Ürün Kodu: 58341
Ürün Barkodu: 8698806201398

Marka : Tanex

Product State: A0

Tanex Tw-2614 Beyaz Adres ve Posta Etiketi 105 mm x 40 mm

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Ebatları: 105 mm x 40 mm
  • 1 pakette 100 sayfa bulunur
  • Kendinden yapışkanlı
  • 1 sayfada 14 adet etiket bulunmaktadır
  • Bir pakette toplam 1400 adet etiket bulunur

Ürün Hakkında

Tanex Tw-2614 Beyaz Adresleme ve Postalama Etiketi 105 mm x 40 mm

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?


Genel Bilgiler
Ebat 105 mm x 40 mm
Renk Beyaz
Adet 1400
Yapışkan Türü Kendinden Yapışkanlı
Kullanım Alanı Zarf, koli vb alanlarda etiketleme, postalama işlemleri ve ofis kullanımı

 

Tanex Tw beyaz adresleme ve postalama etiketi, postalama işlemleri veya zarf ve kolileme işleriniz için üretilmiş bir üründür. Kendinden yapışkanlı olan ürün, bir sayfasında 14 adet etiket olmak üzere bir pakette toplam olarak 1400 adet etiket içermektedir. Kullanıcının, kullanım alanına göre ebat ve ölçü seçebileceği Tanex Tw etiketi 105 mm x 40 mm arasındaki kullanım ebatlarındadır. Bu açıdan çoklu yapısı sayesinde kullanışlıdır. Gönül rahatlığı ile her alanda kullanabilir. Postalama işlemleri, kolileme veya paketleme işlemleri için vazgeçilmez yapısı ile Tanex Tw, genellikle tercih edilmekte olan bir üründür. Genel kullanıma uygundur.

Tanex Tw Etiketi Herhangi Bir Kullanım Alanına Uygun mudur?

Tanex Tw etiketi, çeşitli zemin ve alanlarla kullanılabilir. Genellikle postalama işlemleri, zarflama ve kolileme işlemleri için kullanılan Tanex Tw etiketi, seçilecek kullanım alanına göre rahatlıkla kullanılabilir. Ürünün bir sayfasında 14 adet etiket bulunurken, ürünün bir paketinde de toplam olarak 1400 adet etiket bulunmaktadır. 105 mm x 40 mm arasındaki kullanım ebatları ile kullanıcıya göre seçilebilecek ebat özellikleri sağlar. Beyaz rengi ile standart bir yapıya sahip olan ürün bu açıdan ekonomik olması ile  birlikte de çoklu kullanıma uygundur. Tanex Tw etiketi kendinden yapışkanlı yapısı gereği her alanda kullanılabilir bir yapışkana sahiptir. Bu özelliği ile tek ve kalıcı bir kullanım sağlayarak, kullanıcı dostu bir ürün olarak, ekonomik tasarrufa imkân tanır. Postalama, zarflama ve kolileme işlemlerinde bu açıdan aranılan bir özelliğe sahiptir. Ebatları, çoklu yapısı ve beyaz rengi ile genel kullanım için uygundur.

Tanex Tw Etiketi Kendinden Yapışkanlı Yapısı ile Dayanıklı mıdır?

Kaliteli ve uzun ömürlü materyal kullanımı ile birlikte üretilen Tanex Tw, dayanıklıdır. Kullanım amacına göre uzun ömürlü ve işlevsel bir yapıya sahiptir. Kendinden yapışkanlıdır. Kullanıcı dostu yapısı, ekonomik ve çoklu yapısı ile birlikte uzun ömürlü bir kullanım sağlar. Beyaz rengi ile her türden kullanım alanına uygun bir etikettir. Genel kullanım için uygundur.

Tanex Tw Etiketi Uygun Fiyatlı mıdır?

Tanex Tw beyaz adresleme ve postalama etiketi, zarflama, postalama ve kolileme işlemleri için üretilmiş bir üründür. 105 mm x 40 mm arasındaki kullanım ebatları, kullanıcıya çeşitli alanlarla kullanışlı bir seçim imkanı sunmaktadır.Tanex Tw etiketinde çoklu, sürekli ve dayanıklı kullanım amaçlanmıştır. Kendinden yapışkanlı bir yapıya sahiptir.  Tanex Tw etiketi, bir sayfasında 14 adet etiket bulundurmaktadır. Toplam olarakta bir paketinde 1400 adet etiket bulundurur. Tanex Tw etiketi bu özellikleri ile fiyatlandırma açısından da ekonomiktir, Uzun ömürlü kullanım sağlaması açısından da kullanıcı dostu bir üründür.

Tanex Tw Etiketi Ebatları Kullanışlı mıdır?

Kendinden yapışkanlı olan Tanex Tw etiketi, 105 mm x 40 mm arasındaki kullanım ebatlarına sahiptir. Bir sayfasında 14 adet etiket olmak üzere, pakette toplam olarak 1400 adet etiket bulundurmaktadır. Çoklu yapısı, standart beyaz rengi ve kullanım ebatlarının her alana uygunluğu açısından Tanex Tw etiketi, kullanışlı bir yapıdadır. Çoklu ve fiyatlandırma açısından kullanıcı dostu yapısı ile tercih edilen Tanex Tw etiketi, çok tercih edilen bir üründür.

Sizler de dilerseniz avansas.com üzerinden siparişinizi verip postalama ve koli işlemleriniz için hızlı ve kalıcı sonuçlara ulaşabilirsiniz. Dayanıklılığı, standart beyaz rengi, kullanışlı yapısı ve kolay kullanımı ile Tanex Tw etiketi ekonomik fiyatları ile Avansas’ta sizleri beklemekte! Eğer hızlı teslimat bölgesinde yer alıyorsanız, siparişiniz 1 iş günü içerisinde sizlere teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Tanex Tw-2614 Beyaz Adres ve Posta Etiketi 105 mm x 40 mm
278,09 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.