Lipton Soğuk Çay

Toplam 2 sonuç

Serinlemek istediğiniz anlarda imdadınıza yetişen Lipton Soğuk Çay çeşitleri, şeftali ve limon aromalı seçenekleri ile eşsiz bir lezzet deneyiminin kapılarını aralar. Farklı tatları denemeyi sevenlerin en çok tercih ettiği ürün kategorilerinden biri olan soğuk çaylar, tadına bakanların bir daha asla vazgeçemeyeceği bir içecek türü olarak öne çıkar.

Dünyanın farklı coğrafyalarında yaşayan, farklı damak zevklerine sahip pek çok insan için vazgeçilmez içeceklerden biri olan soğuk çay, özellikle yaz aylarında ve sıcak iklimlerde yaşayanlara ekstra ferahlık sunar.

Lipton Soğuk Çayları yaz kış fark etmeksizin her mevsim ve günün her anında tüketebilirsiniz. Ofiste çalışmaya kısa bir ara vermek istediğiniz anlarda bir bardak Lipton Soğuk Çay içerek zihninizi dinlendirebilir; modunuzu yükseltebilirsiniz.

Arkadaşlarınızla birlikte olduğunuz anlarda ya da aileniz ile bir araya geldiğinizde lezzeti ve keyfi ikiye katlamak için Lipton Soğuk Çay seçeneklerini sofralarınıza konuk edebilirsiniz!

Lipton’la Ferahlatan Bir Lezzet Deneyimi

Çay tiryakilerinin favori markası Lipton, çeşitli aromalar ile zenginleştirilmiş geniş ürün yelpazesi ile farklı damak zevklerine sahip tüketicilerini uzun yıllardan beri memnun etmeye devam etmektedir.

Son yılların en popüler içeceklerinden biri olan Lipton Soğuk Çaylar, sevenlerine Lipton kalitesini ve lezzetini en doğal hali ile sunar. Limon aromalı Lipton Ice Tea, limon ferahlığını daha ilk yudumda hissettirirken şeftali aroması ile zenginleştirilen Lipton Şeftalili Ice Tea ise şeftali tutkunlarının beğenisini kazanır.

Avansas tarafından teneke kutulu ve pet şişeli özel ambalajlarında satışa sunulan Lipton Soğuk Çay çeşitleri, farklı ihtiyaçlarınıza uygun olarak alışveriş yapmanıza olanak tanır.

Farklı Damak Zevklerine Hitap Eden Eşsiz Aromalar

Doğal, katkısız ve düşük kalorili Lipton Soğuk Çay çeşitleri, ev ya da ofis ortamı olması fark etmeden dilediğiniz her yerde kolaylıkla tüketebileceğiniz içecekler olarak beğenilerinize sunulur.

Her yaştan insanın kalbini fetheden, sağlığa faydalı yönü ile öne çıkan Lipton Soğuk Çay çeşitleri arasından size en uygun olanı keşfetmeye ne dersiniz?

Ferahlığın Yeni Tanımı: Lipton Ice Tea Limon

Sağlığa zararlı herhangi bir koruyucu ve renklendirici madde içermeyen Lipton Ice Tea Limon, özel çay yaprakları kullanılarak üretilir. Lipton Ice Tea Limon, ferahlatan limon aroması ile soğuk çay severlere unutulmaz bir keyfin kapılarını aralar.

Sevenlerine özellikle de yaz aylarında buz gibi bir ferahlık sunan Lipton Ice Tea Limon, her öğünün yanına çok yakışır. Lipton Ice Tea Limon’a benzersiz rengini ise içerisinde bulunan çay yaprakları ve limon aroması kazandırır.

Avansas’ta 6’lı 33 ml ve 4’lü 1 lt’lik ambalaj seçenekleri ile satışa sunulan Lipton Ice Tea Limon’u tek tıkla satın alabilir; aileniz ve sevdikleriniz ile birlikte günün her anında keyfe doyabilirsiniz!

Keyifli Sohbetlerin Eşlikçisi: Lipton Ice Tea Şeftali

Lipton’un en sevilen soğuk çay çeşitlerinden biri olan Lipton Ice Tea Şeftali, çayın rahatlatıcı etkisini şeftalinin eşsiz lezzeti ile harmanlayarak sevenleri ile buluşturur. Hafif lezzeti ile akıllarda iz bırakan Lipton Ice Tea Şeftali, her mevsim tüketime uygundur.

Şeftalinin enfes tadını soğuk çayın serinliği ile aynı şişede bulabileceğiniz Lipton Ice Tea Şeftali, hareketli bir yaşam tarzına sahip olanların ilk tercihidir. İlave kafein içermeyen; bu nedenle vücudunuzda herhangi bir rahatsızlık hissi oluşturmadan saf bir lezzet sunan Lipton Ice Tea Şeftali, doğal ve katkısız içeriği ile sağlığınızı korumaya yardımcı olur.

Avansas’ta 6’lı kutu ve 4’lü şişe paketleri şeklinde satışa sunulan Lipton Ice Tea Şeftali seçeneklerinden size en uygun olanı satın alarak, sevdiklerinizle yaptığınız koyu sohbetleri taçlandırabilirsiniz!

Uygun Fiyatlı Lipton Soğuk Çay Çeşitleri Avansasta!

Deneyenleri eşsiz bir lezzet şölenine davet eden Lipton markasının geniş ürün gamındaki soğuk çay çeşitleri, hem faydaları hem de ferahlatıcı etkileri nedeniyle sağlıklı bir yaşam sürmek isteyenlerin mutlaka tüketmeleri gereken ürünlerden biri olarak öne çıkar.

Lipton Soğuk Çay fiyatları gramajına bağlı olarak farklılık gösterse de işyerinin alışveriş yeri Avansas, Lipton Soğuk Çay taleplerinizi en uygun fiyat seçenekleri ile karşılamaya özen gösterir.

Bu doğrultuda sizler de Avansas’ta farklı gramaj ve ambalaj seçenekleri ile satışa sunulan Lipton Soğuk Çay çeşitleri arasından ihtiyacınıza en uygun olan ürünleri sepetinize ekleyerek tek tıkla satın alabilirsiniz.