Bluetooth Kulaklık

Toplam 6 sonuç

Aradığınız ürünü bulamadınız mı?

Formu doldurarak aradığınız ürünü bize iletin, sizin için ürünü bulalım.

Teşekkürler, ürün talebiniz alınmıştır.

Bluetooth Kulaklık Kullanmanın Avantajları Nelerdir?


Bluetooth kulaklıklar kablosuz olarak çalışır. Bu cihazlar, sesli görüşme yapmak ve müzik dinlemek için kullanılır. Kablolu kulaklık aynı işlevi görse de birçok kişi artık kablosuz kulaklıkları tercih ediyor. Çünkü bu kulaklıkların kullanımı daha basittir ve Bluetooth özelliği olan her cihaza kolayca bağlanabilir. Bir diğer adı kablosuz kulaklık olan Bluetooth kulaklıkların çok önemli avantajları vardır.

Bluetooth kulaklık kullanmanın avantajlarını şu şekilde sıralayabiliriz:

  • Kablosuz oldukları için daha kolay bir kullanım sunar.
  • Aşınma, bozulma gibi sorunlar oluşmaz.
  • Bağlandığı cihazda kulaklık girişi veya şarj soketinin bozulma ihtimalini sıfırlar. Çünkü cihaza yazılımsal olarak bağlanır.
  • Araç kiti özelliği taşıdıkları için otomobillerde pratik bir kullanım sağlar.
  • Spor aktiviteleri için çok uygundur.
  • İstediğiniz anda farklı cihazlara bağlanabilirsiniz.
  • Dış etkenlere karşı dayanıklıdır.
  • Daha kolay muhafaza edilir.
  • Görüntüsü daha estetiktir.

Kablosuz Kulaklık Alırken Hangi Noktalara Dikkat Edilmelidir?


Kablosuz kulaklık gördüğünüz gibi pek çok avantaj sunuyor. Teknolojik cihazlarda aranan özelliklerin başında fiyat-performans dengesi gelmektedir. avansas.com'da satışa sunulan kablosuz kulaklıklar hem hesaplı hem de kaliteli ürünlerdir. Uzun yıllar boyunca sorun yaşamadan kullanabileceğiniz, dayanıklı ve sağlam cihazlardır.

Bluetooth kulaklıklarda aranan bir diğer kriter, marka ve modeldir. Kulağı rahatsız etmeyen, şık ve estetik duran, aynı zamanda birçok cihazla uyumlu bir şekilde çalışan kulaklıklar popülerdir. Avansas'ta satışa sunulan kablosuz kulaklık markalarına birazdan değineceğiz. Kablosuz kulaklık alırken şu noktalara dikkat edilmelidir:

Tasarım: Askılı modeller, tekli kulaklık, katlanabilir modeller ve manyetik kulaklık olmak üzere farklı tasarımlar piyasada mevcuttur. Size en uygun tasarımı seçebilirsiniz.

Kulakiçi & Kulaküstü: Sporda ve arabada kulak içi modeller tercih edilirken, dış ortamla bağlantının tamamen kesilmesini isteyenler kulaküstü modelleri seçebilir.

Menzil: Telefon veya bilgisayarınız sizden uzakta iken Bluetooth kulaklığınızın geniş bir menzil aralığında çalışabilmesi gerekir. Bu nedenle menzil, bu cihazlarda önemli bir kriterdir.

Batarya: Hızlı şarj olabilen, uzun süre kullanım imkanı tanıyan kulaklıklar tercih edilmelidir.

Bağlantı Teknolojisi: Bütçenize göre en son sürümleri destekleyen kablosuz kulaklıkları almanız daha avantajlı olacaktır.

Frekans Aralığı: Ses kalitesini birebir yansıtan kulaklıkları tercih edebilirsiniz. Tiz ve bass frekansını net bir şekilde duyabilirsiniz.

Dahili Depolama: Dahili depolamaya sahip bir Bluetooth kulaklık aldığınızda, müzik dinlerken kulaklığı başka bir cihaza bağlamanıza gerek kalmaz. Böylece telefonunuzun şarjının bitmesinden endişe duymazsınız.

Kaliteli Bir Bluetooth Kulaklıkta Bulunması Gereken Özellikler Nelerdir?


Notebook, tablet, televizyon veya cep telefonu gibi cihazlarda Bluetooth özelliği varsa Bluetooth kulaklık aracılığıyla bu cihazlardan daha fazla performans alabiliriz. Bluetooth kulaklık, telefon ve video görüşmelerimizde veya müzik dinlerken oldukça işimize yarayan aygıtlardır.

Hayatımızı kolaylaştıran ve hayatımızın en büyük yardımcılarından biri olan bu aygıtların pek çok avantajından bahsettik. avansas.com'da satışa sunulan tüm kablosuz kulaklıklar üstün kalite avantajını sunuyor. En iyi Bluetooth kulaklık modellerine Avansas üzerinden ulaşabilirsiniz. Üstelik uygun fiyat ve hızlı teslimat imkanı ile!

Kaliteli bir Bluetooth kulaklıkta bulunması gereken özellikler:

  • Farklı amaçlara yarayan tuş fonksiyonları olmalıdır.
  • İyi bir markanın ürünü olmalıdır.
  • Her iklimde çalışabilmelidir.
  • Suya ve çevresel etkenlere dayanıklı olmalıdır.
  • Dahili depolama alanı bulunmalıdır.
  • Aynı anda birden fazla cihaza bağlanmalıdır.
  • Geniş bir frekans ve menzil aralığına sahip olmalıdır.
  • En yeni bağlantı teknolojisini desteklemelidir.
  • Hızlı şarj olmalıdır ve kullanım süresi uzun olmalıdır, yani pil ömrü uzun olmalıdır.
  • Ses performansı çok iyi olmalıdır. Tiz ve bass tonlarını iyi yansıtmalıdır.
  • Kulağı asla rahatsız etmemelidir.

Bluetooth Kulaklık Çeşitleri Nelerdir?


Bluetooth kulaklıklar türlerine göre birbirinden ayrılır. Yaygın olarak bilinen türleri, kulak içi Bluetooth kulaklık ve kulak üstü Bluetooth kulaklık türleridir. Headset tasarımına sahip, kulakların üzerini kapatan ve başın üzerinden geçen bağlantı parçasıyla birleşen kulak üstü modeller daha rahat kullanılır. Kulak içi modeller ise daha şık ve modern bir tasarıma sahiptir. Kulak içine kolayca yerleştirilerek kullanılır.

Kulak üstü kablosuz kulaklıkların kulak pedleri konforlu ve uyumlu olarak tasarlanmıştır. Yumuşak bir yapıya sahiptir. Katlanabildiği için kolay muhafaza edilir, her yere kolay taşınır. Üzerinde yer alan tuşlar aramalarınızı yönetmenize, parçaları değiştirmenize ve ses seviyesini ayarlamanıza olanak tanır.

Kulak içi modeller daha fazla teknolojik özellik sunar. Sıvı dayanıklılığı daha iyidir. Ses kalitesi daha yüksektir, kişiselleştirilebilir dokunmatik yüzeyi sayesinde kontrolü daha kolay sağlanır.

Avansas bluetooth kulaklık çeşitlerinin tamamında, kaliteli markalarla çalışıyor. Aradığınız özelliklere sahip kulaklık, avansas.com'da yüzlerce ürün seçeneği ile sizi bekliyor!

En Popüler Kablosuz Kulaklık Markaları Hangileridir?


En iyi kablosuz kulaklık özelliklerinden bahsettik. Aradığınız kaliteyi avansas.com ürün çeşitleri arasında rahatlıkla bulabilirsiniz. Bluetooth kulaklıklarda en popüler markalarla çalışan Avansas, aynı zamanda bu ürünlerde 2 yıl garanti sunuyor.

Günümüzde pek çok kişi tarafından tercih edilen kablosuz kulaklık markaları arasında; Xiaomi bluetooth kulaklık, Jbl bluetooth kulaklık ve Piranha bluetooth kulaklık sayılabilir. Xiaomi kablosuz kulaklık ve Jbl kablosuz kulaklık modelleri stok durumuna göre dönemsel olarak Avansas mağazasından temin edilebilir.

Özellikle kulak içi kablosuz kulaklık modellerinin daha popüler olduğunu söyleyebiliriz. Apple, Huawei, Xiaomi, JBL, Samsung, Honor, Philips, BlueParrott gibi markalara ait bluetooth kulaklıklar daha fazla tercih ediliyor. Bilinen markalarda fiyat yükselirken, aynı zamanda ürün kalitesi ve özellikleri de artıyor.

Kullanıcıların en çok tercih ettiği markaların başında Apple geliyor. Apple Airpodslar, bu teknolojinin çıkış noktası oldu. Üstün performansı ile dikkat çeken bu model, tek şarjla 5 saate kadar müzik dinleme imkanı sunuyor.

Xiaomi Mi Youth Edition modeli ise işlevselliği ve uzun süre bitmeyen şarjı ile dikkat çekiyor. JBL markasının kablosuz kulaklık modelleri da en iyiler arasında geçiyor. Tronsmart Spunky Beat, Xiaomi Mi Neckband, Samsung bluetooth kulaklık U Flex modeli, Huawei Honor FlyPods, Meizu, Philips SHB4205 gibi modeller de oldukça talep görüyor.

Avansas'ta satılan Bluetooth kulaklık markaları şunlardır:

  • SENNHEISER Bluetooth Kulaklık
    Momentum True, Presence ve DW Pro1 modelleri mevcuttur.
  • Jabra Bluetooth Kulaklık
    Elite 65T, Elite 75T ve Elite Active 65T modelleri mevcuttur.
  • Apple Bluetooth Kulaklık
    Günümüzde en çok tercih edilen Bluetooth kulaklık modelleri Apple markalı modellerdir. AirPods 2. Nesil kablosuz kulaklık ve AirPods Pro kablosuz kulaklık modelleri mevcuttur.
  • BUFF Bluetooth Kulaklık
    Buff markasına ait BF12 modeli gümüş ve siyah renk seçenekleri ile mevcuttur.
  • Energy System Bluetooth Kulaklık
    Energy System Style 6 True kulak içi kablosuz kulaklık modeli, markanın tek ürünüdür.
  • Oppo Bluetooth Kulaklık
    Oppo Enco W11 Bluetooth şu an satıştaki tek modeldir. En popüler kulaklık modellerinden biridir.
  • Philips Bluetooth Kulaklık
    Philips Upbeat TAUT102BK/00 kulak içi Bluetooth modeli, bu markanın tek ürünüdür.
  • Skullcandy Bluetooth Kulaklık
    Crusher Wireless S6CRW-K591 modeli markanın tek ürünüdür.

En Ucuz Bluetooth Kulaklık Nereden Alınır?


Avansas, uygun bluetooth kulaklık fiyatları, 2 yıl garanti, kaliteli ürün seçenekleri ve hızlı teslimat avantajı ile ihtiyaçlarınızı en iyi şekilde karşılar. Her amaca uygun, en şık Bluetooth kulaklıklar farklı marka ve model seçenekleri ile şimdi avansas.com'da!

Kulak içi ve kulak üstü bluetooth kulaklıklarda, KDV dahil indirimli fiyatlar sunan avansas.com, ucuzluk ve kalite arayışında olan kullanıcılara hitap ediyor. Dilediğiniz kulaklığı en hesaplı şekilde hemen Avansas üzerinden sipariş verin, ürününüz en kısa sürede kapınıza gelsin!