Ürün Kodu: 58540
Ürün Barkodu: 1001000131229

Marka : Üçgen

Product State: A0

Üçgen Arşivleme Kutusu 29 x 40 x 9 cm Mavi

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Evrak arşivlemeye uygun
  • 29 x 40 x 9 cm ebatlarında
  • Plastik malzeme
  • Pratik ve kullanışlı

Ürün Hakkında

Üçgen Arşivleme Kutusu 29 cm x 40 cm x 9 cm Mavi

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?


Genel Bilgiler
Ebatları 29 cm x 40 cm x 9 cm
Şekil Dikdörtgen
İş, ofis kullanımı Uygun
Renk Mavi

 

Üçgen arşivleme kutusu evrak arşivleme işlemlerinizde, önemli belgelerinize zarar gelmeden daha güvenilir halde dosyalamanıza yardımcı olur. 29 cm x 40 cm x 9 cm oluşu ile birlikte evraklarınızı, belgelerinizi ve birçok değerli olan dosyalarınızı üçgen arşivleme kutusuna katlamadan, kesmeden, zarar vermeden rahatça koyabileceksiniz. İşinizde, ofisinizde, evinizde rahatlıkla kullanabileceğiniz şekle sahiptir. Evraklarınız hem yer kaplamasın, hem de yıpranmasın istiyorsanız, Üçgen arşivleme kutusunun size sunduğu avantajlarını değerlendirmelisiniz. 690 sayfa kapasitesine sahip olması ile birçok belgenizi bir dosyada toplayabileceksiniz. Pratik ve kullanışlı oluşu ile de dolaplarınızda, masanızda çok yer kaplamadan işlerinizi görebileceksiniz. Hem görüntü açısından, hem de kalite olarak sizi şaşırtacak üçgen arşivleme kutusunu iş alanınız haricinde okul belgelerinizi saklamak amaçlı da kullanabilirsiniz. Kolay taşınabilir olması ise yanınızda taşımanız gereken belgeleri kolaylaştırır. Üçgen arşivleme kutusu aynı zamanda doğa dostudur. Geri dönüşüm özelliği ile sağlığınıza veya doğaya zararı bulunmamaktadır.

 Üçgen Arşivleme Kutusu 29 cm x 40 cm x 9 cm Mavi Ürün Paket İçeriği nedir? 

Üçgen Arşivleme Kutusu,A4 kağıdı kapasiteli bir üründür. 29 cm x 40 cm x 9 cm ebatlarındadır. Ürün paketlenmiş bir şekilde gönderilecektir. Kargo hazırlanma aşamasında zarar görmesin diye kalın paketler kullanılmaktadır. Hızlı teslimat bölgesinde iseniz, ürün 1 iş günü içerisinde kolaylıkla vakit kaybetmeden ihtiyacınız olduğu her anda size ulaşacaktır.

Üçgen Arşivleme Kutusu 29 cm x 40 cm x 9 cm Mavi Ürün Avantajları nelerdir?

Üçgen arşivleme kutusu kullanımı hem kolay, hem de pratik oluşu ile zorlanmadan dosyalarınızı saklayabileceğiniz avantaja sahiptir. 690 sayfa kapasitesi olduğu için de evraklarınızı ayrı ayrı 2-3 arşivleme kutusunda saklamak yerine tek bir kutuda depolayabilme özelliğine sahiptir. Evraklarınızı aradığınız zaman zorlanmamanız adına da kutunun dışında bilgi bölümü bulunmaktadır. Kaliteli malzeme ve uzun süre dayanıklı olması için de lamine edilmiş yüzey mevcuttur. Bu sayede uzun süre kullanımda bile erkenden yıpranıp, kolay kırılmaz. Kutunun dışında bulunan bilgi bölümü işlerinizi kolay hale getirecektir. Kutunun lastikli olması, ürünü aldığınızda belgelerin veya evrakların aniden dökülmesini engeller. Tüm ofisler için ideal ve şık tasarıma mevcuttur. Modern tasarıma sahiptir. Renk olarak da gözünüze hitap eder. Katalog, broşür ve dosyalarınızı da depolamak için ideal boyuta sahiptir.

Üçgen Arşivleme Kutusu 29 cm x 40 cm x 9 cm Mavi Ürün dayanaklı mıdır?

Ürünün dış kısmında kullanılan kalın karton sayesinde kolay kolay yıpranmaz. Ürünün içerisine konulan belgelerin ağırlığı veya çokluğu ürünün dayanıklı oluşu ve belirli bir kiloyu kaldırma potansiyeline sahip olduğu için çökme, ezilme yaşanmaz. Uzun ömürlü ve kullanışlı bu ürüne güvenerek hemen sipariş oluşturabilirsiniz.

Üçgen Arşivleme Kutusu 29 cm x 40 cm x 9 cm Mavi Ürün Uygun Fiyatlı mıdır? 

Kalitesinden emin olacağınız ve kullandığınıza pişman olmayacağınız arşivleme kutusu, uygun fiyatlı bir üründür. Bu ürünü kullanarak, evraklarınızı hem uygun, hem de yıpranmadan kolaylıkla saklama avantajını yakalayacaksınız. Ürünün kalitesinden emin olup, fiyatının da uygun olduğunun garantisini vermekteyiz. Ürünün sayfa kapasitesinin fazla miktarda olması başka dosyalar almanıza gerek kalmayacak şekilde tasarlanmıştır. Cebinize ve size hitap eden bu ürün ile keyifli alışverişler dileriz. Uygun fiyat, orjinal ürün garantisi, kolay ve güvenli ödeme avantajlarıyla avansas.com’u ziyaret ederek sipariş oluşturabilirsiniz. Hızlı teslimat bölgesinde iseniz kargonuz, 1 iş günü içerisinde paketlenip güvenle sizlere ulaştırılacaktır.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Üçgen Arşivleme Kutusu 29 x 40 x 9 cm Mavi
83,77 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.