Doğuş Bardak Poşet Çay

Toplam 3 sonuç

 

Doğuş bardak poşet çay çeşitleri arasından favori çayınız yanınızda ise mükemmel bir çay keyfi için ihtiyacınız olan bir bardak ve biraz sıcak su! Tarifsiz lezzeti bardaklarınıza olabilecek en pratik yöntemle taşıyan Doğuş Çay sunduğu ürünler ile her damak zevkine hitap ediyor, hem de en ekonomik seçenekler ile. Siz de Doğuş bardak poşet çay çeşitleri arasından dilediğiniz tat ve kokuda çayları seçerek, günün her saatinde kaliteli bir çay molası verebilirsiniz.

Pratik Demleme

Doğuş bardak poşet çaylar ile çay demleme süreci oldukça pratiktir. Bardağınıza atacağınız bir poşet çayın üzerine sıcak su ilave edin, demlenme süresini sevdiğiniz dem oranına göre ayarlayın. Birkaç dakika içinde Doğuş Çay lezzeti ile çayınız hazır, keyifle yudumlayabilirsiniz.

Ekonomik Paketler

Doğuş bardak poşet çay çeşitleri hem lezzetiyle hem de ekonomik paketleri ile rakipleri arasında ön plana çıkmaktadır. 25’li ve 100’lü paketler halinde satılan ürün çeşitleri ile toplu ve uzun süreli kullanımlar için uygundur.

Doğuş Bardak Poşet Çay Çeşitleri Arasından Hangisi Favorin?

Karadeniz’in en kaliteli çay yapraklarından üretilen Doğuş Çay ürünlerinin her biri tescillidir. Güvenle ve keyifle tüketebileceğiniz Doğuş bardak poşet çaylar arasından size uygun olanı bulmak için aşağıdaki ürün açıklamalarından faydalanabilirsiniz:

  • Earl Grey:İngiliz Kont Charles Grey tarafından icat edilen early grey, siyah çay denildiğinde ilk akla gelen çay çeşitlerinden birisidir. Doğuş Earl Grey Bardak Poşet Çay ise bu klasiği Karadeniz’in çay yaprakları ile yorumlayarak çay severlerin beğenisine sunmaktadır. 25’li ve 100’lü paket seçenekleri arasından kendinize uygun olanı belirleyebilirsiniz.
  • Black Label: Karadeniz’in ve dünyanın en kaliteli çay yaprakları kullanılarak özenle hazırlanan Doğuş Çay Black Label Bardak Poşet Çay, siyah çayın en lezzetli halini sunar. Hem yemeklerin yanında hem de tek başına lezzetle tüketebilirsiniz. Ürün 25'li ve 100’lü paketler halinde satılmaktadır, kullanım yerine ve kişi sayısına uygun olacak şekilde ekonomik paketlerden birini tercih edebilirsiniz.
  • Karadeniz Bardak Poşet Çay:25’li ve 100’lü paketler halinde satılan ürün, Karadeniz’in en kaliteli çay yapraklarının bergamot aroması ile harmanlanması ile oluşur. Özel olarak hazırlanan ve kaliteli ambalajıyla sunulan Doğuş Karadeniz Bardak Poşet Çay yumuşak içimli bir çaydır. Özellikle çok demli çaylardan hoşlanmayan ve aromalı çayları tercih edenler için ideal bir seçimdir.

Gün içinde lezzetli bir çay molası vermek istediğiniz her an Doğuş bardak poşet çaylar bir numaralı tercihiniz olacaktır. Siz de yukarıda açıklamaları verilen Doğuş bardak poşet çaylar arasından favori lezzetinizi seçebilir ve böylece hem kaliteli hem de pratik bir çay içim keyfi deneyimleyebilirsiniz.

Doğuş Bardak Poşet Çaylar Nasıl Demlenir?

Doğuş bardak poşet çayları demlemek için çay makinesine veya çaydanlığa ihtiyacınız yoktur. Favori Doğuş bardak poşet çayınız, bardağınız ya da termosunuz varsa tek ihtiyacınız olan şey sıcak sudur. Her biri özel ambalajında sunulan bardak poşet çaylar arasından favori lezzetinizi seçin, bardağınıza bir poşet koyun. Ardından üzerine kaynar su ilave edin ve 3-4 dakika bekleyin. Çay içim zevkinize göre dem oranını ayarlamak için demlenme süresini daha uzun ya da daha kısa tutabilirsiniz. Doğuş bardak poşet çaylar ile evde tek başınıza çay keyfi yapmak istediğinizde, ofiste ya da okulda bir çay molası vermek için, kampta ya da piknikte dilediğiniz her koşulda çayınızı keyifle yudumlayabilirsiniz. Birbirinden lezzetli Doğuş demlik poşet çay çeşitlerini Avansas üzerinden inceleyerek, hızlı teslimat seçeneği ile sipariş verebilirsiniz.