Ürün Kodu: 80408
Ürün Barkodu: 4902778588802

Marka : Uni-Ball

Product State: A0

Uni-ball Um-153 Signo Broad Davetiye Kalemi 1.0 mm Beyaz

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Davetiye yazımına uygun
  • Kurumayan özel mürekkep
  • Suya ve ışığa dayanıklı mürekkep
  • Yazım sonrası mürekkep dağılmaz
  • Şık ve ergonomik tasarım

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Uni-Ball Um-153 Signo Broad Davetiye Kalemi Özellikleri
Uç Üretim Malzemesi Çelik
Uç Kalınlığı 1.0 mm
Renk Beyaz
Dayanıklılık Su ve ışığa karşı tam koruma
Mürekkep Çeşidi Dağılmayan Mürekkep

Uni-Ball Um-153 Signo Broad 1.0 mm kalınlığındaki davetiye kalemi özellikleriyle, yumuşak ve tok yazım avantajıyla kullanıcılara yazım kolaylığı sağlar. Ürün özellikleri sebebiyle imza kalemi olarak tercih edilir. Yapılan ürün deneyleriyle birlikte; su ve güneş ışığına karşı dayanıklı mürekkebi olduğu kanıtlanmıştır. Paslanma, renk solması gibi durumlar ürünümüzde karşınıza çıkmayacaktır. Ürünümüzün üzerinde bulunan yumuşak tutma yeri kullanıcıya üst düzey konfor yaratır. Tüm bu özellikleriyle, belgeleriniz ve imzanız uzun yıllar boyunca bozulmadan muhafaza edilebilir. Ürünümüzü kullanan kullanıcılarımızın tecrübeleriyle birlikte Avansas'tan güvenli alışveriş yöntemlerini kullanarak ucuz ve uygun fiyat avantajıyla temin edebilirsiniz.

Uni-Ball Um-153 Signo Broad Davetiye Kalemi Kaliteli ve Dayanıklı mıdır?

Uni-Ball Um-153 Signo Broad davetiye kalemi özellikleri göz önüne alındığında görüleceği üzere, insansağlığı ve kalite ön planda tutulmuştur. Yapım aşamasında belirtilen A sınıfı çelikle beraber kullanıcıya üst düzey kalite sunmaktadır. Ürün özelliklerinde de belirttiğimiz gibi ürünümüz, yapılmış olan deneyler sonucunda; su ve ışığa karşı tam koruma sağlamaktadır. Su ve ışığa karşı dayanıklı yapısı kullanılan çeliğin kalitesini göstermektedir. Su ve ışığın yanında çarpma, sert düşmeler vb. durumlarda da sağlamlığını korumaktadır. Kalemin kapağını kapalı tuttuğunuz, güvenle koruduğunuz, güvenle sakladığınız takdirde ürünü uzun vadede gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Uni-Ball Um-153 Signo Broad davetiye kalemi ile kalite ve dayanımı hissetmenin tam zamanı.

Uni-Ball Um-153 Signo Broad davetiye Kalemi Kâğıda Zarar Verir mi?

Uni-Ball Um-153 Signo Broad davetiye kalemi, ince uç ve yumuşak yazım kolaylığı ve tutuş konforu sayesinde hem kâğıda, hem de kullanıcıya hiçbir zarar vermemektedir. Yazdığınız yazıdan, attığınız imzadan keyif almanızı sağlamaktadır. İmzanızı kâğıda atarken veya yazı yazarken kalemimiz kâğıdın üstünde kayar. Yazım sonrası dağılmayan kayganlık özelliği sayesinde yazılarınız kesik kesik olmaz. Yazımda karşınıza çıkabilecek olan sorunları çözmek için üretilmiştir. Uni-Ball Um-153 Signo Broad davetiye kaleminden pişman olmayacaksınız.

Uni-Ball Um-153 Signo Broad Davetiye Kaleminde Mürekkep Birikmesi veya Donma Olur mu?

Kullanıcılar, kalemlerinin ucunda donma ve mürekkep birikmesi gibi sorunları kalemlerinde görmek istemezler. Önemli bir imzada mürekkebin dağılması, donması sonucu yazmayı engeller. Kalemlerde ortaya çıkabilecek olan bu tür sorunlar yazıları aksatacağı için kullanıcılar bu tip sorunlarla karşılaşacakları ürünleri tercih etmemeye çalışırlar. Uni-Ball Um-153 Signo Broad davetiyekalemi, yukarıdaki satırlarda da belirtilmiş olduğu gibi engelleri yok etmek için üretilmiştir. Uni-Ball Um-153 Signo Broad imza kaleminin üretiminde kullanıcıların yorumları dikkate alınmıştır.

Uni-Ball Um-153 Signo Broad Davetiye Kalemi Fiyatı Uygun mudur?

Uni-Ball Um-153 Signo Broad imza kalemi fiyatı, kullanıcıya sunduğumuz konfor, incelik, yumuşaklık, renk tercihleri, dayanıklılık, kalite, üretim, fabrikasyon, koruma gibi üst düzey özellikleri olmasına rağmen her bütçeye uygundur. Fiyat ve performans bakımından kullanıcıların ilk tercihi olan Uni-Ball Um-153 Signo Broad imza kalemi, uygun fiyatıyla yeni kullanıcılarını beklemektedir.

Uni-Ball Um-153 Signo Broad Davetiye Kalemi Uzun Ömürlü müdür?

Kullanıcılar ürünlerini uzun süreli kullanmak isterler. Uni-Ball Um-153 Signo Broad davetiye kalemi, uzun süreli kullanım için üretilmiştir. Dağılmayan mürekkep ve ucunda kullanılan 1.0 mm kalınlığındaki A sınıfı çelik, sağladığı kesintisiz ve güçlü yazım ile kullanıcılarına uzun ömür hizmet vermektedir.

Siz de hemen şimdi uygun fiyatıyla Avansas’tan Uni-Ball Um-153 Signo Broad davetiye kalemini renk seçenekleriyle temin edebilirsiniz. Hızlı teslimat bölgesinde iseniz siparişiniz, 1 iş gününde tarafınıza teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Uni-ball Um-153 Signo Broad Davetiye Kalemi 1.0 mm Beyaz
88,99 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.