Ürün Kodu: 73443
Ürün Barkodu: 8690504009740

Marka : Ülker

Product State: A0

Ülker Çizi Kraker 4'lü Paket 280 g

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 70 gr x 4 paket
  • 4'lü paket
  • Peynirli ve tuzlu
  • Ülker kalitesi

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Ülker Çizi Kraker 63 gr 4'lü paket Özellikleri
MarkaÜlker
Ürün TipiÇizi kraker
İçerikPeynirli ve tuzlu
Ağırlık63 gr
Adet4'lü paket

Çizi kraker hafif atıştırmalık olarak tüketilen bir bisküvi çeşididir. Ara öğün olarak da tüketilebilir. Misafirlere ikramlık olarak sunulabilir.Hafif bir besin olması sebebiyle her kitleye mensup kişiler tüketebilir. İçeriğinde peynir ve tuz bulunan bu kraker açlığı bastırmada yardımcı olan en ideal gıda takviyesi olarak da bilinmektedir. İşe giderken veya işteyken açlık duyduğunuzda bu çizi krakerlerden tüketebilirsiniz. İçerisindeki malzemeler sayesinde sizi tok tutmaya yarayan içerikler mevcuttur. Bu sebeple gönül rahatlığıyla tüketebilirsiniz.

Ülker Çizi Kraker Ne Zaman Tüketilebilir?

Ülker Çizi kraker özellikleri, peynir ve tuz içermesi sebebiyle açlık duyulan durumlarda tüketilebilir. Sabahları işe giderken kahvaltı yapmaya vaktiniz yoksa çizi krakerlerden birkaç adet tüketerek açlığınızı bastırabilirsiniz veya iş sırasında acıkma ihtimaline karşılık masanızda bir paket bulundurabilirsiniz. Ders arasında yemek yemeğe vaktiniz yoksa veya bir toplantı arasındaysanız bu krakerleri tüketebilirsiniz. Her yaş grubundaki kişilerin tüketebileceği atıştırmalıklardır. Damak tadına en uygun olacak şekilde hazırlanmıştır. İçerisindeki malzemeler sayesinde damakta güzel bir tat bırakmaktadır ve yedikçe yeme isteği uyandırır. Çocuklar genellikle bir şeyler yeme ihtiyacı duymaktadır. Gün içerisinde ellerine birkaç adet kraker vererek ara öğünü geçirmelerini sağlayabilirsiniz.

Ülker Çizi Kraker Bozulur mu?

Ülker markasının ürettiği bu ürünlerin içeriğin raf ömrü oldukça uzundur. Bunun sebebi ürünü saran ambalajlardır. Bu ambalajlar nem almasını, hava almasını önlemeye yaramaktadır. Bu sebeple krakerlerin bozulması, kuruması, parçalanması söz konusu değildir. Bu sonuçların oluşmaması için bu ambalajlar büyük bir titizlikle hazırlanmıştır. Çizi krakerler yemek istediğiniz her an taze bir şekilde size sunulmak üzere hazırlanmıştır. İçeriğinde uzun ömürlü dayanabilmesi için malzemeler özenle seçilmiştir. İstediğiniz zaman tüketebilirsiniz.

Ülker Çizi Kraker Avantajları Var mıdır?

Çizi kraker diğer alternatiflerden farkı tuzlu bir besin olarak mideyi bastırmak için tüketilecek en ideal seçeneklerden olmasıdır. Çoklu olarak satın almak size şöyle  bir avantaj sağlar; bir paketini çantanıza, bir paketi çantanıza koyabilirsiniz. Diğer paketleri de bittikçe tüketmek için kaldırılabilir. Misafir geldiğinde tuzlu ikramlık olarak sunabilirsiniz. Acıktığınız her an elinizin altında bulunması için çoklu paketleri tercih edebilirsiniz.

Ülker Çizi Kraker Doyurucu mudur?

Ülker Çizi kraker kullanımı, ambalajları sayesinde uzun ömürlüdür. İstenilen her an aynı tazelikte tüketilebilir. İçeriğinde kullanılan buğday unu, bitkisel yağ, kabartıcılar, peyniraltı suyu tozu, tuz, invert şeker şurubu ,şeker, aroma vericiler, yağsız süt tozu, peynir tozu malzemeleri tok tutmayı sağlamak için bir araya gelen en ideal malzemelerdir. Bu sayede uzun süre tokluk hissi vermektedir. Açlığı bastırmak için tüketilebilen bu gıda, tuzlu bir şeyler yeme isteği geldiğinde de hafif atıştırmalık olarak da tüketilebilir. Günün her saatinde tüketebilirsiniz. Tek başına veya yanında farklı ek gıdalarla da tüketebilirsiniz. Bu da size son derece keyif verecektir. Serin ve kuru ortamda muhafaza edilebilir. Her an yanınızda da taşıyabilirsiniz. Taze bir şekilde tüketilebilir. Ülker çizi kraker fiyatları, lezzetine göre oldukça ekonomiktir. Damakta bıraktığı eşsiz lezzetin ve kalitenin yanı sıra fiyat performansı oldukça idealdir. Sizlerde isterseniz bu lezzeti tadımlayabilirsiniz. İşte, okulda, dilediğiniz her yerde gönül rahatlığıyla tüketebilirsiniz. Açlığınızı bastırmanın en pratik şekli olarak bu besin kaynağını kullanabilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken şey sipariş vermek. Hızlı teslimat bölgemizdeyseniz siparişiniz 1 iş gününde teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Ülker Çizi Kraker 4'lü Paket 280 g
Birim Fiyat = 16,50 TL
66,00 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.