Tchibo Granül Kahve

Toplam 4 sonuç

 

Tchibo, 60 yıllık tecrübesi ve kendine has yöntemlerini kullanarak ürettiği kahveleri ile tüketicilerine gerçek kahve deneyimi yaşatmaya devam ediyor. Dünyada hazır kahve konusunda lider markalardan biri olan ve geniş ürün yelpazesine sahip Tchibo’nun Granül Kahvesi ile yeni deneyimlere açık olun!

Tchibo Granül Kahve ile Her Zaman Özel Hisset

Günün her saatinde tüketebileceğiniz bir fincan Tchibo Granül Kahvenin nefis tadı ve muhteşem kokusu yorgunluğunuzu alarak kendinizi iyi hissetmenizi sağlar. Tchibo kalitesi ile toplanan kahve çekirdeklerinin özenle harmanlanması ile oluşan nefis aromaya sahip Tchibo Granül Kahve, gerçek kahveseverler tarafından sıkça tercih edilmektedir. Tchibo Granül Kahveyi diğer kahvelerden ayırıp eşsiz kılan en önemli özelliklerinden birisi belirli bölgelerde olgunlaşan kaliteli kahve çekirdeklerinden elde ediliyor olmasıdır. %100 Arabica kahve çekirdeklerinin ayrı ayrı kavrulmasından sonra Tchibo’ya özel yöntemler ile harmanlanması ile elde edilen Tchibo Granül Kahveler, mükemmel aroması ile her yudumda bağımlılık yaratır.

Favori Tchibo Granül Kahven ile Kendini Ödüllendirme Zamanı

Tchibo Arabica kahve çekirdeklerinden üretilen ve zengin aromatik tatlara sahip Tchibo Granül Kahve çeşitleri geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Eşsiz kahve denemeyi yaşayabileceğiniz Tchibo Granül Kahve çeşitleri ile detaylı bilgilere aşağıdaki yazımızdan ulaşabilir, favori Tchibo Granül Kahvenizi bizimle paylaşabilirsiniz.

  • Tchibo Gold Selection Çözülebilir Kahve: Tchibo profesyonelliği ile üretilen Tchibo Gold Selection, kahve severlere kaliteli kahve ve yumuşak içim deneyimi sunar. Kalitenin tesadüf olmadığını kanıtlayan Tchibo en verimli bölgelerden özenle toplanan kahve çekirdeklerinin harmanlanması ile oluşan kusursuz aroması ve muhteşem kokusu ile ön plana çıkar. Tchibo Gold Selection Çözülebilir Kahvenizi 75 ve 150 g paketlerde veya 100g cam kavanoz seçeneği ile Avansas’ın hızlı, güvenilir ve uygun fiyatlı satış avantajları ile satın alabilirsiniz.
  • Tchibo Black’N White Çözülebilir Kahve: Gün içerisinde değişen modunuza uygun kahve deneyimi yaşatan Tchibo Black’N White, güne başlarken veya gün içerisinde odaklanmak isteyenler için yoğun sade kahve, gün içerisinde verdiğiniz bir molada dinlenmek veya akşam yorgunluğunu üzerinden atmak isteyenler için sütlü yumuşak içimli bir kahve deneyimi sunar. %100 Robusta kahvesi olan Tchibo Black’N White uzun süre tazeliğini koruyarak kusursuz kalitedeki tadından ödün vermez. Tchibo Black’N White’ı 100 g’lık cam kavanoz seçeneği ile Avansas’tan tek tıkla satın alabilirsiniz.
  • Tchibo Exclusive Decaf Kafeinsiz Gold Kahve: Kolombiya’da yetişen kahve çekirdekleri özenle topladıktan sonra Tchibo farklı ile öğütülerek kafeinden arındırılmaktadır. Kahvenin kalitesi, aroması ve tadını bozmadan sadece kafeinden ayrıştırılarak üretilen Tchibo Exclusive Decaf Kafeinsiz Gold Kahve, zengin aroması ve muhteşem tadı ile keyifli anlarınızda yanınızda olmaya devam ediyor. Kaliteden değil sadece kafeinden vazgeçenlerin tercihi Tchibo Exclusive Decaf Kafeinsiz Gold Kahve ile her fincanda eşsiz anlar yaşayabilirsiniz. Hemen bu benzersiz tada ulaşmak için işyerinin alışveriş yeri Avansas’tan Tchibo Exclusive Decaf Kafeinsiz Gold Kahve’yi 100 gramlık cam kavanoz seçeneği ile satın alabilirsiniz.

Tchibo Granül Kahveler Nasıl Hazırlanır?

Tchibo Granül Kahveler sabırsız kahve tutkunları için kaçırılmaz bir fırsat! Kısa sürede pratik bir şekilde hazırlanabilen Tchibo Granül Kahveler ile zamanınızı kahveye değil kendinize ayırın! Normal boyutta bir fincan kullanmak isteyenler 1 kaşık, daha büyük boyutta bir fincan kullanmak isteyenler 2 kaşık Tchibo Granül Kahveyi fincanınıza koyun. Üzerine kaynamış sıcak suyu ilave edin ve karıştırın. Mükemmel bir kahveye ulaşmak işte bu kadar kolay! Tchibo Granül Kahvelerden maksimum verim alabilmek için hava ve nem geçirmeyen cam kavanozlarda saklamanızı öneririz. Ek olarak Tchibo Granül Kahvelerinizi ışık görmeyen odalarda veya dolapta muhafaza edebilirsiniz.