Pastel Boya

Toplam 6 sonuç

Aradığınız ürünü bulamadınız mı?

Formu doldurarak aradığınız ürünü bize iletin, sizin için ürünü bulalım.

Teşekkürler, ürün talebiniz alınmıştır.

Pastel Boya Çeşitleri Nelerdir?

Boyama yapmak, özellikle çocuklar için oldukça faydalı bir uğraştır. Zihinlerinden geçen rengarenk dünyayı kağıda çizim ya da boyama yoluyla dökmek çocukların zihnini açar, hayal güçlerini ve el becerilerini geliştirir. Ayrıca, sanatsal duyarlılık oluşturur ve kendilerini ifade etmelerine yardımcı olur. Boyama yapmak sadece çocuklar için değil, büyükler için de faydalı bir uğraştır. Stres atmak, rahatlamak amacıyla kullanılan büyüklere yönelik birçok boya kitabı mevcuttur.

Boyama yapmak için kullanılan araçlar arasında en yaygını olan pastel boya, uygulaması en kolay boya türüdür. Kuru bir yapısı olduğu için resim yaptıktan sonra beklemek gerekmez. Ayrıca, yapısı itibariyle çok çeşitli desenler yaratmak için ve farklı tasarımlar geliştirmek için uygundur.

Kağıda doğrudan uygulanan pastel boya bu özelliği sebebiyle kurşun kalem boyalara benzer. Pastel boya, yoğun yapısı gereği elle ya da pastel yayıcı yardımıyla düzenlenebilir. Diğer boya çeşitlerinde olduğu gibi başka renklerle karıştırıldığında farklı renkler elde edilmesi oldukça zordur.

Yaygın olarak kullanılan birçok pastel boya çeşidi vardır. Bunlar arasındaki toz pastellerde pigment yoğunluğu fazladır. Toz pastel boyalarla çalışmak için sabitleme işlemi gerekirken yağlı pastel boyalarda buna ihtiyaç yoktur. Piyasada, özellikle öğrencilere yönelik olarak satılan birçok pastel boya vardır.

Bunlar, elleri kirletmeyen özelliğe sahip yıkanabilir/silinebilir pastel boya, yağlı pastel boya ve standart pastel boyadır. Bu ürünler genel olarak okul öğrencilerine hitap etmektedir. Silinebilir pastel boyalar çocukların enerjilerini rahatça dışa vururken kendilerini boyamalarını engeller. Bu boyalar cildi boyamaz ve yüzeyler üzerinden de rahatça silinebilir.

Eğer profesyonel kullanım için pastel boya düşünülüyorsa yağ oranı yüksek kağıtlar için kuru pastel boyalar tercih edilebilir. Tuval ve bez üzerinde çalışılacaksa yağ oranı yüksek pastel boyalar tercih edilmelidir.

En Çok Tercih Edilen Pastel Boya Markaları Hangileridir?

Pastel boya, kullanımı kolay olduğu için yaygın olarak tercih edilir. Kuru bir yapısı olduğu için, kullandıktan sonra boyanın kurumasını beklemek gerekmez. Bu sebeple, özellikle öğrenciler tarafından çokça tercih edilir. Pastel boya alırken boya pigmentlerinin kalitesine dikkat etmek gerekir. Piyasada birçok kaliteli boya markası vardır.

Faber Castell Pastel Boya

Kırtasiye malzemeleri konusunda tüm dünyada en çok bilinen markalardan biri olan Faber-Castell, pastel boya denildiğinde akla ilk gelen markalardan biridir. Faber Castell pastel boya dayanıklı, uzun ömürlü ve kaliteli bir üründür. Faber Castell, pastel boya markaları içinde okullarda en yaygın olarak kullanılan markalardan biridir. Boya pigmentlerinin kalitesi yüksektir. Faber-Castell, kuru boya, sulu boya, pastel boya gibi birçok boyama aracı üretmektedir.

Bic Pastel Boya

Yazım gereçleri, boyama kalemleri, keçeli kalemler, düzeltici ürünler, çakmaklar ve tıraş bıçakları üreten BIC, pastel boya konusunda da başarılı bir markadır. Tüm dünyada talep gören ürünler üreten BIC, yüksek kalitede pastel boyalar üretmektedir. Elleri boyamayan, silinebilir pastel boya arayışında yoğun olarak tercih edilmektedir. BIC pastel boya ve diğer tüm pastel boyalar en uygun fiyatlarla Avansas’tan alınabilir.

Nova Color Pastel Boya

1965 yılından beri tüm dünya için kaliteli boyalar üreten Nova Color, eski ve güvenilir bir marka olmasıyla biliniyor. Dayanıklı ve kaliteli boya kalemleri üreten şirket, elleri boyamayan boya kalemi arayışında tercih ediliyor. Nova Color pastel boya, sadece öğrenciler arasında değil, profesyoneller arasında da tercih ediliyor. Nova Color’un ürettiği boya ve resim kalemi uzun zamandır rağbet görüyor.

Pastel Boya Satın Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Kaliteli bir pastel boya, boya pigmentlerinin gücü, ergonomik özellikleri ve yumuşak çizim hissiyatı ile dikkat çeker. Pastel boya almadan önce kullanım önceliklerine dikkat çekmek gerekir. Okulda kullanmak için alınacak olan pastel boya ile profesyonel kullanım için alınacak olan pastel boyanın özellikleri farklıdır. Renk pigmentleri kaliteli olmayan pastel boyalar renkleri kağıda başarıyla yansıtamaz. Doğal olmayan kalitesiz renkler verirler.

Kaliteli bir pastel boyada bulunması gereken bir diğer özellik de kurudukça dökülme yapmamasıdır. Pastel boya, kalitesine ve kullanım alışkanlıklarına göre zamanla nemini kaybedip kuruyabilir ve dağılabilir. Kaliteli bir pastel boya uzun ömürlüdür, yıllarca kullanılabilir.

Avansas’ta Satılan Pastel Boya Çeşitleri ve Renkleri Nelerdir?

Avansas’ın geniş ürün yelpazesi içinde okul malzemeleri de mevcuttur. Kaliteden ödün vermeden uygun fiyatlı ürünlere sahip olabilirsiniz. Öğrencilerin okul ihtiyaçlarını her cebe uygun, ekonomik fiyatlandırması sebebiyle Avansas’tan gidermeniz ev ekonomisi açısından doğru bir tercih olacaktır.

Avansas’ta rengarenk boyamalar yapmak için pastel boya çeşitleri de bulunmaktadır. Ürün yelpazesi içinde pastel boya kalemi, silinebilir pastel boya, pastel boya seti, 24lü pastel boya, 12 li pastel boya, uzun mum boya ve elleri kirletmeyen pastel boya çeşitleri bulunur. Avansas’ın sizin için seçtiği en kaliteli ürünler içerisinde doğala en yakın parlak ve güçlü renkler mevcuttur. Örneğin BIC markasının 36’lı pastel boya setinde soğuk ve sıcak renklerin farklı tonlarından oluşan 36 farklı renk vardır. 12’li boyalarda ise tüm temel renkler ve en çok kullanılan renkler bulunur. Kırmızı, sarı, kahverengi, mavi, yeşil, mor, pembe, açık mavi, turuncu, siyah ve gri her sette bulunan renklerdir.

Avansas’ta Satılan Pastel Boyalar Sağlığa Zararlı Maddeler İçerir mi?

Ciltle temas eden her ürünün insan sağlığına zararlı olmayan malzemelerden üretilmiş olması gerekir. Eğer söz konusu olan çocuklar ise her ürün ayrı bir titizlikle ele alınmalıdır. Bu yüzden, kırtasiye malzemelerinde ve özellikle boya kalemlerinde en kaliteli markalar tercih edilmelidir. Avansas’ta satılan pastel boyalar sağlığa uygun malzemelerden üretilmiş, dünya çapında kabul gören en kaliteli ürünlerdir.

Bu yüzden Avansas’ta satılan boya kalemlerini hem kendiniz hem de çocuklarınız için gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Çocuklar rengarenk zihin dünyalarını Avansas’taki kaliteli boyalar vasıtasıyla kağıda dökerken siz de gözünüzün önünde nasıl büyüdüklerini izleyebilirsiniz. Hem de bunu yaparken kendilerini ve evin duvarlarını nasıl boyadıklarını düşünmeniz gerekmez. Çünkü Avansas’ta, sağlığa uygun ve cildi boyamayan pastel boyalar bulunur. Böylece çocukların elleri, yüzleri boyanmaz. Aynı zamanda, duvarlarda ve başka yüzeylerde bulunan boya izleri kolaylıkla çıkar.

Avansas’ta Bulunan Pastel Boya Çeşitleri Kaliteli ve Uzun Ömürlü Müdür?

Boya kalemleri içinde en zor saklanan boya türü pastel boya olduğu için, pastel boya alırken en kaliteli markayı tercih etmek gerekir. Pastel boya, zamanla nemli yapısını kaybeder ve kurumaya başlar. Bu durum kendini dağılma ile gösterir. Kuruyan pastel boya uçları parçalanır, dağılır.

Kalem bütünlüğünü koruyamaz ve renk kalitesi düşer. Pastel boya kullanılamaz hâle gelir. Bunların yaşanmaması için kaliteli bir pastel boya seçilmesi gerekir. Avansas, piyasadaki en kaliteli pastel boyaları sizin için seçer ve geniş ürün yelpazesine katar. Avansas’ta satılan pastel boyalar yüksek boya kalitesine sahiptir. Dayanıklıdır, uzun ömürlüdür. Suda dağılmaz, parçalanmaz, kuruma yapmaz

En Uygun Fiyatlı Pastel Boyalar Nereden Satın Alınır?

Kaliteli ürünler her zaman pahalı olmak zorunda değil. Avansas, en kaliteli ürünleri her cebe uygun fiyatlandırma politikasıyla sunar. Bu sebeple siz de dükkan dükkan gezmek ya da internet sitelerinde fiyat karşılaştırması yapmak zorunda kalmazsınız.

Bu durumda hem paranız cebinizde kalır hem de zamanınız size kalır. En uygun pastel boya fiyatları Avansas’ta bulunur.

Avansas’tan Alışveriş Yapmak Güvenli Midir?

Avansas, Türkiye’nin büyük firmalarına uzun yıllardır ürün tedarik eden, müşteri memnuniyetine her zaman öncelik veren kurumsal bir şirkettir. Tüm müşterilerine güvenli e-ticaret altyapısı ile internet üzerinden hizmet veren Avansas’tan alışveriş yapmak son derece güvenlidir. Alışverişin her aşamasında ve alışveriş sonrasında koşulsuz müşteri desteği veren Avansas’ta kolay iade prosedürü işlemektedir.

En kaliteli ürünleri en uygun fiyatlarla sunan Avansas, istediğiniz ürünü sizin için seçer ve kapınıza kadar ulaştırır. Böylece kapıda kötü sürprizler yaşamazsınız. Site üzerinde ne gördüyseniz onu alırsınız. Yine de memnun kalmazsanız kolayca iade edebilirsiniz.