışmayı önleyen sistemi sayesinde ise makinenin içinde su bittiğinde çalışmayı durdurur. Böylece olası kazaların ve ürünün bozulmasının önüne geçilir.

 

 

Suya doğrudan ve uzun süreli temas edecek çaycıların paslanmaması önemli etkenlerden biridir. Ürünün paslanması hem makinenin kullanım ömrünü kısaltacak hem de sağlığı olumsuz etkileyecektir. Sunny Flora Paslanmaz Çelik elektrikli Kettle paslanmaz çelik gövdesi ile uzun süreli kullanım imkânı sağlar.

 

 

Sunny SN5KTL38 Flora Çelik Su Isıtıcı

 

Su ısıtıcılar gündelik hayatınızda sıklıkla kullandığınız, mutfaklarınızdan eksik olmayan küçük ev aletlerindendir. Bulaşık yıkamak, yemek yapmak ya da kendinize güzel bir kahve hazırlamak istediğinizde hızlı ve pratik bir şekilde suyu ısıtarak size yardımcı olur. Kullanımının kolay olması kadar emniyetli ve güvenilir olması da önemli etkenlerinden biridir. Suyu hızlı ısıtması ve üretiminde kullanılan malzemenin paslanmaz çelik olması uzun süreli kullanım imkanı elde edebilmek için oldukça faydalıdır. Hızlı kaynatılan su zamandan ve elektrikten tasarruf etmenizi de sağlar.

Sunny SNK5KTL38 Flora çelik su ısıtıcı, 1500 Watt değerinde gücüyle suyu çok hızlı bir şekilde kaynatır. Paslanmaz çelik yapısıyla uzun süreli kullanımlarda bile oldukça dayanıklıdır. 360 derece dönen tabanı büyük bir kullanım kolaylığı sağlarken geniş iç hacmi sayesinde 1.7 litreye kadar suyu tek seferde kaynatabilmenizi mümkün hale getirir.

Bulaşık yıkarken veya yemek yaparken sürekli sıcak su bulunmasını sağlayan Sunny SNK5KTL38 Flora çelik su ısıtıcı, mutfaktaki iş yükünüzü azaltmayı destekler. Çay veya kahve içmek istediğiniz zaman dakikalar içerisinde suyu kaynatır.

 

Sunny SN5KTL38 Flora Çelik Su Isıtıcı Özellikleri Neler?

 

Sunny SN5KTL38 Flora Çelik Su Isıtıcı birden çok kullanışlı ve işlevsel özelliklere sahiptir. Emniyet destekleri sayesinde güvenli bir kullanım sunar. Güç gösterge lambasının ışığı kaynama süreci sona erdiğinde söner ve kaynatma işlemini durdurur. Üretiminde kullanılan materyaller sayesinde su ısındıktan sonra da soğuma işlemi hemen gerçekleşmez. Böylelikle sıcaklığını yavaş yavaş kaybeder. Bu sayede suyu tekrar ısıtmanıza gerek kalmaz. İç yapısının benzersiz tasarımı ile kireçlenmeye karşı dirençlidir. Kireçlenme hem cihazın ömrünü kısaltır hem de insan sağlığı için oldukça zararlıdır. Kireçlenmeye karşı dayanıklı yapısı sayesinde ortaya çıkabilecek sorunların önüne geçmeye yardımcı olur.

 

Sunny SN5KTL38 Flora Çelik Su Isıtıcı Nasıl Kullanılır?

 

Su ısıtıcı modelleri üretildikleri materyal ve tasarım açısından farklı kullanım koşullarına sahiptir. Sunny SNK5KTL38 Flora çelik su ısıtıcı üzerinde bulunan güç gösterge lambası su ısınırken yanar konumdadır. Kaynama noktasına ulaştığında otomatik olarak söner. Işık söndüğünde su kaynama noktasına ulaşmış ve kullanıma hazırdır. İçerisinde bulunan rezistans ise gizlidir. Gizli rezistans şık görünümü bozmadığı gibi güvenilir bir kullanım imkanı sağlar. Su kaynatma sırasında kapatılarak sabitlenen kapak suyun çabuk bir şekilde kaynamasını sağlarken kaynama işlemi bittiğinde suyun bir süre daha sıcak kalması için tasarlanmıştır. Kaynama işlemi bittiğinde enerjiyi keserek kendisini kapatır. Bu sayede oldukça güvenli ve tasarruflu bir kullanım deneyimi sunar.

 

Sunny SN5KTL38 Flora Çelik Su Isıtıcı Kimler için Uygun?

 

Sağlam yapısı ve pratik kullanım özellikleriyle öne çıkan Sunny SNK5KTL38 Flora çelik su ısıtıcı, evlerde, ofislerde ve otellerde kullanıma oldukça uygundur. Hafifliği ve kolay taşınabilmesi ile de kamp sever kullanıcıların kolayca yanında taşıyabileceği bir üründür. Modern ve şık bir tasarıma sahip olan Sunny SNK5KTL38 Flora çelik su ısıtıcı, mutfağınıza dinamik bir görüntü kazandırır. Geniş iç hacmi sayesinde tek bir sefer su kaynatarak bütün bulaşığı yıkamanıza olanak sağlar.

 

Sunny SN5KTL38 Flora Çelik Su Isıtıcı Güvenilir mi?

 

Şık tasarımı kadar emniyet özellikleriyle de öne çıkan Sunny SNK5KTL38 Flora çelik su ısıtıcı oldukça güvenilirdir. Siz çalışır halde bıraksanız bile otomatik kapanma özelliği ile su kaynadığında kendini kapatır ve gelen akımı keser. Susuz çalışmayı önleyen sistemi sayesinde su koymayı unuttuğunuzda çalışmaz ve cihazı korumaya alır. Sizler de Sunny SNK5KTL38 Flora çelik su ısıtıcı modeline Avansas güvencesiyle erişebilirsiniz.

 

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

2 Taksit 3 Taksit
İş Bankası 211,47 TL 140,98 TL
Akbank 211,47 TL 140,98 TL
HalkBank 211,47 TL 140,98 TL
Yapı Kredi 211,47 TL 140,98 TL
Finansbank 211,47 TL 140,98 TL
Garanti 211,47 TL 140,98 TL
Sunny SN5KTL38 Flora Çelik Su Isıtıcı
422,94 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.