İmza Defteri

Toplam 11 sonuç

Aradığınız ürünü bulamadınız mı?

Formu doldurarak aradığınız ürünü bize iletin, sizin için ürünü bulalım.

Teşekkürler, ürün talebiniz alınmıştır.

İmza defterleri genelde iş yerlerinde kullanılan, çalışanların mesai başlangıç ve bitiş saatlerini deftere imza atarak işe geldiklerini kanıtladıkları bir defter türüdür. İş yerlerinde sıkça kullanılan bir ürün olan imza defterleri ihtiyaçlar doğrultusunda farklı sayfa sayılarında ve kalınlıklarında üretilmektedir. Kaliteli ve güvenilir alışverişin adresi Avansas.com’dan imza defterlerini inceleyerek, en uygun defteri satın alabilirsiniz.

İmza Defterlerinin Kullanım Alanları Nelerdir?

İş yerlerinde birçok konuda onay almak veya vermek, rapor hazırlamak gibi durumlarda imza gereklidir. Bu evrakları imza defterinde taşıyarak hatasız bir biçimde sorumluluklarınızı yerine getirebilirsiniz. Ayrıca imza defteri, iş yerlerinde giriş ve çıkışların kontrol edilmesinde ve ıslak imza kullanılan kurumlarda kullanılmaktadır. Okullarda da öğretmenlerin kendi aralarında paylaştıkları görev ile ilgili görevi yerine getirme durumunu test etmek için imza defterleri kullanılır. Siz iş yerinizde hangi renk imza defteri kullanıyorsunuz?

İmza Defterleri Nasıl Kullanılmalı?

Öncelikle imza defterlerinin hangi amaçla kullanılacağına karar verilmelidir. İmza defterlerinin kapak kısımlarında şeffaf bir cep bulunur. Kapak kısmında bulunan bu cebe defterin ne amaçla kullanıldığını belirten bir yazı yazılmalı. Diğer bir kullanım ise imza defterlerinin içine gün içerisinde imzalanacak evraklar koyulması ve bu evrakların imzalanmasıdır.

İmza Defteri Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Dayanıklı olması: İmza defterlerinin hem kullanılırken hem de kullanıldıktan sonra yıpranmaması ve yırtılmaması için sağlam malzemelerden üretilmesi gereklidir. Kaliteli yapraklardan oluşan hem imza defterlerine yazı yazmak kolay hem de imza defterlerini muhafaza etmek önemlidir. İmza defterlerinin kapak ve iç sayfalarının kalın ve sert malzemelerden üretilmesi gerekir. İmza defterlerinin kapak kısmı daha kalın olmasına rağmen defterler ağırlık değildir. Ayrıca yaprakların kalın olması yazının arka sayfalara geçmesini ve sayfaların yırtılmasını engeller.

Kaliteli olması: İmza defterine imza atarken kalemin mürekkebi diğer sayfaya geçebilir. Bu durumda ne yazık ki istenmeyen görüntülerin oluşmasına ve defterin kısa sürede kullanılamayacak hale gelmesine sebep olabilir. İmza defterlerinin selülozdan üretilmesi hem pürüzsüz yapraklardan oluşan bir defter hem de yaprağın kırılma ve yırtılmalara karşı dayanıklı olmasını sağlar. İş yerinin alışveriş yeri Avansas’tan uygun fiyat ve renk seçenekleri ile imza defterlerinizi satın alabilirsiniz.

Opsiyonel olması: İmza defterlerini satın alırken defterin çizgisiz olması önemli bir kriterdir. Böylece imza defterini sadece imza defteri olarak kullanmak zorunda kalmazsınız. İmza defterlerinin çizgisiz sayfalardan oluşması defterin ihtiyaca göre farklı amaçlarda da kullanılmasını sağlar.

Ergonomik olması: A4 boyutunda üretilen imza defterleri, ideal boyu sayesinde çantada rahatlıkla taşınabilir. Avansas’tan kolay taşınabilir ve kaliteli imza defterlerini tek tıkla satın alabilirsiniz.

Kaliteli İmza Defterleri Avansas’ta!

Avansas 2009 yılından beri müşterilerin yüksek faydasını gözeterek ürünlerini satışa sunmaktadır. Ofis ve kırtasiye malzemelerinden birçok farklı kategoride zengin ürün çeşitliliğine sahip olan Avansas, kullanıcılarının verilerini de güvenli bir şekilde saklamaktadır. Dilman, Leitz gibi güvenirliğini kanıtlamış markalar ile çalışan Avansas’tan sipariş vermek artık çok kolay! Yapmanız gereken tek şey size en uygun ürünü seçerek Avansas.com üzerinden ürünü satın almak.