Bardak Poşet Çaylar

Toplam 22 sonuç

 

Aradığınız ürünü bulamadınız mı?

Formu doldurarak aradığınız ürünü bize iletin, sizin için ürünü bulalım.

Teşekkürler, ürün talebiniz alınmıştır.

En Çok Tercih Edilen Bardak Poşet Çay Markaları Hangileridir?


Çay, dünyada en sevilen içecekler arasında ilk sıralarda yer alıyor. Sabah, öğle, akşam yani günün her öğününde mis gibi kokan bir bardak çaya kimse hayır diyemez. Özellikle iş yerlerinde herkesin masasında dumanı üzerinde bir bardak çay mutlaka vardır. Çay hem rahatlamanızı hem de zinde olmanızı sağlayarak odaklanmak istediğiniz şeye daha kolay odaklanmanıza yardımcı olur.

Çayı demledikten sonra uzun uzun beklemeliyiz ki tadı yerine gelsin ve acı acı kokmasın. Evinize ya iş yerinize haberiniz olmadan bir misafir geldiğinde, hazır demlenmiş bir çayınız yoksa bardak poşet çayı yapabilirsiniz. Sıcak suyunuz hazır olduktan sonra sadece birkaç dakika içinde ister cam bardakta ister karton bardakta çayınız hazır olur. Yanına koyduğunuz sevdiğiniz türde atıştırmalıklarla misafirinizi mutlu edebilmek sizlerin elinde!

Bardak poşet çay, hiç kullanmamış insanların genel bir endişesi oluyor. Bu endişe ise poşet çayın lezzetinin taze demlenmiş bir çay kadar güzel olup olmayacağı üzerinedir. Bütün bardak poşet çaylar, sıcak su dolu bardağın içine koyulduğu andan itibaren demlenmiş çay gibi taze olur. Uzun dakikalar demlenmesini beklemeden sanki demlenmiş gibi çay içmek isterseniz sizler de poşet çay tüketmeye başlayabilirsiniz.

Birçok bardak poşet çay çeşidi vardır. Bu çeşitler arasında en çok tercih edilenler ise siyah çay, yeşil çay, Earl Grey, ıhlamur ve kuşburnudur. Aralarında bitki çayı seçenekleri de vardır.

İster bir kutu ister toplu olarak alışveriş yapabilirsiniz. Ayrıca poşet çay kutusu alarak; toplu alımlarda, ürünleri kutunun içine istediğiniz gibi yerleştirebilirsiniz. Hem taze hem de pratik çayların birçok çeşidi Avansas’ta sizleri bekliyor!


Lipton Bardak Poşet Çay

Doğu Karadeniz’in eşsiz çay tarlalarından ve özenle toplanan çaylardan hazırlanan Lipton bardak poşet çay sizlerle! Özel bir şekilde harmanlanan çaylar kilometreler aşarak sizinle buluşuyor. Poşet çayın en güzel temsilcilerinden biri Lipton markasıdır.

Birçok çay çeşidine sahiptir. İçlerinden en pratik olanı ise tabii ki bardak poşet çaydır. Sıcak su dolu fincanın içine Lipton Doğu Karadeniz poşet çay birkaç kez sokup çıkarılır. Dakikalar içinde suya çayın renginin ve aromasının çıktığını göreceksiniz.

Avansas’ta birçok Lipton bardak çay çeşidi vardır. Bunlardan bazılarına örnek vermemiz gerekirse; Yellow Label, bergamotlu poşet çay, Extra dem gibi seçeneklerdir.


Doğuş Bardak Poşet Çay

Sürdürülebilir çay tarımını destekleyen Doğuş markası, toprağın sağlıklı kalması için çeşitli kuruluşlar ile iş birliği içinde çalışıyor. Seylan ve Karadeniz çaylarının özel bir şekilde harmanlanması ile ortaya tavşan kanı muhteşem lezzette çaylar çıkıyor. Pratik ve lezzetli Doğuş bardak poşet çay ile dakikalar içinde lezzetli bir çay içebilirsiniz. Kolay kullanım sağlayan poşet çaylar her geçen gün daha fazla kullanılmaya başlanıyor. Hayatın hızına çayınız da sizinle eşlik etsin istiyorsanız poşet çaylar uygun fiyatları ile Avansas’ta sizlerle!


Ofçay Bardak Poşet Çay

İlklerin markası olarak bilinen Ofçay markası, çay alanında birçok ilke imza atmıştır. Türkiye’de iplik dikişli bardak poşet çay teknolojisini ilk kez kullanmıştır. Standart demlik poşetlerden farklı olarak köşeli demlik poşeti ilk defa marka tarafından üretilmiştir. Ofçay hem geleneksel hem de modern bir markadır.

Geleneksel yanı ise hala dökme çay kullanmasıdır. Modern yanı ise bu dökme çayları poşetlerin içine alarak pratiklik sağlamalarıdır. Çaydaki kalite, parlak kırmızı renk ve mükemmel kokusundan belli olur. Tamamen doğal harman olan Ofçay bardak poşet çay herkes tarafından sevilerek tüketilir.

Kolay kullanımı ve pratik olması, tartışılmaz bir biçimde en iyi çaylar arasına girmesini sağlamıştır. Uygun fiyatı ve kalitesi ile Avansas’tan sipariş vererek kapınıza kadar gelmesinin mutluluğunu yaşayın!


Çaykur Bardak Poşet Çay

Çaykur markası, Türkiye’de üretilen neredeyse bütün çayların yarısını alarak onları işler. Çay işleme konusunda dünyadaki büyük işletmeler ile yarışır. Çaylarındaki doğallık ve nefis aroması nedeniyle sıklıkla tercih edilir.

Bardak poşet çayın suya hemen rengini ve aromasını vermesi, acelesi olan ve çay içmek isteyen müşteriler tarafından sevinçle karşılanır. Tıpkı uzun zaman kısık ateşte demlenmiş bir çay tadı verdiği için demleme çay ve Çaykur bardak poşet çay arasında herhangi bir fark yoktur.

Sizler de bu özelliklerde bir Çaykur poşet çay arayışındaysanız Avansas’taki çaylar tam sizlik! Hem uygun fiyatlı hem de kaliteli çaylar sizleri bekliyor!

Bardak Poşet Çay Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?


Bardak poşet çay alırken dikkat edilmesi gereken belki de ilk madde tabii ki rengidir. Sıcak su dolu bir bardağın içine poşet çayı çıkarıp çıkarıp koymanıza rağmen rengini hiç vermiyorsa kesinlikle bir daha tercih etmeyin. Çünkü doğal harman yapılmış bir poşet çay sıcak suyun içine koyulduğu an rengini vermelidir. Rengini vermiyorsa bir sorun var demektir.

Bir diğer dikkat edilmesi gereken konu ise kokusu ve tadıdır. Bir bardak çay içileceği zaman neredeyse bütün bir oda mis gibi çay kokar. Bu mis gibi çayı yudumladığınızda ise ağzınızda acı bir tat değil taze yapılmış bir çay tadı olması gerekir. Koku ve tat konusu kesinlikle ihmal edilmemelidir.

Son olarak da çay yapraklarının kalitesidir. Bu kalite ise çay markalarının kalitesi ise eş değerdedir. Bu yüzden çay alırken sadece fiyatına değil markasına da bakmanız sizin yararınıza olacaktır.

Avansas’ta Satılan Poşet Çaylar Güvenilir ve Sağlıklı Mıdır?


Avansas “iş yerinin alışveriş yeri” sloganıyla hem kaliteli hem uygun fiyatlı ürünleri bir araya getirir. Çay konusunda da ülkemizde ve dünyada birçok kişi tarafından bilinen markalarla çalışmaktadır. Hepsi birbirinden güvenilir ve sağlıklı çaylar üretirler. Hiçbirinde sağlığa uygun olmayan bir katkı maddesi yoktur.

Doğal bir şekilde insan emeği ile toplanan çaylar, temiz ve kontrol edilmiş fabrikalar tarafından işlenerek harmanlanır. Kilometrelerce uzaklıktan bizim mutfağımıza ve ofisimize gelir. Kesinlikle bir güven problemi yaşamazsınız. Çünkü çay size gelene kadar birçok kez çeşitli kontrollerden geçirilir. Problem yaşamanın aksine, satın alacağınız ürünler daha hijyenik bir şekilde Avansas güvencesi ile kapınıza kadar teslim edilir.

Kaliteli ve Uygun Fiyatlı Bardak Poşet Çay Nereden Satın Alınır?


Türkiye’de ve dünyada ün yapmış çay markaları ile çalışan Avansas, kaliteli ve uygun fiyatlarıyla siz değerli müşterilerimizin bütçesini düşünür. Her üründe olduğu gibi çayda da rakip sitelerden daha uygun fiyatlı ürünler vardır.

Avansas, lezzetinden ve kalitesinden ödün vermeden üretilen çayları sizler ile buluşturuyor. Hem kaliteli çay almak istiyor hem de fazla para harcamak istemiyorsanız doğru adrestesiniz! Evinizin ya da iş yerinizin konforunda internetten güvenilir alışverişinizi yaparak keyfinize bakabilirsiniz.

Bardak Poşet Çay Fiyatları Ne Kadardır?


Avansas’ta birbirinden kaliteli çeşit çeşit bardak poşet çay vardır. Yellow label, bergamot aromalı, extra dem gibi birçok lezzetli ve kaliteli çay çeşitleri vardır. Bardak poşet çay fiyatları ise çeşitlerine, markasına ve içinde kaç adet olduğuna göre değişiyor.

Paketlerde 16’lı, 25’li, 100’lü ve 500’lü çaylar poşetleri vardır. Sizin seçeceğiniz markaya, adete ve çeşide göre fiyatları otomatik olarak değişecektir. İstediğiniz ürünü seçerek sipariş verebilme şansını siz de yakalayın!