Ürün Kodu: 77546
Ürün Barkodu: 8698807815518

Marka : Tanex

Product State: A0

Tanex Eco Termal Barkod Etiketi 100 mm x 70 mm 2 Rulo

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 1 ruloda 500 adet x 2= 1.000 adet etiket
  • Masura çapı 40 mm
  • Ürün etiketleme uygulamalarına uygundur
  • Polar olmayan yüzeylere iyi yapışır
  • Çizilme ve lekeye karşı dirençlidir

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler
Etiket Ebadı100 mm x 70 mm
Masura Çapı40 mm 
Barkod Etiket Sayısı1000 adet
Raf Ömrü2 yıl
1 Rulosundaki Adet500
RenkBeyaz
ŞekilRulo
Çizilme ve Lekelere Karşı DayanıklılıkUygun
Etiket ÇeşidiTermal
Ribon KullanımıKullanılmaz
Gıda Ürünü EtiketlemesiUygun
Polar Olmayan Yüzeylere YapışmaUygun

Tanex Eco Termal Barkod Etiketi 100 mm x 70 mm 2 Rulo âdetinde satılan bir üründür. Ürün, hızlı tüketim alanlarında sıklıkla tercih edilmektedir. Ürünün kullanım amacı işletmenin sisteminde kayıtlı olan bir bilgiyi veya bir fiyatı hızlı bir şekilde basılı barkottan okutarak öğrenmektir. Üzerinde yer alan barkodu sayesinde aranan bilgi okuyucunun okuması ile çabuk bir şekilde elde edilip kullanılabilir. Ürünlerin üzerine barkod yapıştırılması, ürünün ait olduğu yeri ve fiyatını belirtmektedir. Isıya duyarlı olan ürün, termal etiket grubuna aittir. Bir rulosunda 500 adet etiket bulunur. Barkod etiket sayısı 1000 adettir. Masura çapı 40 mm’dir. 

Tanex Eco Termal Barkod Etiketi Nerelerde Kullanılabilir?

Tanex Eco termal barkod etiketi, polar olmayan yüzeylere yapışmaya uygundur. Gıda ürünlerini etiketlemekte kullanımı yaygındır. Sadece alışverişte değil, hastanelerde sıra alırken de barkod kullanılmaktadır. Etikete yazdırılan kodlar sayesinde, aranılan bilgi kolaylıkla elde edilir.Isıya duyarlı olması, termal üretiminden kaynaklanmaktadır. Termal olan ürünler ısı ile yapılır, baskı makinesinde istenilen barkoda kısa sürede basımı yapılır. Devamlı kullanılması ve değiştirilmesi gereken alanlarda kullanımı yaygındır. Yapıştığı alandan çıkartılması kolay olması ve yırtılma durumlarıyla karşılaşılmaması Tanex Eco termal barkod etiketini kullanmak için gerekli sebeplerdendir.  

Tek kullanıma uygun olan termal etiket türü yapay ışıktan uzak tutularak kullanılmalıdır. Yazıcılarda kullanılırken, takıp çıkartması ve basımı kolay olması için termal yapıda üretilmiştir. Ürün belli aralıklar ile kullanılıp çıkartılmaya uygundur. Sürekli kullanıma da uygun olarak üretilmiştir.

Tanex Eco Termal Barkod Etiketi Baskı Maliyeti Fazla mıdır?

Tanex Eco termal barkod etiketi baskı maliyeti oldukça düşüktür. Bunun sebebi ise, ribon kullanılmamasıdır. Maliyeti oldukça azaltır ve baskıda kullanılan etiketleri hızlı bir şekilde üretmeyi sağlar. Ürün, hızlı ve devamlı kullanıma uygun olması için orijinal termal bir yapıda üretilmiştir. Ayrıca kullanım süresi dört- altı ay arasında değişen ve altı ayı geçmeyen alanlarda tercih edilmesi gerekir. Kargo şirketlerinde işlerin sürekliliği açısından barkodlar oldukça fazla tercih edilmektedir.

Fonksiyonel olarak sağladığı kolaylıklar sayesinde, barkod etiketi birçok alanda daha hızlı baskı gerçekleştirmeyi sağlar. Bu işlemlerin maliyetli olmaması için barkodun kalitesi oldukça önemlidir. Emsali olan barkod çeşitleri, basım aşamasında daha fazla maliyete sebep olur. Tanex Eco ürünlerinizi tüketiciyle daha çabuk buluşturmanız için baskılarınızda kolaylık sağlar.

Tanex Eco Termal Barkod Etiketi Termal Olmasının Avantajları Nelerdir?

Termal kelime anlamı itibariyle ısı ile üretilmesi anlamına gelmektedir. Isı ile barkoda kod girilmesi sonucunda barkod üzerinde yazılar oluşur. Bu işlemi gerçekleştirmek için, ribona ihtiyaç yoktur. Bu sayede diğer ürünlerden daha kazançlı bir üretim aşaması geçirir. Ürün hızlı tüketim ve gıda ürünlerinin barkodları için sıklıkla tercih edilmektedir. Ürün akıtma yapmaz, sahte ve bozuk bir tipte değildir. 

Raf ömrünü kısaltmamak için uzun süre ısıyla temas etmeyeceği ortamlarda kullanılmalıdır. Tanex Eco termal barkod etiketi, su nem gibi faktörlerden etkileneceği için özellikle kargo şirketi ve hastanelerde kullanılır. 

Tanex Eco Termal Barkod Etiketi Fiyatları Uygun mudur?

Baskı sırasında ribon kullanılmaz. Bu sayede maliyet büyük ölçüde düşürülür. Harcanacak maliyetin en az olduğu etiket çeşitlerinden olan termal etiket kullanım alanı açısından giderleri en aza indirir. İçerisinde barındırdığı 1000 adet etiket ile yeterli ve seri bir kullanım yaratır.Tanex Eco termal barkod etiketi fiyatı size sağlayacağı kara bakılarak, oldukça uygun ve avantajlıdır.

Ürünü beğendiyseniz ve uygun fiyata satın almak istiyorsanız sizler de avansas.com üzerinden siparişinizi verebilirsiniz. Online alışverişle hızlı bir alışveriş deneyimi sağlayabilirsiniz. Eğer hızlı teslimat bölgesinde yer alıyorsanız, siparişiniz 1 iş günü içerisinde sizlere teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Tanex Eco Termal Barkod Etiketi 100 mm x 70 mm 2 Rulo
Birim Fiyat = 184,12 TL
368,24 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.