Ürün Kodu: 78860
Ürün Barkodu: 8692905105014

Marka : Yıldızlar

Product State: A7

Yıldızlar 105 Geometrik Açılı Gönye No:3 32 cm

Product State: A7
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Cetvel gibi kullanabilir
  • Şeffaf yapı
  • Çıkıntılı tutuş kısmı

Ürün Hakkında

Yıldızlar 105 Geometrik Açılı Gönye No:3 32 cm

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?

 

Genel Bilgiler
Uzunluk 15 cm taban uzunluğu
En
Yükseklik -
Uygunluk Cetvel kullanımına uygun
Materyal Plastik
Renk Şeffaf
Tasarım El yormayan ergonomik tasarım
Tutuş Çıkıntılı tutuş kısmı
Ofis Kullanımı Uygun
Görünüm Şık ve kullanışlı

 

Yıldızlar 105 geometrik açılı gönye no:3 ofislerde ve evlerde rahatlıkla kullanılabilen, reklam ve tasarım şirketlerinin bir numaralı yardımcısıdır; çizim, ölçüm ve planlama süreçlerine büyük katkı sağlar. Şeffaf yapısı sayesinde, birçok farklı projede aynı anda kullanılabilir. Aynı zamanda cetvel olarak da kullanılma özelliği olduğundan çok yönlüdür. Uzun ömürlü kullanım vadeder ve sizin çizim, plan ve projelerinizde öne çıkmanızı sağlar. 

Yıldızlar 105 geometrik açılı gönye no:3 Kaliteli ve Dayanıklı mıdır?

Oldukça kaliteli plastik materyal kullanımı ile birlikte tasarlanmış ürün, kullanılan materyalin yapısı gereği oldukça dayanıklıdır. Herhangi bir düşme durumunda da kaliteli plastik materyali sayesinde kırılmaz veya çizilmez. Uzun süreli kullanıma uygundur. Güvenle kullanabilirsiniz. Denge prensibiyle konulduğu zeminde sabit kalır. Parçalanmayan sert yapısı nedeniyle üst üste düşmelerde bile hasar almaz. Tamamen sağlamdır.

Yıldızlar 105 geometrik açılı gönye no:3 ‘ün Kapasitesi Yeterli midir?

Yıldızlar 105 geometrik açılı gönye no:3, 15 cm taban uzunluğuna sahiptir. Bu uygun boyutuyla beraber aynı zamanda cetvel olarak da kullanılabilir. Şeffaf yapısı sayesinde altındaki zeminin yazısını ve desenini net olarak görürsünüz. Hem çantanıza atabileceğiniz kadar küçük hem de projenizin yapımını üstlenebilecek kadar büyüktür. Kapasitesi profesyonel hayat için gayet yeterlidir. Ofis, okul ve ev hayatında çeşitli amaçlarla ölçü almak için kullanılabilir. Üzerindeki sayı çizgileri okunabilecek düzeyde ve nettir.

Yıldızlar 105 geometrik açılı gönye no:3 Ergonomik midir?

Orta kısmında yer alan trip adlı çıkıntısı sayesinde ürünü kolayca kavrayabildiğiniz için elinizden düşürmeniz olası değildir. Herhangi bir düşme durumunda da kaliteli plastik materyali sayesinde kırılmaz veya çizilmez. Yıldızlar 105 geometrik açılı gönye no:3 özellikleri kullanıcılarına en iyi deneyimi sunmayı amaçlar. Birçok teste tabi tutulmuştur. Bu nedenle ergonomik yapısı sayesinde gayet rahatça işlerinizi halledebilir, ofis hayatında mutlulukla tanışabilirsiniz. Ev yaşamına da oldukça uygun olan taşınabilirliği sayesinde ödevlerinizde, sunumlarınızda ve dosyalarınızda ölçüm yapabilirsiniz.

Yıldızlar 105 geometrik açılı gönye no:3 Hijyenik midir?

Hijyene oldukça dikkat edildiği için, silinebilir plastiği ile kolonya, ıslak mendil, dezenfektan gibi temizlik ürünleri ile temasında hiçbir sıkıntı yaratmaz. Üzerine kir tutmayan bir tasarımı olduğu için sık sık temizlemenizi de gerektirmez. Yine de sık temizlenmede hiçbir sorun yaratmaz. İçiniz rahat edene kadar silebilir, dilediğinizce dezenfekte edebilirsiniz. Çeşitli amaçlarda kullanılabilen ve cetvel özelliği de taşıyan bu ürün, çok işlevlidir.

Sizler de avansas.com üzerinden siparişinizi verebilir, ofis, okul ve ev hayatınızın vazgeçilmez parçası olacak bu ürüne sahip olabilirsiniz. El yormayan ergonomik yapısı ve uzun yıllar kullanımıyla Yıldızlar 105 geometrik açılı gönye no:3 fiyatları ile sayfamızda sizleri bekliyor! Eğer hızlı teslimat bölgesinde yer alıyorsanız, siparişiniz 1 iş günü içerisinde sizlere teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Yıldızlar 105 Geometrik Açılı Gönye No:3 32 cm
189,49 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.