Okul Çantaları

Toplam 25 sonuç

Aradığınız ürünü bulamadınız mı?

Formu doldurarak aradığınız ürünü bize iletin, sizin için ürünü bulalım.

Teşekkürler, ürün talebiniz alınmıştır.

Okul Çantası Nereden Alınır?


Okul döneminin başlaması ile birlikte birçok veli ve öğrenci için de okul alışveriş süreci başladı. Onlarca markanın yüzlerce ürünün bulunduğu kırtasiye malzemeleri pazarında güvenilir ve kaliteli ürün bulmak bazı zamanlar uğraştırıcı olabiliyor. Bunlardan en önemlilerinden biri ise okul çantaları.

Her öğrencinin olmaz olmazı okul çantasıdır. Öğrenci ve veliler en uygun okul çantası için arayışa girerler. Peki, güvenilir ve kaliteli okul çantası nereden alınır? Bu sorunun cevabı okul çantasına ihtiyacı olan herkes tarafından merak edilir ve araştırılır. İhtiyaca göre ucuz okul çantası, dünyaca ünlü markalara sahip çantalar ve dayanıklı çantalar nereden alınır? Avansas ailesi olarak, geniş ürün yelpazesine sahip boya kalemleri gibi birçok ürüne kolayca ulaşabilmeniz amacıyla sizlerin ihtiyacına yönelik ve rahatça kullanabileceğiniz okul çantalarını sizlere sunmaktayız.

Okul Çantası Kaç Kilo Olmalıdır?


En önemli okul araçlarından birisi de okul çantasıdır. Peki, okul çantası neden önemlidir? İdeal okul çantası nasıl ve kaç kilo olmalıdır? Okul çağındaki gelişmekte olan çocuklarda başta olmak üzere, duruş bozuklukları ve sırt ağrıları son yıllarda gözle görülür derecede arttığı görülmektedir. Bu tür durumların önüne geçmek için okul çantası en doğru seçilmelidir.

Araştırmalara göre; mevcut vücut ağırlığının %10’undan fazlası omuz, sırt ve bel sorunlarına sebebiyet vermektedir. Bu durum da kamburluk gibi birçok fiziksel bozulmalara davetiye çıkartır. Bu durumu önlemek ve daha sağlıklı bir duruş pozisyonu sağlamak adına okul çantası için seçilen ağırlık; kullanacak kişinin ağırlığının %10’unu geçmemelidir. Örneğin; 30-40 kilo ağırlığında olan bir çocuğun taşıyabileceği maksimum ağırlık 4 kilo olmalıdır. Tüm bu bilgiler dikkate alınarak en uygun çanta seçilmelidir.

Okul Çantası Modelleri Nelerdir?


Okul çantaları okul ve kırtasiye alışverişinin temelini oluşturur; fakat okul çantası seçilmesi zor olan ürünlerden biridir. Okul çantası seçerken de birçok özelliği göz önünde bulundurarak model seçmek gerekir. Gündelik hayatımızda, okulda veya işyerinde kullanıma yönelik birçok okul çantası modelleri vardır. Çoğu zaman okul çantası seçmek zor olabilir. Bunun için sağlığa, ihtiyaca veya zevklerinize göre en uygun okul çantası modeli belirlemek en doğrusu olacaktır. İhtiyaçlarına yönelik her modeli bulunduran web sitemizde kullanışlı ve birbirinden güzel okul çantası modellerini inceleyebilirsiniz.

Çekçekli Okul Çantası


Günümüzde yaygınlaşan ve popülerleşen okul çantası modellerinden birisi de çekçekli okul çantası. Çantanın tabanında bulunan tekerlekler yardımıyla, kullanılan her türlü zemin alanlarda çantanın üst kısmında bulunan tutma kolu sayesinde çanta kolayca çekilebilmektedir. Çekçekli çantalar sayesinde kitap dolu çantalar çocukların sırtında, onların sırt ve bel ağrılarını önleyen en güzel alternatif olmuştur.Bu çanta modeli neredeyse her sınıf aralığındaki öğrencilere hitap ediyor. Ürün yelpazesi geniş olan bu model ile ilkokul, ortaokulda bulunan her çocuk rahatlıkla kullanabilir. Çantada bulunan tutma kolunun ayarlanabilir özelliğe sahip olması sayesinde ise her boydaki öğrenci çantayı kolayca kullanabilir. Okul çantası seçerken tüm bu durumları göz önünde bulundurarak çocuğunuz için çekçekli okul çantasını tercih edebilirsiniz

Okul Sırt Çantası


Okul çantası modellerinden olan ve öğrencilerin en çok tercih ettiği modellerden birisi de okul sırt çantasıdır. Okul sırt çantası; çantanın içinde bulunan ağırlığı askılar yardımı ile iki omuza da eşit olarak paylaştırır. Böylece eğer doğru kullanılırsa ilerde yaşanması muhtemel bel ve sırt ağrılarını minimuma indirir. Gerek günlük hayatta gerekse okul zamanında kısaca hayatımızın her alanında olan sırt çantası bizlere büyük kolaylık sağlar. Sırtta taşınma özelliği sayesinde hareket serbestliğini arttırmakla birlikte eşyalara kolay erişimi de sağlar. Okul sırt çantalarının renk, biçim ve desen bakımından birçok çeşidi mevcuttur. Çantada daha çok siyah, mavi ve kırmızı gibi sade renkleri tercih eden lise grubundaki gençlere ise boyut ve kullanışlılık açısından lise okul çantası olarak sırt çantaları en uygun olacaktır. Sırt çantaları ihtiyaca göre farklı şekillerde ve boyutlarda üretilebilmektedir. Her ihtiyaca uygun okul sırt çantasını web sitemizden inceleyebilir size en uygun sırt çantasını seçebilirsiniz.

Tekerlekli Okul Çantası


Yapılan okul alışverişinin temelini okul çantaları oluşturur. Çanta seçerken de taşınabilirliği en rahat olan çantalar tercih edilmelidir. Bu duruma en güzel örnek ise tekerlekli okul çantası. Ayarlanabilir tutma kolu ve çanta tabanında bulunan tekerlekleri sayesinde rahat bir kullanış sunuyor. Bunun yanında tekerlekli çantaların sırt çantası olma özelliği ile öğrenciler dilerse sırt çantası gibi de kolayca kullanabilir.

Çeşitli renklerde ve desenlerde tekerlekli çantalar her çocuğun ilgisini çekmektedir. Bununla birlikte; çocukların sevdiği çizgi karakterlerin bulunduğu tekerlekli çantalar ise en popülerleridir.

Avansas’ta Satılan Okul Çantası Markaları Nelerdir?


Öğrenciler eşyalarını rahatlıkla taşıyabilmeleri için okul çantası kullanırlar. Okul çantası ihtiyacı olan öğrenci ve veliler okul çantası arayışı içerisine girmektedir. Çocuklarının gelişimine ve sağlıklarına önem veren veliler özellikle doğru okul çantası seçiminde çok dikkatli olmalıdır. Okul çantası almadan önce sağlıklı ve kaliteli ürünleri bulmak için ilk yapılması gereken marka araştırılması yapmaktır. Fakat piyasada bulunan yüzlerce marka arasından size en uygun çantayı nasıl belirleyeceksiniz?

Güvenilir ve kaliteli ürünleri bünyesinde barındıran Avansas, birçok okul çantası marka ve modelini sizlere satışa sunmaktadır. Avansas, her ihtiyaca ve tercihe göre kaliteli ve uygun fiyatlı ürünleri sayesinde taleplerinizi doğrudan ve hızlıca karşılayabilmektedir.

Avansas’ta her kesime hitap eden, her bütçeye uygun dünyaca ünlü birçok marka vardır. Kendi tarzını oluşturmayı sevenlere, hem şık hem spor tarzda çanta tercih edenlere veya kullanışlı olsun isteyenlere pek çok çanta markasını, Avansas sizlere sunmaktadır. Bünyemizde bulunan ve en çok tercih edilen markalar;

  • EastPak okul çantası
  • Jansport okul çantası
  • Eye okul çantası
  • Nike okul çantası
  • Adidas okul çantası
  • Puma okul çantası
  • Globox okul çantası

olmak üzere her türlü ihtiyacınıza veya beğeninize göre web sitemizden seçebilir ve güvenle alışverişinizi yapabilirsiniz.

Siz de dayanıklı, sağlıklı ve uygun fiyatlı ürünlere sahip olmak isterseniz; her yaşa, tarza ve ihtiyaca uygun okul çantalarını sizlerin satışına sunan Avansas aracılığıyla bulabilir, keyifli ve güvenli bir alışverişin kapılarını aralayabilirsiniz.

Okul Çantası Fiyatları Ne Kadar?


Okul çantası; okula başlayacak her öğrencinin ihtiyacıdır. Okul çantası almayı düşünen veli veya öğrencilerin ilk araştırdıkları şey ise; Okul çantası fiyatları ne kadar? Araştıranlar bütçelerine ve ihtiyaçlarına göre dayanıklı, sağlıklı ve uygun fiyatlı okul çantaları tercih etmek isterler. Bu yüzden de isteklerine uygun birçok araştırma yaparak kendilerine ve ihtiyaçlarına en uygun okul çantasını bulmak isterler. Avansas alışveriş sitesi sayesinde birbirinden uygun, kullanışlı ve kaliteli okul çantalarına en uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz. En kaliteli markaları da bulunduran Avansas; ürünlerin arasında çocuk okul çantası çeşitlerini de sizlere sunmaktadır. Örneğin; rengarenk, cıvıl cıvıl kız çocuk okul çantası bulunmaktadır. İyi bir okul çantası seçmek için siz de hiç vakit kaybetmeden web sitemizden ürünlerimizi incelebilir ve kaliteli ürünlere uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz.