Ürün Kodu: 98382

Sırdaş 5810 23x4 mm Tarihli Küçük Boy Siyah Kaşe

225,60 TL
‘den başlayan fiyatlarla KDV Dahil

Kaşe Özellikleri | Ürün Açıklamasına Git

  • Kolay değişebilen tarih kısmı
  • Lazer teknolojisi ile kaliteli baskı
  • Kişiselleştirilmiş baskı
  • Şirket ve firmalar için ideal

Baskı Seçeneklerini Belirle

Kaşe ve Keçe Rengi
Adet

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Mürekkepli baskı gereçleri, özellikle iş yerlerinin sıklıkla kullandığı vazgeçilmez ürünlerden biridir. Okullarda, ofislerde, çeşitli kurum ve kuruluşlarda ihtiyaç duyulan mürekkepli kaşeler çeşitli bilgiler içerebilir. Tarih kaşeleri, özellikle resmî evraklarda kullanılan ve günün tarihini kağıda aktaran ürünlerdir.

Sırdaş 5810 Tarih Damgası, kaliteli ve kullanışlı bir gereçtir. Günlük olarak gerçekleşen rutin işlerde, yazışma ve raporlarda kullanabileceğiniz bu ürün son derece işlevsel ve pratiktir.

Sırdaş markasının 1912’den günümüze uzanan deneyimiyle geliştirdiği damga ürünleri, kaliteli materyali ve yapısıyla öne çıkmaktadır. Bu anlamda gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz Sırdaş tarih damgası; uzun ömürlü, dayanıklı ve fonksiyonel bir ofis gerecidir.

Sırdaş 5810 Tarih Damgası, kolayca değiştirilebilen tarih kısmına sahiptir. Ortada yer alan bölme sayesinde pratik biçimde tarih değiştirebilir, damgayı rahatça uygulayabilirsiniz. Yüksek kaliteli bu ürün, rutin işlerinizi kolaylaştıracaktır.

Kaşenin rengi değiştirilebilmektedir. Mürekkep değişimi işlemi ile ürünü dilediğiniz biçimde kullanabilirsiniz. İşlem öncesinde damgayı ılık suyla yıkayabilirsiniz. Bu sayede ürünün ömrünü uzatabilirsiniz.

Sırdaş 5810 Tarih Damgası, 3.8 mm’lik boyuttadır. Kaliteli ve dayanıklı yapısıyla uzun ömürlü kullanım vadeden Sırdaş tarih damgası, farklı renkte mürekkeplerle birlikte kullanılabilmektedir.

Sırdaş 5810 Tarih Damgasının Tarih Kısmı Kolay Değiştirilir mi?

Tarih damgası, özellikle iş yerlerinde sıklıkla kullanılan gereçler arasında yer almaktadır. Bu anlamda pratik olması, kolay ve hızlı kullanım sunması önemlidir.

Sırdaş 5810 Tarih Damgası, orta haznesinde rahatlıkla değiştirilebilen tarih kısmına sahiptir. Bu sayede, işlemi zorlanmadan halledebilir ve vakit kaybetmeden işlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.