Kolonya

Toplam 31 sonuç

 

Aradığınız ürünü bulamadınız mı?

Formu doldurarak aradığınız ürünü bize iletin, sizin için ürünü bulalım.

Teşekkürler, ürün talebiniz alınmıştır.

Kolonyanın Özellikleri Nelerdir?

Temizlik, sağlığımız açısından oldukça önem arz eder. Her türlü temizliğin yanı sıra özellikle el temizliği daha da önemlidir. Gün içerisinde birçok yere dokunuruz, bazen otobüs, metro gibi ortak alanlarda başka insanlarla aynı yerleri tutar aynı yerleri ve kullanırız. Günümüz dünyasında artan sosyalliğin getirdiği bir durum olarak el temizliğimize hem cilt hem de genel sağlığımız açısından oldukça dikkat etmeliyiz.

Gün içerisinde ellerimizi düzenli olarak yıkamanın yanında, el temizliği açısından bir başka yöntem olan kolonya kullanımı hem pratik hem de etkili bir yöntem olarak göze çarpıyor. Kolonya denince akla genelde limon kolonyası gelir. Bu kolonyaların çoğu 80 derece kolonyadır.

Kolonya günümüzde her insan tarafından kullanılan ve çokça tüketilen bir temizlik malzemesidir. Kolonya temel olarak etil alkol, su, limon ya da başka hoş kokuya sahip maddelerin karışımından elde edilir. Kolonya ilk olarak tuvalet temizlik malzemesi olarak 1709 yılında İtalyan Giovanni Paolo Feminis tarafından Köln’de üretilmiştir.

Alkol dereceleri, içerdiği alkol oranına göre belirlenir. Genellikle 70- 80 derece alkollü kolonyalar yaygın olarak kullanılır. İçeriğinde %80-96 oranında etil alkol bulunur. Kolonyanın geri kalan kısmı ise su ve esanstan oluşur. Kolonyalar oldukça uzun ömürlüdür. Kolonya şişesi ağzı kapalı ve güneşten uzak tutulduğunda yaklaşık beş yıl bozulmaz.

Kolonya kullanımı sonrası kullanan kişilerin ferahlık hissetmesinin sebebi, kolonya içeriğinde yer alan etil alkolün uçucu olmasıdır. Uçucu özelliği ile etil alkol buharlaşırken vücut ısısını da beraberinde götürür. Bu durum ise kolonya kullanan kişilerde ferahlığa neden olur. Kolonyalar genelde 80 derece olarak bilinir.

Kolonyaların kalitesini ve uzun süre bozulmamasını etkileyen diğer faktörler de kolonya markaları ve kolonya çeşitleridir. Birbirinden farklı ve kaliteli kolonya çeşitleri için Avansas en doğru adres, Avansas güvencesi ve kalitesi ile ihtiyacınız olan kolonya çeşitlerine sahip olmak için şimdi güvenle alışveriş yapın.

Kolonyanın Dezenfektan Özelliği Var Mıdır?

Kolonyalar içerdikleri alkol oranlarına bağlı olarak virüs, mikrop ve bakteriler üzerinde etki gösterirler. Yüksek alkol oranına sahip kolonyalar virüs, mikrop ve bakteriler üzerinde daha çok etkili olmaktadır.

Kolonyalar virüs ve mikropları öldürür. Kısmen dezenfektan etkisi göstermekle beraber yüksek dirence sahip virüs ve bakteriler üzerinde istenilen etkiyi göstermez. Dezenfektan kolonya özelliğine sahip ürünler için Avansas en doğru adres, yüksek hijyen ve ferahlık için en iyi kolonyalar Avanstan alınır.

Kolonyanın Çeşitleri Nelerdir?

Kolonyaların temel üretim formülü aynı olmakla beraber içerdikleri alkol oranı ve kullanılan esanslar değişmektedir. Kolonyalar çeşitlerine ve üretim amaçlarına göre farklı etil alkol oranları içerir.

Bunun yanında limon kolonyası yaygın olmakla beraber yine kullanım amacına uygun olarak içerdikleri esans ve koku da değişmektedir. Kolonyalar farklı şişelerde ve farklı boyutlarda satılmaktadır. Günlük kullanım için cep kolonyaları, sprey kolonyalar bulunmakla beraber 1 litre ve 5 litre ağırlıklarında bidon şeklinde de satılmaktadırlar.

En Çok Tercih Edilen Kolonya Hangisidir?

En çok tercih edilen kolonyalar genelde 80 derece etil alkol oranına sahip limon kolonyalarıdır. Fakat parfüm olarak kullanılan farklı esanslara ve kokulara sahip kolonyalar da tercih edilmektedir. Kullanım amacına göre tercih edilen kolonyalar değişmekle beraber, uzun süreli kullanım için 1 litre ve 5 litre ağırlıklarında kolonyalar da tercih edilmektedir.

En İyi Kolonya Markaları Nelerdir?

Kolonyaların istediğiniz etkiye sahip olması ve kullanım amacının doğru belirlenmesi kolonya tercihi için oldukça önemlidir. Bunun yanında kolonyanın kalitesini ve etkisini etkileyen önemli faktörlerden biri de kolonyanın sahip olduğu markadır. En iyi verim ve sağlıklı kullanım için en iyi ve en güvenilir kolonya markaları tercih edilmelidir. En iyi kolonya markalarından bazıları şunlardır;

  • Eyüp Sabri Tuncer Kolonya
  • Rebul Kolonya
  • Duru Kolonya

Eyüp Sabri Tuncer Kolonya

Eyüp Sabri Tuncer kolonya sektöründe ve Türkiye’de yer alan en iyi kolonya markalarından bir tanesidir. Eyüp Sabri Tuncer kolonyaları kullanım amacınıza uygun olarak çeşitli tür ve boyutlarda üretilmektedir. İsterseniz eviniz isterseniz iş yeriniz isterseniz de günlük olarak güven içinde ve rahatlıkla Eyüp Sabri Tuncer kolonya satın alabilirsiniz.

Eyüp Sabri Tuncer kolonya çeşitleri hem uyandırıcı ve ferahlatıcı özellikleri ile eşsiz bir etki bırakıyor hem de değişen modern ambalaj tasarımları ile göz dolduruyor. Cam şişelerinin sahip olduğu estetik ve kapak tasarımı ise göz alıcı bir görsellik sunuyor.

Eyüp Sabri Tuncer kolonyaları özenle ve yüksek kalite ile üretilir. Gün içerisinde eşsiz bir ferahlık sağlar. Gün içinde modunuzu yükseltir ve sizi tazeler. Kullandığınız alanlarda ekstra hijyen sağlayan Eyüp Sabri Tuncer kolonyalarını gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. En iyi Eyüp Sabri Tuncer kolonyaları için Avansas doğru adres! Tüm ürünleri en uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.

Rebul Kolonya

Kolonya denince akla gelen en önemli markalardan bir tanesi de Rebul kolonyalarıdır. Yılların getirdiği tecrübe ile kolonyaya değişik bir bakış açısı kazandıran ve farkını ortaya koyan Rebul kolonya, ülkemizin en iyi kolonya markaları arasında yer almaktadır.

Rebul kolonyaları gün içinde yaşanan stresten sizi uzaklaştırarak molalar yaşamanızı ve enfes kokuları duymanızı sağlıyor. Rebul kolonyalar gün içinde sizleri rahatlatmayı vadediyor. Enfes kokuları ile sizlere ferahlık sağlayan Rebul kolonyalar, kokularının yarattığı hava ile sizlere Akdeniz kıyılarını dolaştırıyor.

Rebul kolonyalar en modern ve sağlıklı şartlarda üretilmekte ve cildinize zarar vermemektedir. Cildinize sunduğu rahatlatıcı etki ve sahip olduğu koku ile Rebul kolonyalar parfüm olarak da rahatlıkla kullanılabilir. En iyi Rebul kolonyalara sahip olmak için Avansas doğru tercih, gönül rahatlığı ile satın alabilirsiniz. Hemen siparişinizi verin, Avansas kapınıza kadar yollasın.

Duru Kolonya

En iyi kolonya markalarından bir tanesi de Duru kolonyalarıdır. Bu ürünler hem evinizde hem de iş yerinizde güvenle kullanabilirsiniz. Kolonyalar kullanıldıkları ortamın daha da hijyenik olmasını sağlar.

Duru kolonyalar cildinize asla zarar vermez, cildinize canlılık ve ferahlık verir. En çok tercih edilen türü ise limon kolonyalarıdır. Limon kolonyaları eşsiz kokusu ve yarattığı ferahlık hissi ile vazgeçilmeziniz olacak.

Kullanım amacına uygun olarak farklı tür ve boyutlarda üretilen kolonyaları rahatlıkla satın alabilirsiniz. En iyi kolonyalar için Avansas doğru tercih, güvenle ve rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Avansas’ta Hangi Kolonya Çeşitleri Bulunmaktadır?

Kullanım amacına uygun olarak Avansas’ta pek çok çeşit kolonya bulunur. Bu çeşitler şunlardır;

  • 1 litre kolonya
  • 5 litre kolonya
  • Bidon kolonya
  • Limon kolonyası

1 Litrelik Kolonya

Evde ya da işyeriniz de kullandığınız kolonyaları takviye etmek için 1 litre kolonya çeşidini tercih edebilirsiniz. Pet ve bidon olarak sunulan 1 litre kolonyaları rahatlıkla satın alabilirsiniz.

5 Litrelik Kolonya

Çok sık kolonya kullanıyorsanız ve sürekli bitmesin istiyorsanız 5 litre kolonya satın alarak rahatlıkla kolonya kullanmaya devam edebilirsiniz.

Bidon Kolonya

Bidon kolonyalar 1 litre ve 5 litre şeklinde bulunmaktadır. İstediğinizi tercih edebilirsiniz.

Limon Kolonyası

Limon kolonyası en çok üretilen, en çok tüketilen ve en çok tercih edilen kolonya çeşitlerindendir.

Kolonya Fiyatları Ne Kadardır?

Kolonya fiyatları boyutlarına ve kalitelerine göre değişkenlik göstermektedir. Küçük kolonyaların fiyatı daha az iken örneğin 5 lt'lik kolonyalar daha yüksek fiyatlara sahiptir.

En iyi kolonyalar için Avansas doğru tercih, istediğiniz kolonyayı satın alın kapınıza kadar gelsin.

"Saat 14:00'a kadar verilen kolonya siparişleri aynı gün kargoya verilir, sonrasındaki siparişler bir sonraki iş gününde kargolanır.
Türkiye genelinde kolonya ve diğer tüm ürünlerde 75 TL ve üzeri sepet tutarına kargo ücreti olmadan gönderim sağlanır."
1 İş gününde kolonya teslim edilen iller.
EdirneKırklareliTekirdağİstanbulYalovaKocaeli
BursaBilecikBalıkesirAnkara EskişehirKütahya
ManisaİzmirAfyonAydınUşakKonya
IspartaBurdurDenizliMuğlaAntalya 
Ortalama 3 İş gününde kolonya kargolanan iller.
AdanaBoluErzurumKarsMuşSiirt
AdıyamanÇanakkaleGaziantepKastamonuNevşehirSinop
AğrıÇankırıGiresunKayseriNiğdeSivas
AmasyaÇorumGümüşhaneKırşehirOrduTokat
ArtvinDiyarbakırHakkariMalatyaRizeTrabzon
BingölElazığHatayKahramanmaraşSakaryaTunceli
BitlisErzincanMersinMardinSamsunŞanlıurfa
VanYozgatZonguldakAksarayBayburtKaraman
KırıkkaleŞırnakArdahanKarabükOsmaniyeDüzce
BatmanBartınIğdırKilis