Ürün Kodu: 55096
Ürün Barkodu: 8697713221536

Marka : UK Ulaş

Product State: A0

Ulaş Senet (Bono) Kağıdı Dar 100'lü Mavi

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Kağıt gramajı 70gr
  • 1x50 nüsha
  • 24,20 cm x 11 cm ebatlarında
  • 100 yaprak
  • Dar senet (bono) kağıdı

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Ulaş Senet (Bono) Kâğıdı Özellikleri
Kâğıt Gramajı70 g
Kâğıt BoyutuDar
Nüsha Sayısı1x50
Yaprak Sayısı100
Ebatlar24.20 cm x 11 cm
RenkMavi
Ek ÖzelliklerKolay yırtılabilir

Kıymetli bir evrak niteliğinde olan senet, içeriğinde özel şartları barındıracak şekilde tasarlanır. Bonodaki kısımlar yasal yükümlülükleri karşılayacak şekilde kâğıt üzerinde yer alır. Ticari işlerinizde oluşan borçluluğun karşılığı olarak, iki kişi arasında imzalanır ve önemli evraklar içerisinde yerini alır. Ulaş senet kâğıdı özellikleri bakımından incelendiğinde hem içeriğinin dolu dolu olması hem de işlevselliği ile kullanışlılığı beraberinde getirir. Ulaş senet ya da bono kâğıdı kullanım bakımından kişilere pek çok avantaj sağlar. Kâğıt boyutunun dar olması ve kullanışlı ebatları ile doldurması çok kolay ve hızlı olur. Mavi rengi sayesinde yazılan yazıların rahatlıkla okunabilmesine olanak tanır. Tüm bilgiler yazıldıktan sonra kolay koparma özelliği ile yırtılma ve deformasyon olmadan koparılıp, saklanabilir. Senet kâğıdı yerine boş kâğıda tüm bilgileri yazıp alacaklının ve borçlunun imzalarının yer aldığı evrakın hazırlanması kişiler için oldukça zahmetli ve zaman kaybı oluşturur. Hem zamanı verimli kullanan hem de gerekli bilgilerin yer almasını sağlayan ve herhangi bir şeyin atlanmasına izin vermeyen Ulaş bono kâğıtları her iki taraf içinde büyük yarar sağlar.

Ulaş Senet (Bono) Kâğıdı Kolay Doldurulur mu?

Borçluluk karşısında borca karşılık gelen miktarın, borçlu kişinin ve alacaklının belirtildiği bu kıymetli kâğıtların doğru bir şekilde doldurulması önem arz ediyor. Bu açıdan incelendiğinde Ulaş senetlerinin basit ve kullanışlı tasarımı hem bilgilerin doldurulurken atlanmamasına hem de doğru bir şekilde yazılmasına olanak tanıyor. Ulaş bono kâğıtlarının kullanışlı olması ve açık şekilde belirtilmiş olan ibarelere yer vermesi her iki taraf açısından da güvenilir bir sözleşme yerini alır. Genel olarak incelendiğinde, Ulaş senet (bono) kâğıtlarının üst kısmında ödeme günü, ödenecek miktar, senet numarası olduğu görülüyor. Küsuratlı borçlar için de ayrı olarak “kuruş” bölümünün olması evrakın detaylı bir şekilde hazırlanmasına imkân tanır. Ulaş senet kâğıdının orta kısmında borçla ilgili yükümlülüklere daha fazla yer verilirken; alt kısımda isim, unvan, vergi dairesi, kimlik numarası, düzenleme tarihi ve imza gibi bölümler bulunur. Böylece gerek alacaklı gerekse borçlu için ticari yükümlülükler kayıt altına alınabilir. Ulaş senetleri, pratik kullanımı sayesinde daha önce hiç senet doldurmamış kişinin bile rahatlıkla doldurabileceği bir evrak konumunda yer alır.

 Ulaş Senet (Bono) Kâğıdı Fiyatları Uygun mu?

Ticari süreçlerinde senet kullanmayı tercih eden kişi ya da kurumlar için bonoların iyi bir şekilde hazırlanmış olması ve detay içermesi son derece önemlidir. Ulaş senetleri de kullanıcıların büyük avantaj yakaladıkları, yasal olarak bulunması gereken ibarelerin bulunduğu kıymetli evrak olarak görülüyor. Ulaş senet (bono) kâğıt fiyatları da her bütçeye uygun ve firma dostu bir üründür. Pek çok işletmenin ve kişinin tercih ettiği bu senet kâğıtları hem borçlu hem de alacaklı için büyük fayda sağlar. Özellikle yükümlülüklerini açık ve net bir şekilde senede yazabilmeleri ve fiziki özelliklerinin uygun olmasından dolayı A5 klasörlerinde uygun bir şekilde dosyalanabilmesi kullanım kolaylığını beraberinde getirir. Senetlerin muhafaza koşulları da en az içerisinde yer alan bilgilerin doğruluğu kadar önem arz eder. Nemli ve aşırı sıcak ortamdan uzak tutulmaları, güneş ışınlarına direkt maruz bırakılmamaları gerekir. Böylece kâğıt deformasyonu ve üzerindeki mürekkebin silinmesi gibi problemler oluşmaz.

Sizler de dilerseniz avansas.com üzerinden siparişinizi verebilir, detaylı içeriği bulunan ve klasörlerde kolaylıkla arşivleyebileceğiniz size en uygun Ulaş senet (bono) kâğıdının fiyatlarını görebilir ve istediğiniz sayıda sipariş oluşturabilirsiniz. Hızlı teslimat bölgemizde bulunuyorsanız, siparişiniz 1 iş günü içerisinde sizlere teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Ulaş Senet (Bono) Kağıdı Dar 100'lü Mavi
69,08 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.