Para Sayma ve Kontrol Ürünleri

Toplam 14 sonuç

Aradığınız ürünü bulamadınız mı?

Formu doldurarak aradığınız ürünü bize iletin, sizin için ürünü bulalım.

Teşekkürler, ürün talebiniz alınmıştır.

Para sayma makinesi ve para kontrol cihazları firmaların ölçeğinden bağımsız olarak herkesin ihtiyacı olan ürünlerdir. Bu elektronik cihazlar yapılan para alışverişi sonrası gerekli kontrollerin yapılmasında firmalara büyük destek sağlamaktadır. Para sayma ve kontrol makineleri sayesinde elde edilen paranın gerçekliği ve miktarı son derece hızlı ve doğru şekilde kontrol edilebilmektedir.

Para Sayma Makinesi Nasıl Kullanılır?

İş dünyasında çeşitli sektörlerden firmaların ihtiyacı olan para sayma makinesi, sıklıkla ihtiyaç duyulan bir üründür. Paraların hatasız sayılması ve doğru hesaplama yapılması para sayma makineleri sayesinde olmaktadır.

Para sayma makinesinin kullanım şekli, makinenin modeline göre değişiklik gösterir. Her makinenin kendine has bir yapısı olduğundan, çalışma şekli de farklı olacaktır. Ürün kutusu içerisinde kullanım talimatı yer alır, ürünü bu talimata göre kullanmak gerekmektedir. Ancak genel olarak para sayma makineleri, cihaza paranın yerleştirdikten sonra başlat tuşuna basılmasıyla çalışmaya başlar.

Minimum hata payı ile çalışan sağlam ve güvenilir cihazlar Avansas’tan temin edilebilir. Para sayma ve para kontrol cihazları, işlemlerinizi hem hızlandıracak hem de güvenilir sonuçlar elde etmenize yardımcı olacaktır.

Para Kontrol Cihazı Ne İşe Yarar?

Para kontrol cihazları temel olarak paranın belli başlı özelliklerini inceleyerek sahte olup olmamasını kontrol eder. Bazı para sayma cihazlarında sahte para kontrol etme özelliği de bulunmaktadır; ancak para kontrol cihazlarının tek işlevi bulunur.

Para kontrol cihazlarının çalışma prensibi ışık teknolojisine dayanır. Bu cihazlar, mor ışık teknolojisi ile para üzerinde hologram ve renk kontrolü yapmaktadır. Bu sayede paranın sahte olup olmadığının analizini yaparlar.

Yalnızca sahte para kontrolü yapmak isteyen firmalar için para kontrol cihazı almaları önerilir. Hem para saymak hem de sahte para kontrolü yapmak isteyen firmalar, sahte para kontrolü yapan para sayma makinelerini tercih edebilirler. Hızlı ve işlevsel olan bu cihazlar sayesinde kişilerin kafasındaki soru işaretleri tamamen giderilmiş olur.

Avansas’ta Satılan Para Sayma Makineleri Hızlı İşlem Yapabilir mi?

Para sayma makinesi, elde para sayarken kaybedilen zamanı telafi edebilmek ve doğru sayım yapabilmek için tasarlanmış ürünlerdir. Bu yüzden bir para sayma makinesinin yavaş işlem yapması ürünün sunduğu ana özellik olan hıza aykırı bir durumdur. Avansas’ta satılan para sayma makineleri, işlemleri son derece hızlı bir biçimde yapabilir. Web sitesinde sunulan ürünlerin marka ve modellerine göre farklı hız seçenekleri mevcuttur.

Para Kontrol Cihazı Sahte Paraları Kolayca Ayırt Edebilir mi?

Her geçen gün yenilenen ve gelişen teknolojiler sayesinde para kontrol ve para sayma makineleri çok düşük hata payı ile çalışmaktadır. Para kontrol cihazları beyaz ve mavi ışık teknolojisini kullanırlar. Bu sayede gerçek para ve sahte parayı rahatlıkla ayırt edebilirler. Aynı zamanda kristal teknoloji kullanan cihazlar, manyetik ölçüm yapar ve çok daha hızlı bir şekilde paranın gerçekliği ile ilgili sonuç verirler.

Para Sayma Makinesi ve Para Kontrol Cihazı Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Para sayma makinesi ve para kontrol cihazı alırken dikkat edilmesi gereken önemli unsurlar vardır. Bu unsurlar firmaların hatasız, hızlı ve doğru hesap yapabilmesinde etkilidir.

Para sayma makinesi alırken dikkat edilmesi gereken unsurlar detaylı olarak şu şekilde sıralanabilir;

  • Doğru sayabilme
  • Tekrarlanmayan / sık olmayan arıza problemleri
  • Cihazda kullanılan teknoloji
  • Yoğunluk ayarı
  • Raporlama ve hata bildirim özellikleri
  • Para sayma hızı
  • Sahte parayı yakalama yüzdesi
  • Bozuk para sayma gibi ek özellikler bulunup / bulunmaması
  • Sessiz çalışması
  • Cihazın tanıdığı para birimleri

Kaliteli para sayma makinelerinde bulunması gereken özellikleri yukarıdaki gibidir. Temel olarak cihazda kullanılan teknoloji para sayma makinesinin kalitesi hakkında size fikir verebilir. Hangi özelliğe ne kadar dikkat etmeniz gerektiği sizin ihtiyacınıza bağlı bir konudur.

Örneğin, bozuk para kullanmıyorsanız bu özellik sizin için işlevsiz olabilir. Eğer sadece bozuk para saymak istiyorsanız bozuk para sayma makinesi tercih edebilirsiniz. Bahsettiğimiz bu kriterleri özetleyecek olursak temel olarak para sayma makinesinin; hız, sahte para yakalama oranı ve teknolojisi mutlaka dikkat etmeniz gereken unsurlardır.

Para kontrol cihazı alırken dikkat edilmesi gereken unsurlar ise şu şekilde olmaktadır:

  • Parayı okuma hızı
  • Kullandığı teknoloji
  • Sahte para tespitinde sesli / yazılı uyarı
  • Çift yönlülük
  • Kırışık paraları okuyabilmesi

Bu özelliklere ek olarak para kontrol cihazının hangi para birimini okuyabildiğine de bakmanızı öneririz. Eğer ihtiyacınız Türk Lirası dışında farklı para birimlerini okuyabilen bir cihaz ise bu özellik sizin için önemli olacaktır.

Uzun ömürlü ve kaliteli bir kullanım elde etmek isterseniz dikkat edilmesi gereken noktalara göre bir cihaz seçmenizi tavsiye ederiz. Özellikle, bilinen ve güvenilir markalardan satın alınan para kontrol ve para sayma makineleri, ihtiyaçlarınızı karşılayacak ve uzun ömürlü kullanım imkanı sunacaktır.

Avansas’ta Satılan Para Sayma ve Kontrol Makinesi Modelleri Güvenilir mi?

Piyasada yer alan birçok kağıt para sayma makinesi ve para kontrol makinesi firmaların ihtiyacını karşılamıyor. Bunun en temel sebebi satın alınan yerlerin sunduğu kalite ile ilgilidir. Aynı zamanda, sürekli olarak gelişen teknoloji ile ürünlerini güncel tutmayan yerler kullanıcılarına aradıkları kaliteyi sunamamaktadır.

Avansas’ta satışa sunulan para sayma makinesi ve para kontrol cihazı modelleri son derece güvenilirdir çünkü güncel teknolojiye ayak uydurabilen cihazlardır. Aynı zamanda Avansas’ta bilindik ve güvenilir markalar yer almaktadır. Bu nedenle gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz.

Avansas’ta Satılan Para Sayma Makineleri Paraları Sıkıştırır mı?

Para sayma makinelerindeki en büyük sorunlardan biri paraları sıkıştırmasıdır. Sıkışan paralar hem sayma işlemini aksatır hem de paranın yırtılmasına neden olur. Kullanılamayacak duruma gelen paralar ciddi kayıplara neden olmaktadır.

Avansas’ta satışa sunulan para sayma makinelerinin hiçbiri paraları sıkıştırmaz, yırtmaz veya parçalara ayırmaz.

En İyi Para Sayma Makinesi Nereden Alınır?

Kaliteye, güvenilirliğe ve iyi hizmet anlayışına önem veren tüketicilerin tercih ettiği adres Avansas’tır. Para sayma işleminin son derece hassas olması, satın alınacak cihazın kalitesini gündeme getirmektedir. Kullanıcılarına güvenilir ve kaliteli hizmet vermeyi misyon edinen Avansas, en iyi para sayma makinelerini web sitesinde satışa sunmaktadır.

İhtiyacınız olan doğru ürüne karar verdikten sonra iyi para sayma makinesini Avansas’tan temin edebilirsiniz. Para kontrol cihazı ve para sayma makinesine ek olarak para kasası ve tarayıcı gibi ürünleri de web sitemizde bulabilirsiniz.

Para Sayma Makinesi Fiyatları Ne Kadardır?

Para sayma makinesi ve para kontrol cihazlarının fonksiyonel özelliklerine göre fiyatları değişmektedir. İşletmenizin ihtiyacına göre şekillenecek olan ürün, temel işlevinden ek özelliklere sahipse fiyatları biraz daha yüksek olacaktır. Güvenilir ve bilinir markalar çok daha uzun ömürlü kullanım ve garanti süresi vadettiği için fiyatları diğer markalara göre çok daha yüksektir.

En güvenilir ve bilindik markalar arasında HTM para sayma makinesi bulunmaktadır. Avansas’ta en çok tercih edilen bu markanın çeşitli ihtiyaçlara göre dizayn edilmiş pek çok farklı modeli bulunmaktadır. Pek çok yerde farklı fiyatlara bulunabilen bu ürünler, en uygun olarak Avansas’tan satın alınabilir.