Doğuş Çay

Toplam 31 sonuç

Doğuş, 1985 yılında bir aile şirketi olarak kurulmuş ve yıllar içinde çay üretiminde lider markalardan biri olmuştur. “En güzel çay Doğuş çay” mottosuyla üretim yapan marka, geniş ürün yelpazesinde kalite ve lezzeti buluşturarak ürünlerini çay severlerin beğenisine sunmaktadır. Siz de Doğuş çay çeşitleri arasından kendi damak tadınıza uygun olan ürünü seçerek, Doğuş imzalı bir çay keyfi sürebilirsiniz.

Doğuş Çay Çeşitleri Nelerdir?

Doğuş çay çeşitlerinde hem bireysel hem de toplu kullanımlara uygun seçenekler mevcuttur. Damak zevkinize ve kullanım durumunuza en uygun çay çeşidini bulmak için aşağıdaki Doğuş çay çeşitlerine dair bilgilerden faydalanabilirsiniz: 

  • Doğuş Demlik Poşet Çaylar:Hem klasik hem de aromalı siyah çay severlerin gönlünü fethedecek çeşitleri ile özellikle toplu kullanımlar için oldukça pratik bir kullanım sunan Doğuş demlik çaylar 30’lu, 48’li, 100’lü ve 500’lü paketler halinde satılmaktadır. Hem lezzetli hem de pratik olan bu demlik poşet çaylar hem iş yerlerinin hem de evlerin mutfaklar için olmazsa olmaz bir demirbaştır!
  • Doğuş Bitki Çayları:Nane limon, ekinezya, papatya, böğürtlen, adaçayı, yeşil çay, rezene gibi birçok çeşide sahip Doğuş bitki çayları arasından kendinize uygun olanı rahatlıkla seçebilirsiniz. Örneğin Kayısılı Form Bitki Çayı ile formunuzu korumaya yardımcı olurken, Mistik Chai sizi kokusuyla mest edecek ve rahatlatacaktır.  20’li paketler halinde satılan, hem kullanımı pratik hem de sağlıklı olan Doğuş bitki çayları %100 doğaldır.
  • Doğuş Bardak poşet çaylar:25’li ve 100’lü paketler halinde satılan Doğuş bardak poşet çaylar, kısıtlı zamanlarda bile size lezzetli bir çay keyfi sunar. Pratikliği ile lezzetinden bir şey kaybetmeyen bardak poşet çay çeşitlerinde sade ve aromalı siyah çay çeşitleri mevcuttur; kendinize isterseniz Karadenizin en lezzetli harmanlarından bir siyah çay isterseniz de bergamot aromalı yumuşak bir içim keyfi armağan edebilirsiniz.
  • Doğuş Dökme Çaylar:Doğuş, dökme çay konusunda da geniş bir ürün gamına sahiptir. Geleneksel Rize Çayından Doğuş Filiz Çayına, Karadeniz Tiryakiden Tomurcuk Çaya damak tadınıza en uygun tadı Doğuş dökme çay çeşitleri arasından seçebilirsiniz. Özel üretim malzemelerle paketlenen dökme çaylar ile maksimum lezzete doyabilir ve uzun süreli mükemmel çay keyfi sürebilirsiniz.

Farklı damak zevklerine hitap eden Doğuş çay çeşitleri ile çay içim keyfinizi özelleştirmek için Avansas’ın Doğuş çay kategorisine göz atabilirsiniz.

Doğuş Çay Çeşitlerinin Öne Çıkan Özellikleri Nelerdir?

Doğuş Çay, tüketicilerin çay içim deneyimlerini iyileştirmek için ürünlerinde kullandıkları ham maddeden ambalaja kadar üretimin tüm aşamalarında büyük bir titizlikle çalışmaktadır.

Yumuşak İçim Keyfi

Doğuş Çay, çay keyfini doya doya yaşamanız için tüm bileşenleri özel olarak bir araya getirir ve tüm çeşitleri yumuşak içimlidir.

Ekonomik Boy Avantaj

Doğuş çay çeşitlerinin toplu kullanımlar için ideal olan büyük boy seçenekleri mevcuttur. Ekonomik boy paketleri ile Doğuş çaylar, hem damak zevkinize hitap eder hem de cüzdanınıza dosttur.

Uzun Süreli Kullanım Garantisi

Doğuş, çayın hammaddesi olduğu kadar ambalajların malzemesi konusunda da oldukça titiz davranan bir içecek markasıdır. Doğuş çay çeşitlerinin özel seçilen kutuları ve koruyucu jelatinleri sayesinde tüm ürünlerinde uzun süreli kullanım garantisi sunar.

Doğuş Çay Çeşitlerini Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Doğuş Çay’ın geniş ürün yelpazesinde sunduğu çay çeşitleri arasından hem siyah çay hem de bitki çayları için kendinize uygun olanı kolayca seçebilirsiniz. Örneğin, klasik siyah çay tadını alacağınız yoğun çaylardan hoşlanıyorsanız Karadeniz Export ya da Keyf-i Dem, yumuşak içimli aromatik çaylardan hoşlanıyorsanız da Tomurcuk ya da Karadeniz Tiryaki sizin için doğru seçim olacaktır. Siz de bardaklarınızı çay severlerin favori markalarından biri olan Doğuş Çay’ın kalitesine emanet edebilir, dilediğiniz her yerde lezzetli çay keyfinin tadını çıkarabilirsiniz. En taze ve uygun fiyatlı Doğuş çay çeşitlerini ise işyerinin alışveriş yeri Avansas’ta bulabilirsiniz!