Plastik Bardaklar

Toplam 24 sonuç

 

Aradığınız ürünü bulamadınız mı?

Formu doldurarak aradığınız ürünü bize iletin, sizin için ürünü bulalım.

Teşekkürler, ürün talebiniz alınmıştır.

Plastik Bardak Alırken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Plastik terimi Yunanca’da bulunan ‘plastikos’ kelimesinden türetilmiştir. Plastikos, döküme uygun ve döküm anlamlarına gelmektedir. Plastik üretiminde doğal gaz, kömür, selüloz ve petrol gibi ham maddeler kullanılmaktadır. Kullanılan bu bileşenler tamamen doğal ürünlerdir. Bu sebeple günümüzde her yerde karşımıza çıkan plastik, organik bir polimerdir.

Plastik bardak, içeceklerin tüketimi için tek kullanımlık üretilen ürünlerdir. Kalabalık ortamlarda sık sık kullanılan ve pratikliği sayesinde çok sık tercih edilen bir üründür. Pet bardakların pratik olarak anılmasının başlıca sebebi, kullan at mutfak malzemeleri kategorisinde bulunmasıdır.

Kullanıldıktan hemen sonra atıldığı için yıkama işlemi gerektirmemektedir. Böylece pet bardaklar, bizler için kullanım kolaylığı sağlamaktadır.

Günümüzde en çok ihtiyaç duyduğumuz plastik ürünlerin başında plastik bardaklar gelmektedir. Plastik bardak almadan önce dikkate alınması gereken bazı hususlar vardır. Satın alınan ürünün kalitesini ve verimini arttırmak için bu hususlar göz ardı edilmemelidir:

  • İçecek türü dikkate alınmalıdır. Sıcak içecekse kalın plastik bardaklar tercih edilmelidir. Böylece elde oluşacak sıcaklık hissi en aza indirilmiş olur. Ayrıca kalın pet bardak seçerek sağlığınızı da korumuş olacaksınız. Sıcak içecek için ince şeffaf plastik kullanımı size zarar verebilir.


Dayanıksız yapısı yüzünden yoğun sıcaklık sonucunda bardak eriyebilir. Bardağın yapısındaki kimyasallar içeceğinize karışıp sizler için tehlikeli bir hale gelebilir. Böyle bir durumla karşılaşmamak için içecek türüne göre pet bardak belirlenmelidir.

  • Kullanılan ortam, pet bardak kullanımı için önemli bir belirleyicidir. Açık havada, rüzgarlı bir ortamda ince plastik bardak istenilen verimi göstermeyebilir. Herhangi bir problem yaşanmaması için, kalın plastik bardak veya karton bardak kullanılmalıdır. Dayanıklı yapıları sayesinde oldukça kullanışlı olan kalın pet bardaklar, rüzgar ve yağmur dinlemeden sizlere istediğiniz verimi sağlamaktadır.
  • Plastik bardak alırken toplu alımlarda ürün miktarına ve fiyatına dikkat edilmelidir. Ürün kalitesinin ürün fiyatı ile doğru orantılı olmasına bakılmalıdır. Böylece hem kaliteli hem de uygun pet bardak fiyatlarına ulaşılabilir.

Seçtiğiniz her içecek türüne uygun plastik bardak modellerini avansas.com’da bulabilirsiniz. Bünyemizde bulunan çeşit çeşit pet bardaklar sayesinde, aradığınız ürünü uygun fiyatıyla sitemizden temin edebilirsiniz. Avansas’ın sağlamış olduğu uygun ödeme koşulları sayesinde sepetinize eklemiş olduğunuz ürünleri kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Plastik Bardak Çeşitleri Nelerdir?

Plastik bardaklar, kullanılan ortama ve kullanım sebebine göre çeşitlilik göstermektedir. Doğum günleri, yılbaşı kutlaması ve açık hava etkinlikleri gibi organizasyonlarda pet bardaklar tercih edilir ve sofralarda yer alır. Şık görünümü ve kullanışlı yapısıyla rahatça kalabalık ortamlarda tercih edilebilir. Yapıları itibarıyla hafif olmaları ve iç içe geçirilebilmeleri sayesinde, her ortamda taşıma kolaylığı sağlamaktadır.

İçeceklerin sıcaklık, soğukluk ve asidite özelliklerine göre pet bardaklar değişiklik göstermektedir. Modellerine göre şeffaf, sert ve kalın plastik gibi türleri vardır. Avansas, geniş ürün yelpazesi içinde plastik bardak çeşitlerini de sizlere sunmaktadır.

Sert Plastik Bardak

Sert plastik bardak, bu kategoride sıkça tercih edilen ürünlerdendir. Dışarıdan gelen darbelere karşı dayanıklı oluşu, tercih edilme sebeplerinden biridir. Piknik gibi kalabalık ortamlarda sıkça kullanılır ve rüzgara karşı dayanıklıdır.

Kullanım şekline göre, bu tür pet bardaklarda tiramisu ve puding gibi tatlıların sunumu da yapılabilmektedir. Ayrıca çay ve kahve gibi sıcak içecek kullanımına da uygundur.

Sert pet bardakları her türlü içecek için kullanabilirsiniz. Ayrıca bulunduğunuz mekanın da bir önemi yoktur. Rüzgara dayanıklı oluşu sayesinde bahçenizde vermiş olduğunuz barbekü partilerinizde gönül rahatlığıyla bu bardakları tercih edebilirsiniz.

Şeffaf Plastik Bardak

Şeffaf plastik bardaklar uygun fiyatı sayesinde tüketici tarafından tercih edilmektedir. Şeffaf pet bardaklar genelde su sebili için kullanılmaktadır. Ofis tarzındaki toplu çalışma ortamlarında kullanıldığı görülmektedir. İnce yapısı sayesinde su gibi soğuk içecekler için kullanılması uygundur.

Şeffaf plastik bardaklar, pet bardak kategorisinin en ince yapıya sahip ürünüdür. Bu nedenle açık havada kullanılması uygun değildir. Rüzgara dayanıksız oluşu, içeceğinizin üzerinize dökülmesine sebep olabilir. Bu problemle karşılaşmamak için bu ince bardakları iç mekanlarda tercih etmelisiniz.

Kalın Plastik Bardak

Kalın plastik bardaklar, asitli ve sıcak içecekler için uygun olan bir pet bardak çeşididir. Kullanım ortamı fark etmeksizin her koşulda dayanıklılığını göstermektedir. Okul gibi kalabalık ortamlarda otomat bardağı olarak kullanılır. Kalın oluşu sayesinde sıcak içeceği geç soğutur ve elde oluşacak sıcaklık hissini engeller.

Kalın pet bardakla hemen hemen aynı işleve sahip olan kalın karton bardakları da alternatif olarak tercih edebilirsiniz. Kalın karton bardaklar, sıcak içecek için kullanılır ve sert yapısı sayesinde rüzgara dayanıklıdır.

Bu bardaklar da kalın pet bardaklar gibi sık sık okullarda ve iş yerlerinde karşımıza çıkar. Eğer kalın plastik bardak arayıp da bulamazsınız, rahatlıkla karton bardakları tercih edebilirsiniz.

Plastik Bardak Kaç Ml?

Pet bardaklar doğum günlerinin ve kalabalık partilerin vazgeçilmezidir. Tercihe göre baskılı modelleri de bulunmaktadır veya özel olarak baskı yapılmaktadır. Aynı şekilde baskının yanında boyut ve şekil değişikliği de yapılmaktadır. Bilinen standart bardak boyutunu, doğru imalatçıyı bularak tercihleriniz doğrultusunda değiştirebilirsiniz. Peki plastik bardak kaç ml?

Plastik bardaklar, yapısındaki materyallere göre hacim değişikliği göstermektedir. Geniş ürün yelpazesinde birçok boyutta pet bardak bulunmaktadır. Genellikle pet bardakların sıvı kapasitesi 180 mililitredir. İhtiyaç doğrultusunda bardak boyutu ve sıvı hacmi değişmektedir.

180 mililitrelik plastik su bardaklarını, Avansas’ın sağladığı imkanlar doğrultusunda sitemizde bulabilirsiniz. Aynı zamanda pet bardaklarını Avansas üzerinden temin edebilirsiniz.

Avansas’ta Hangi Çeşit Pet Bardaklar Satılmaktadır?

Avansas, müşterilerine her zaman kaliteli ürün sunmayı hedeflemektedir. Çalışmalarını bu hedefe odaklanarak sürdüren Avansas, depolarında pek çok kullan at ürün bulundurmaktadır. Kullan at tabak, kullan at çatal-bıçak ve kullan at pet bardaklar bunlara örnek verilebilir.

Tek kullanımlık ürünler, yıkamakla uğraştırmadığı için oldukça pratiktir. Bu kategorinin en çok kullanılan ürünü kuşkusuz pet bardaklardır.

Avansas, en çok satılan plastik ürünlerden olan bardak kategorisinde iki çeşit bardak bulundurmaktadır. Bunlar, her yerde kullandığımız ve kalabalık ortamlarda yanımızdan ayırmadığımız şeffaf ve sert pet bardaklardır. Avansas.com’da özenle kategorilere ayrılmış ürün seçeneklerinde, dilediğiniz türdeki bardakları bulabilirsiniz.

Avansas’ın sonsuz kalitedeki ürünleri, sizlere ulaştırılmak için büyük Avansas ürün depolarında beklemektedir. Siparişlerinizi en hızlı şekilde sizlere göndermeyi hedefleyen Avansas, hızlı teslimat bölgesinde bulunan müşterilerimiz için 1 günde teslimat fırsatı sunuyor.

Siz de Avansas’ın belirlemiş olduğu hızlı teslimat bölgesinde ikamet ediyorsanız, satın aldığınız ürünü 1 gün içerisinde teslim alabilirsiniz. Avansas’ın sağlamış olduğu bunun gibi imkanlardan daha fazla yararlanmak için sitemizi ziyaret edip indirim ve kampanya fırsatlarını yakından takip edebilirsiniz

Avansas’tan Plastik Bardak Toptan Olarak Satın Alınabilir mi?

En kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla alıcıya ulaştıran Avansas, pet bardak kategorisinde de müşterilere yardımcı oluyor. Bünyesinde barındırdığı binlerce ürün sayesinde kalitesini kanıtlamış olan Avansas, plastik bardak toptan satışında da kaliteli ürün güvencesi veriyor.

Avansas’ın büyük depolarında mevcut olan ve sürekli satışa hazır şekilde bekletilen ürünleri toptan sipariş vererek kolayca satın alabilirsiniz. Satın alınan ürünlerde oluşabilen herhangi bir olumsuzluk sonucunda, Avansas güvencesiyle ürününüzü değiştirebilir veya iade edebilirsiniz.