Ürün Kodu: 78861
Ürün Barkodu: 8692905034000

Marka : Yıldızlar

Product State: A7

Yıldızlar Plastik Ataş 34 mm No:034

Product State: A7
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 34 mm ebat
  • Plastik yapı
  • Sağlam ve dayanıklı
  • Renkli

Ürün Hakkında

Yıldızlar Plastik Ataş 34 mm No:034

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?


Genel Bilgiler
Boy -
En
Boyut 34 mm
Çeşit 4 çeşit
Materyal Plastik
Renk Çok renkli
Tasarım Modern ve şık tasarım
Ofis Kullanımı Uygun

 

Yıldızlar plastik ataş 34 mm No:034, dönem ödevlerinizde, ders çalışırken, iş yeriniz için proje hazırlarken, acil birleştirmeniz gereken sayfaların olduğu zamanlarda hemen elinizin altında bulunabilen, kısa sürede işinizi halletmenize olanak sağlayan bir üründür. Dikkat çekici tasarımı sayesinde aradığınız dosyaları saniyeler içinde fark eder, hiçbir şeye geç kalmamış olursunuz. Çok renkli ve şık görünümüyle masalarınızın vazgeçilmezi haline gelecek bu ürün, harika bir settir. Kitaplarınızın sayfalarında, dosyalarınızda ve defterlerinizde sayfaları birbirine tutturmak için kısa sürede etkili çözüm sunar. İş yerinizdeki belge ve evrakların daha düzenli olmasını sağlar. Daima, sizinle birliktedir. Bu güzel ürünü , dilediğiniz yerde konumlandırabilirsiniz.

Yıldızlar plastik ataş 34 mm No:034 Kaliteli ve Dayanıklı mıdır?

Üst düzey kaliteli ve çok renkli plastikler kullanılarak hazırlanan ürünleri, gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. 

Yıldızlar plastik ataş 34 mm No:034 Yeterli midir?

Yıldızlar plastik ataş 34 mm No:034 tasarlanış ve planlanış biçimiyle canlı renkleriyle dikkatinizi çekmek ve sizlere zaman kazandırmak prensibine dayanmaktadır. Aynı zamanda 50’den fazla ataştan oluşan bu ürün, farklı seçenekleriyle sizlere en uygun kullanımı sunar. Dilediğiniz rengi seçebilir, en düzgün ve uygun olduğunuzu düşündüğünüz ataşla günlük işlerinizi eğlenceli hale getirebilirsiniz. Başka ek bir ataş setine ihtiyaç duymadan, tek bir set ile bütün işlerinizi tek seferde halledebilir, zamanınızı verimli kullanabilirsiniz. Günlük ihtiyaçlara karşı oldukça yeterli olan bu set, hiçbir yan ürüne ihtiyaç yaratmaz.

Yıldızlar plastik ataş 34 mm No:034 Sağlıklı mıdır?

Yıldızlar plastik ataş 34 mm No:034, üst düzey kaliteli plastikten üretilmiştir. Yıldızlar plastik ataş 34 mm No:034 özellikleri de kimyasal bakımdan doğal boyalarla üretilmiştir ve sağlığa zararlı maddeler içermez. Bu nedenle çocukların da kullanımına uygundur. Güvenle kullanılabilir. Ofis, ev, iş yaşamında sizleri öne taşıyacak bu ataş seti asla sağlığınıza zarar vermez.

Yıldızlar plastik ataş 34 mm No:034 uyumlu mudur?

Birçok farklı renk seçeneği sayesinde hem resmi ortamlara hem de ev yaşamına karşı uyumludur. Renkli şeyler sevenler için turuncu, mavi, pembe gibi renkler; daha resmi yaşayanlar için ise beyaz ve sarı gibi tonlarıyla ofis, okul ve iş hayatının vazgeçilmezidir. Kitap, defter ve dosyalarınızın sayfalarını birbirine iliştirmek için birebirdir. Az sayfayı birbirine tutturarak ince bir dosya haline getirebilir ya da 15-20 sayfadan oluşan bir dosya ile daha yoğun iş yükünüzü biraz hafifletebilirsiniz. Evraklarla çok uğraşan, üst üste kağıt yığınlarının arasında kaybolmak üzere olan biriyseniz Yıldızlar plastik ataş 34 mm No:034 tam da sizin için! Uzun süre kullanabilir ve sevdiklerinize önerebilirsiniz.

Sizler de avansas.com üzerinden siparişinizi verebilir, ofis, okul ve ev hayatınızın vazgeçilmez parçası olacak bu ürüne sahip olabilirsiniz. Rengarenk ve şık tasarımıyla, Yıldızlar plastik ataş 34 mm No:034 fiyatları ile sayfamızda sizleri bekliyor! Zaman kaybetmeden bu ürünle tanışabilirsiniz. Eğer hızlı teslimat bölgesinde yer alıyorsanız, siparişiniz 1 iş günü içerisinde sizlere teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Yıldızlar Plastik Ataş 34 mm No:034
68,23 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.