Toz Şekerler

Toplam 6 sonuç

 

Aradığınız ürünü bulamadınız mı?

Formu doldurarak aradığınız ürünü bize iletin, sizin için ürünü bulalım.

Teşekkürler, ürün talebiniz alınmıştır.

Toz Şeker Çeşitleri Neleridir?

Bitkilerden elde edilen şeker, önemli bir besin maddesidir. Günümüzde pek çok insan çayı veya kahveyi şekersiz içmeye başladı. Her ne kadar durum böyle olsa da gün içinde bir şekilde şeker alımını gerçekleştirmekteyiz. Direkt şeker almasak bile gıda ürünleri içerisindeki işlenmiş şekerleri mutlaka tüketmekteyiz.

Hayatımızın her beslenme alanında karşımıza çıkan bu ürünler, şeker kamışından ya da şeker pancarından elde edilmektedir. Kullanılan şeker çeşitleri ise fişek şeker ve küp şeker olmaktadır. Stick şeker de denilen fişek şekerler, küçük ve uzun paketler halinde üretilen ürünlerdir. Küp şeker ise adından da anlaşılacağı üzere küçük küp şeklinde olan şekerlerdir.

Evde, ofiste veya kafe gibi mekanlarda sıklıkla tercih edilen bu ürünler, sıcak içeceklerin yanında servis edilmektedir. Dışı el değmeden hazırlanmakta ve kağıt benzeri ürünlerle kaplı olmaktadır. Ayrıca kutu içerisinde satılan paketleri olmakla beraber, tek sargılı veya çift sargılı çeşitleri de bulunmaktadır.

Toz şeker çeşitleri hamur işi yapımında ön plana çıkmakta olup kek, kurabiye ve pasta gibi yiyeceklerin temel malzemeleri arasındadır. Hatta bazen ana yemeklerdeki zeytinyağlılara tat katmak için de kullanılmaktadır. Toz şekerler, genelde 1, 2 ve 5 kg olarak satışa sunulmaktadır. Stick halindeki şekerler tek tek paketlenmektedir.

Küp şekerler ise daha çok karton kutularda muhafaza edilmektedir. Bu anlamda hijyenik olarak güvenilir bir intiba bırakan bu ürünler, özellikle kalabalık ortamlar için idealdir. Bir diğer şeker türü olan koyu renkli şekerler ise potasyum, magnezyum, demir, fosfor, kalsiyum ve B12 vitamini açısından zengindir.

Esmer şeker denen bu ürünler, diğerlerine nazaran daha sağlıklı görüldüğü için son dönemlerde sıklıkla tercih edilmektedir. Benzer şekilde tüm tatlı çeşitlerinde kullanılabilen esmer şekerler; çay, kahve ve diğer sıcak içecekler için beyaz şeker yerine geçebilecek bir alternatiftir. Bu anlamda Bal Küpü toz şeker oldukça popülerdir.

Toz Şeker Paketlerinde Kaç Çay Kaşığı Şeker Bulunur?

Mutfakların vazgeçilmez ürünü olan şekerler, pek çok tarifte kullanılmaktadır. Genel olarak şeker pancarından üretilen bu gıda maddeleri, optimal seviyede kullanıldığı zaman herhangi bir sorun teşkil etmemektedir. Toz şeker kalori dengesi farklı görüşler ışığında değerlendirilebilmektedir. Her besin gibi günlük tüketim miktarının aşıldığı durumlarda dikkatli olunmalı ve aşırıya kaçılmamalıdır.

Şeker paketleri farklı ağırlıklarda olmaktadır. Toz şekerlerde 5 kg’lık paketler sıklıkla tercih edilir. Bu anlamda 1 kg toz şekerde, 600-700 çay kaşığı arası şeker bulunmaktadır. Yani ortalama 300 çay servisine denk geldiği söylenebilir. Aynı şekilde yine 1 kilogram şeker de 5 bardak şekere tekabül etmektedir. Bazen şeker yerine tatlandırıcılar tercih edilmektedir.

Çikolata, bisküvi, kek ve unlu mamul gibi pastane ürünlerinde ana gıda maddesi şekerdir. Sadece çay ve kahve gibi ikramlarda değil, çeşitli tatlı süslerinde de kullanılmaktadır. Aynı şekilde açma ve poğaça gibi hamur işlerinde kullanımı yaygındır.

Yemeklerde tadı dengelemek adına bazen 1 kaşık toz şeker kullanılabilmektedir. Tatlı veya tuzlu demeden mutfağın her alanında kendini gösteren toz şekerler, tariflerin vazgeçilmez malzemesidir.

Avansas’tan Toptan Toz Şeker Alışverişi Yapılır mı?

Toz şekerlerin üretim aşamaları kusursuz olmalıdır. İlk aşama hasat olmakla beraber, bu dönem değişebilmektedir. Genelde Eylül ve Ekim aylarında yapılmaktadır. Özel doğrama makineleri kullanılarak kıyılan pancarlar sayesinde şeker elde edilmektedir. Avansas ile toptan toz şeker alımı yapabilir ve kaliteli bir alışveriş deneyimi yaşayabilirsiniz.

Müşterilerine her zaman için kolaylık sağlayan firma politikamız, tamamen müşteri memnuniyeti odaklıdır. Bu anlamda alışveriş esnasında herhangi bir problemle karşılaşmazsınız. Ayrıca, satışını yaptığı ürünler için değişim ve ücretsiz iade hakkı tanıyan Avansas, müşteri hizmetleri servisiyle takdir toplamaktadır. İstediğiniz ürünü 30 gün içinde anlaşmalı kargoya ücretsiz teslim ederek iade yapabilirsiniz.

Sadece satış öncesi değil, satış sonrasında da müşterileriyle yakından ilgilenen firmamız için önemli olan kaliteli hizmettir. Toz şeker alışverişini toptan bir şekilde gerçekleştirmek adına yapmanız gereken tek şey, ürünü sepete eklemek olacaktır. Bu anlamda ürün adedini istediğiniz gibi belirleyebilir ve ihtiyaçlarınızı giderebilirsiniz.

Avansas’ta Satılan Toz Şekerlerin Kalite Belgesi Var mıdır?

Temel gıda ürünleri arasında yer alan toz şeker, hayatımızın neredeyse her alanında kullanılmaktadır. Yemeklerden hamur işine kadar yaygın bir şekilde mutfaklarda tercih edilen bu ürünün pek çok üretici markası bulunmaktadır. Bu anlamda her markanın kullandığı malzeme türü, imalat şekli ve sunduğu şartlar farklı olmaktadır.

Avansas toz şeker kategorisindeki paketler, önde gelen markalara ait olmakla beraber belli bir kalite düzeyine erişmiş ürünlerdir. Çeşitli boyutlarda bulunan bu ürünleri büyük veya küçük formda tercih edebilirsiniz. Her markanın toz şekeri farklı renk tonlarında olabileceği gibi alacağınız tat da farklı olacaktır.

Güvenilir olmayan e-ticaret sitelerinden alınan ürünlerde; leke, köpük oluşumu, soluk bir renge sahip olma ve erimeme gibi problemler ortaya çıkabilmektedir. Ancak bu alanda TOBB Güven Damgası sahibi olan Avansas ile tüm bu risklerin önüne geçmiş olursunuz. “Güvenli alışveriş” sloganıyla hareket eden firmamız, kaliteli ve bilinirliği yüksek markaların ürün tedariğini gerçekleştirmektedir.

En Uygun Toz Şeker Alışverişi Nereden Yapılır?

Alanında profesyonel olarak hizmet veren Avansas, en uygun toz şeker alışverişi için güvenilir adrestir. Satışını gerçekleştirdiği markaların ürünleri, %100 doğal şeker pancarından üretilmektedir. Bu anlamda müşterilerine sağlıklı bir alışveriş hizmeti sunan firmamız için önceliğimiz sizin iyiliğinizdir.

Avansas’ta bulunan toz şeker kategorisindeki ürünlerde herhangi bir katkı maddesi bulunmamaktadır. Yarım kilo, 1 kg, 4 kg ve 5 kg şeklinde satılan şekerler, sağlıklı bir şekilde ambalajlanmıştır. Özellikle stick şekerlerde dikkat çeken ambalajlar, ürün için gerekli bilgileri üzerinde barındırmaktadır.

1 kilonun ortalama 600 çay kaşığına denk geldiği paketler, çay-kahve ihtiyacınız için idealdir. 1 çay kaşığı toz şeker, 8 kalori olarak ölçülmektedir. Böylece gün içerisinde içeceğiniz birkaç bardaklık sıcak içecek için kullanacağınız şeker miktarı sorun yaratmayacaktır.

Toz Şeker Fiyatları Ne Kadardır?

Toz şekerler, temel besin maddeleri arasında yer almaktadır. Bu sebeple fiyatların değişmesindeki ekonomik faktörler, enflasyon ve gıda borsası olmaktadır. Pek çok küçük parametreye göre farklılık gösterebilen ürün fiyatları, genel olarak müşterilere sunulan özelliklere göre değişmektedir.

Toz şeker fiyatı için belirleyici olan noktalar; marka, ambalaj özellikleri, gramaj ve üretim yeri şeklinde olmaktadır. Genel olarak baktığımızda toz halinde satılan şekerler, küp şekere göre daha az maliyetlidir. Bu nedenle aileler tarafından tercih edilmekte ve ekonomik ürünler olarak görülmektedir.

Stick dediğimiz toz şekerler ise belli bir ambalaj standardı olduğu için fiyatlar konusunda değişken bir yapıdadır. Elbette markaların edindiği fiyat politikaları da etkili olmaktadır.

Uzun vadede en çok tercih edilen ürünler ise miktar olarak fazla olan ürünlerdir. Ekonomik olması sebebiyle bu ürünlere rağbet yüksektir. Bunlara ek olarak toz şeker fiyatları belli bir aralığa sahip olmadığı için net bir rakam verilememektedir. Hem kaliteli hem de her bütçeye uygun ürünleriyle öne çıkan Avansas ile en ucuz toz şeker ihtiyacınızı karşılayabilir ve güvenli alışverişin tadını çıkarabilirsiniz.