Ürün Kodu: 58543
Ürün Barkodu: 1001000480464

Marka : Üçgen

Product State: A0

Üçgen Arşivleme Kutusu 24 x 32 x 5 cm Mavi

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Evrak arşivlemeye uygun
  • 24 x 32 x 5 cm ebatlarında
  • Plastik malzeme
  • Pratik ve kullanışlı

Ürün Hakkında

Üçgen Arşivleme Kutusu 24 cm x 32 cm x 5 cm Mavi

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?


Genel Bilgiler
Boyut 24 cm x 32 cm x 5 cm
Renk Mavi
Malzeme Plastik
Ofis kullanımı Uygun

 

Üçgen arşivleme kutusu, 380 sayfa kapasiteli bir üründür. Belgelerinizi bir arada tutmak ve güvenli bir şekilde depolamak için ideal olarak geliştirilmiştir. Kapağındaki bölmede belgelerin karışmaması için bilgilerini yazabileceğiniz bir beyaz karton alan vardır. Bu alan sayesinde arşivleme yaparken karışıklık problemi yaşamayacaksınız. Aradığınız belgeye çok kısa sürede ulaşmanıza imkan sağlar. Ofis ve arşiv bölümlerinde kullanıma uygundur. Minimal tasarımı görsel açıdan bir rahatsızlık oluşturmayacağı gibi bulunduğu alana şık bir hava katacaktır. Mavi renk üçgen arşivleme kutusunu 24 x 32 x 5 cm’lik boyutuyla evrak arşivleme işlemlerinde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Tek yapmanız gereken A4 boyutundaki evraklarınızı dikey şekilde arşivleme kutusuna yerleştirmek.

Üçgen Arşivleme Kutusu Kullanışlı mıdır? 

Üçgen arşivleme kutusu tasarımı,evrak depolama işlemini işkence olmaktan kurtarmak için özel olarak geliştirildi ve üretildi.  bütün belgelerinizi yıpranmasından korkmadan, kaybolmadan ve kirlenip zarar görmeden tek bir alanda muhafaza edebilmeniz için tasarlandı. Dış kaplaması evrakları nemden, tozdan ve ışıktan korur. Evraklar uzun yıllar zarar görmeden üçgen arşivleme kutusu içerisinde saklanabilir. Arşivlemek istediğiniz belgeleri bir araya getirip kutu içerisine yerleştirdikten sonra kutu üzerindeki bilgi alanına gerekli açıklamayı yazınca bütün işleriniz bitecek, saatlerce aramadan belgelerinize ulaşmanız mümkün olacaktır. Mavi rengi odanıza, ofisinize ve arşiv alanınıza farklı ve şık bir hava katacaktır ve görüntüsü sizi hiç rahatsız etmeyecektir.

Üçgen Arşivleme Kutusu Dayanıklı mıdır? 

Ürünün imalatında kullanılan bileşenler, uzun süreli kullanıma uygun olacak şekilde seçilmiştir. Plastik bir kutu olan üçgen arşivleme kutusu, dışarıdan gelecek olan darbelere ve ezilmelere karşı dayanıklıdır. Sıvı geçirgenliği en aza indirilerek olası bir kaza durumunda oluşabilecek hasarı en düşük seviyede tutulmuştur. Ofis ve arşiv odalarında sıklıkla kullanılan üçgen arşiv kutusu kaliteden asla ödün vermeyecek şekilde üretilir ve oldukça dayanıklıdır.

Üçgen Arşivleme Kutusu Uygun Fiyatlı Mıdır? 

Depolama alanı hayatımızın birçok alanında bize sorunlar oluşturmaktadır. Düzensiz alanlar görüntü kirliliğine yol açar ve karmaşaya sebep olur. Evrak ve belgeler çok fazla yer kaplamasa da düzenli bir alanda tutulmadığında karışıklık oluşturmaktadır. Önemli, kaybolmaması ve zarar görmemesi gereken belge ve evraklarınızı bir arada, fazla yer kaplamadan güvenle muhafaza etmenin en ekonomik yolu üçgen arşivleme kutusudur. Alan tasarrufu, güvenli depolama ve ve kutu dışında bulunan bilgi kutusu sayesinde sağladığı zaman tasarrufu, üçgen arşiv kutusuna harcadığınız paraya değecek bir hizmet almanızı sağlar.

Üçgen Arşiv Kutusu Uzun Ömürlü Müdür? 

Sadece bir kez üçgen arşiv kutusu alarak bütün belgelerinizi yıllarca güvenle muhafaza edebilirsiniz. Kullanılan plastik dayanıklıdır ve uzun ömürlü kullanıma uygundur. Geri dönüştürülebilir içeriklerle doğaya saygılı bir marka olan üçgen arşiv kutuları, müşteri memnuniyetine özen gösterir. Doğru koşullarda uzun ömürlü kullanım sağlayabilirsiniz. Arşivleme kutusu, hızlı ve pratik olduğu kadar dayanıklıdır. Darbelere ve hasarlara karşı dayanıklı yapısı sayesinde rahatlıkla uzun süre kullanabilirsiniz. Hızlı teslimat bölgesinde iseniz şimdi sipariş oluşturun, 1 iş günü içerisinde uygun fiyat, güvenli ödeme ve orijinal ürün garantisiyle üçgen arşivleme kutusu 380 Sayfa Kapasiteli 24 cm x 32 cm x 5 cm mavi ürününe sahip olun. Avantajlı alışverişin keyfini Avansas’la çıkarın. Eğer hızlı teslimat bölgemizde iseniz siparişiniz, 1 iş gününde teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Üçgen Arşivleme Kutusu 24 x 32 x 5 cm Mavi
60,32 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.