Isıtıcılar

Toplam 17 sonuç

 

Aradığınız ürünü bulamadınız mı?

Formu doldurarak aradığınız ürünü bize iletin, sizin için ürünü bulalım.

Teşekkürler, ürün talebiniz alınmıştır.

Isınma sorunu, özellikle kış aylarında yaşanan en büyük problemler arasında yer alır. Her ne kadar evlerde ya da ofislerde yerleşik ısıtma sistemleri kullanılsa da hem evde hem de işte pratik ısınma yöntemlerine ihtiyaç duyabiliriz. Klima bir seçenek olarak görülse de gereken performansı sunmaz. İşte burada imdada elektrikli ısıtıcı ürünleri yetişir. Elektrikli ısıtıcı nedir? Elektrikli ısıtıcılar soğuk havalarda sağladıkları pratik kullanım imkânı ile kolayca ısınmamızı sağlar. Elektrik ısıtıcı çeşitleri, genel olarak ısınmak için kullanılan yardımcı ürünler arasında yer alır. Başka ısıtma araçlarının kullanılmasının zor olduğu ya da pek mümkün olmadığı mekanlarda, temel ısıtma aracı olarak da kullanılabilir.

Isıtıcılar genel olarak ev, iş yeri, kafe, restoran vb. mekanlarda kullanılır. Elektrikli ısıtıcı ürünleri, farklı kullanım alanları için farklı özelliklerde üretilir. Örneğin; infrared ısıtıcı türleri, geniş alanların ısıtılması amacıyla kullanılır. Bu tür alanların ısıtılması için uygun olarak üretilir. Hızlı ısıtma özelliğine sahip ısıtıcılar, elektrik olan her yerde kolayca kullanılır. Daha küçük alanların ısıtılması için ise fanlı ısıtıcı ürünleri daha uygun ısıtıcı modeli olarak göze çarpar.

Kullanım amacına ve kullanılacak ortama göre çeşitlilik gösteren birbirinden farklı elektrikli ısıtıcı modelleri, güvenilir alışverişin adresi Avansas’ta yer alır.

Elektrikli Isıtıcı Alırken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Isınma sorununun çözümü için etkili ürünler olan elektrik ısıtıcı çeşitlerini alırken, yeni bir sorunla karşılaşmamak için dikkat edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Bu ürünleri satın alırken temel olarak kullanım amacına uygun olması, ısıtılacak alana uygun teknik özellikler barındırması ve yüksek kullanım performansı sunması oldukça önemlidir. Bu temel hususlar dışında dikkat edilmesi gereken birçok nokta bulunur. Bu noktalardan bazıları şunlardır:

  • Ürünün teknik özellikleri, güvenlik detayları dikkatle incelenmelidir.
  • Kullanılacak mekâna uygun ve tasarruf sağlayan A++ elektrikli ısıtıcı modelleri tercih edilmelidir.
  • Kullanım amacına en uygun ürünlerin tercih edilmesi, ürünlerin performansı ve kullanım ömrü açısından oldukça önemlidir. Kullanılacak alana uygun olmayan ısıtıcı ürünlerinin tercih edilmesi, üründen alınan verimi düşürür ve kullanım süresini kısaltır.
  • Tercih edebileceğiniz birbirinden farklı ürün bulunmakla beraber, alacağınız tüm ürünlerde devrilme emniyeti olmasına özen göstermelisiniz. Devrilme emniyeti güvenlik açısından oldukça önemlidir.
  • Devrilme emniyeti olmayan ürünler tercih edilecekse, bu ürünlerin kullanımında ürünlerin sabitlenmesi ve sabitlendiğinden emin olunması gerekir.
  • Izgaralı ısıtıcı ürünleri satın alırken ızgaralarının el yakmayan özelliğe sahip olmasına ayrıca dikkat edebilirsiniz.

Isıtıcı Çeşitleri Nelerdir?

Kullanım alanlarına ve kullanım amaçlarına uygun olarak üretilen birbirinden farklı birçok elektrikli ısıtıcı çeşidi bulunur. Bu ısıtıcıların boyutları ve ısıtma güçleri de farklılık gösterir. Farklılık gösteren bu ısıtıcılar, genel olarak infared, yağlı radyatör sistemleri, rezistanslı ısıtıcılar ve ayak ısıtıcıları olarak sıralanabilir.

Infared elektrikli ısıtıcı ürünleri, genel olarak hızlı ısıtma özellikleri ile fark yaratır. Bu tür ısıtıcılar, görüş açılarında yer alan yerleri hızla ısıtır. Rezistanslı ısıtıcı; fazla yer kaplamayan, genelde evlerde ve küçük alanlarda kullanılan küçük elektrik sobalarına verilen isimdir.

Yağlı radyatör sistemleri, ısıtıcı çeşitleri içerisinde en yüksek ısının elde edilmesini sağlar. Bu sistemler, genelde yüksek ısıya ihtiyaç duyulan alanlar için kullanılır. Termostat özelliğine sahip bu ısıtıcılar, ortam ısısını belirlenen seviyede tutar. Radyatörün içinde bulunan yağ oldukça geç soğur. Bu sayede, ortam ısısının uzun süre istenilen seviyede tutulması sağlanır.

Ayak ısıtıcısı ise ısıtıcı çeşitleri içerisinde en az enerji harcayandır. Kış aylarında ayakları üşüyenler için vazgeçilmez olan bu ısıtıcılar, oldukça fonksiyoneldir. Taşınması kolaydır ve dayanıklı yapısı sayesinde her ortama uygundur.

Kış aylarında konforunuzu arttıracak ve bu ayları sıcacık geçirmenizi sağlayacak en uygun ısıtıcılara sayfamızdan sahip olabilirsiniz. Kaliteli ve fonksiyonel ısıtıcılara sahip olarak, rahat bir kış geçirmenin tadını çıkarın.

En Popüler Isıtıcı Markaları Hangileridir?

Elektrikli ısıtıcı ürünleri sahip oldukları fonksiyonel özellikler sayesinde her ortamda kullanılır. Çeşitli markalar tarafından üretilen ısıtıcı modelleri, daha popüler konumda yer alır. En popüler ısıtıcı markalarından bazıları şunlardır: Ufo, Kumtel, Goldmaster. Ufo ısıtıcı fiyatları ve diğer marka ısıtıcı fiyatları Avansas’ta en uygun seviyededir.

Isıtıcı markaları arasında popüler olan bu markalar, Avansas tarafından sizlere sunulur. Ufo ısıtıcı, Kumtel dikey ısıtıcı ve Goldmaster ısıtıcı fan özelliğine sahip ürünler başta olmak üzere; birçok model, Avansas’ta yer alır.

Avansas’ta Hangi Marka ve Çeşitte Elektrikli Isıtıcılar Satılmaktadır?

Avansas uygun fiyatlı ürünleri sizlere sunar. Avansas kaliteli markaların birçok farklı ürün çeşidini bünyesinde barındırır. Farklı markalara ait elektrikli ısıtıcı çeşitleri de bu ürünler arasında yer alır. Ürünlerden bazıları şunlardır: Kumtel Elektrikli Isıtıcı, Goldmaster Fanlı Isıtıcı, Goldmaster Yağlı Radyatör.

Kumtel Elektrikli Isıtıcı

Kumtel elektrikli ısıtıcılar, tel tasarımları ve rezistans özellikleri ile yüksek performans sağlar. Devrilme emniyeti özelliğine sahip ısıtıcılar, bir kaza durumunda elektriğin kesilmesini sağlar ve olumsuz olayları engeller. Kumtel ısıtıcılar su sıçramalarına karşı da dayanıklıdır. Teras ve bahçelerde rahatlıkla kullanılabilir. Isıtıcılar yanmaz kabloları sayesinde yüksek ısıya karşı dayanıklıdır. Kumtel ısıtıcılar, uzun yıllar kullanılacak şekilde tasarlanır. Uzun ömürlü bir kullanım süresi sunan ısıtıcılar, termostat özelliğine sahiptir. Kullanıldıkları mekandaki ısı istenilen seviyeye geldiğinde, otomatik olarak enerjiyi keser. Bu sayede tasarruf sağlayan ürünler, sahip oldukları sağlam kafes koruması ile de ekstra güvenlik sağlar. Farklı modelleri bulunan ısıtıcılar, dikey ısıtıcı ve Kumtel fanlı ısıtıcı ürünleri ile dikkat çeker.

Goldmaster Fanlı Isıtıcı

Goldmaster fanlı ısıtıcı, gelişmiş teknik donanımı ile dikkat çeker. Sahip olduğu donanım sayesinde kolaylıkla ısınmanızı sağlayan ürün, güvenli bir kullanım sunar. Isıtma özelliğinin yanında soğutma özelliği de sunması, yüksek fonksiyonelliği beraberinde getirir. Yaz aylarında sadece fan özelliği kullanılabilir. Bu sayede, vantilatör özelliği de sunar. Isı kademeli olan ürün, 120 derece dönebilme özelliği ile dilediğiniz yönde kullanım olanağı sağlar. Dayanıklı ve sağlam yapısı ile fark yaratan Goldmaster fanlı ısıtıcı, devrilme emniyeti fonksiyonuna sahiptir. Devrildiği anda kapanarak kazaların önüne geçer. Kullanımı oldukça pratik olan ve ergonomik bir yapıya sahip fanlı ısıtıcı, sağladığı çok yönlü kullanım ile dikkat çeker.

Goldmaster Yağlı Radyatör

Radyatör, turbo fan özelliğine sahiptir. Bu özelliği sayesinde etkili hava akımı sağlar. 3 kademeli ısıtma ayarına sahip olan ürün, kullanıldığı ortamı çabuk ve verimli şekilde ısıtır. Isıtıcı, devrilme emniyetine sahiptir. Devrildiğinde otomatik olarak kapanır ve bu sayede güvenli bir kullanım imkânı sağlar. Taşıması kolaydır ve hafif bir yapıya sahiptir. İstenilen her alanda kolaylıkla kullanılabilir ve koku yapmaz. 360 derece dönebilen tekerleklere sahiptir. Estetik tasarımı ile kablo kirliliği oluşturmaz.

Avansas’ta Satılan Isıtıcılar Uzun Ömürlü müdür?

Avansas’ta satılan elektrikli ısıtıcı ürünleri yüksek kaliteye sahiptir. Oldukça uzun ömürlüdür. Soğuk havalarda en büyük yardımcınız olacak bu ürünleri, gönül rahatlığı ile satın alabilirsiniz.

Elektrikli ve Fanlı Isıtıcılar Garantili midir?

Avansas’ta yer alan elektrikli ve fanlı ısıtıcılar, genel olarak 2 yıl garanti süresi ile satılır. Garanti kapsamında değişim, ücretsiz onarım ve iade avantajlarından yararlanabilirsiniz. Uygun seviyede olan elektrikli ısıtıcı fiyatları için Avansas’ta satışa sunulan yüksek kaliteli ve kullanım garantisine sahip ürünleri tercih edebilirsiniz.