Çay Bardakları

Toplam 37 sonuç

Aradığınız ürünü bulamadınız mı?

Formu doldurarak aradığınız ürünü bize iletin, sizin için ürünü bulalım.

Teşekkürler, ürün talebiniz alınmıştır.

Çay Bardağı Çeşitleri Nelerdir?

Çay bardağı, genellikle çay içerken kullanılan, ince belli silindir şeklinde üretilen küçük bardaklara denilmektedir. Çay içmek her zaman ayrı bir keyif olmuştur. Sabah kahvaltıda akşam yemeklerden sonra çay tiryakilerinin vazgeçilmezi olan bu sıcak içecek, fazlasıyla tüketilmektedir. Ayrıca misafirler geldiğinde de çay olmazsa olmazların arasında yer almaktadır.

Çay keyfini tamamlayan ürünlerden biri de çay bardaklarıdır. Çay bardağı çeşitleri günümüzde oldukça fazladır. İnce belli çay bardağından üzeri desenli çay bardaklarına kadar, çok fazla çay bardağı modelleri bulunmaktadır. Birbirinden güzel çeşitleri bulunan çay bardaklarının en meşhuru ince belli olanlardır. Bu model çay tiryakisi olanların da en çok tercih ettiği çay bardağı modelidir.

Çay bardağı çeşitleri ürünlerde kullanılan malzemelere, tasarımına, fincan veya bardak şekline göre ayrılmaktadır. Bundan dolayı, çay bardaklarının kullanımları için her türlü ihtiyaca uygun ürünleri bulmak zorlaşmamaktadır. Bu bardaklar, çay fincanı ya da çay bardağı olarak ikiye ayrılmaktadır.

Çay fincanları genellikle kulplu, desenli veya sade görünümdedir. Çay bardakları modelleri, farklı renk ve desenleri ile göz kamaştırmaktadır. İsteğinize göre seramik ya da porselen olarak da tercih edilebilirsiniz. Ayrıca çay kahve ünitesi içinde uygun olan bardak çeşitlerini Avansas’tan inceleyebilirsiniz.

En İyi Çay Bardağı Markaları Hangileridir?

En iyi çay bardağı markaları; Lav, Paşabahçe, Güral Porselen ve Sofora olarak sıralanabilir. Desenleri, modelleri ve çeşitleri ile göz kamaştırıcı ürünler sergileyen bu markalara talep oldukça fazladır.

Lav Çay Bardağı

Lav çay bardağı, birbirinden farklı desen ve modelleri ile dikkatleri her zaman üzerine çeken bir markadır. Kaliteli donanıma sahip ürünleri ve uzun ömürlü kullanımı ile Lav bardak en çok tercih edilen ürünler arasında yerini almaktadır. Çok fazla beğeniye sahip olan Lav çay bardağı modelleri her zevke hitap etmektedir.

Lav çay bardağı, farklı tarzda olan ürünleri ile istek ve ihtiyaca hitap etmaktedir. Ayrıca 6’lı, 12’li ve 18’li takımları ile oldukça beğenilen modeller arasındadır. Çiçekli ve klasik modelleri, hoş ve sade modelleri, ince ve kalın yapılı özellikleri ile evlerin vazgeçilmezleri arasında olmayı başarmıştır.

Dibi kalın ve ince ağızlı tasarımları ile Lav markası, kendini olmazsa olmazların arasına taşımaktadır. Her zevke hitap eden çay bardaklarının çay tabakları da göz kamaştırıcı bir etkiye sahiptir. Çay setleri şeklinde satışta olan Lav serileri fonksiyonel kullanım imkânı da sunmaktadır.

Paşabahçe Çay Bardağı

Paşabahçe çay bardağı, geleneksel tarzlarını modern bakış açısı ile yorumlayan serileri ile karşımıza çıkmaktadır. Yıllardır herkese ve her kesime hitap eden şık ve tasarım ürünleri ile göz kamaştırıcıdır. 1935’ten bu zamana kadar hizmet evren Paşabahçe, adını altın harflerle sektöre yazdırmıştır.

Çay saatlerini keyifli hale getiren Paşabahçe çay bardağı modelleri ve şık tasarımları ile yüzlerce ürünü bünyesinde barındırmaktadır. 2’li, 4’lü, 6’lı, 8’li ve 12’li çay setleriyle evinizde veya iş yerinizde Paşabahçe çay bardakları ile dökme çay keyfini çıkarabilirsiniz.

Güral Porselen Çay Fincanı

Güral porselen, dayanıklı ve eşsiz güzel modelleri ile piyasadaki en iyi markalardan biridir. Kütahya’da kurulan marka geniş ürün yelpazesi ile bünyesinde çok fazla ürün barındırmaktadır. Markaya ait fincan takımlarının yanı sıra kahve bardağı olarak da kullanılan ürünleri mevcuttur.

Güral Porselen fincan takımı ile çay keyfinizi estetik bir hale getirebilirsiniz. Şık tasarımları ve göz kamaştıran modelleri ile sizlere hizmet veren markanın; 2’li, 6’lı ve 12’li fincan takımı modelleri de bünyesinde mevcuttur.

Sofora Çay Bardağı

Ambalaj ve gıda piyasasında yerini alan Sofora markası, kaliteli hizmeti ve ürünleri ile müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamaktadır. İş yerlerinde kullanıma uygun olarak ürettiği tek kullanımlık karton ve pet bardakları ile hizmet sunmaktadır.

Çay Bardağı Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Çay bardakları, en keyifli sohbetlere eşlik eden ikram araçlarıdır. Çay bardakları, ısı nedeni ile sehpalarda ve masalarda iz bırakmaktadır. Servis edilirken damlatmaması ve kolay taşınabilmesi için çay tabağı kullanılmaktadır. Çay bardağı ve çay tabaklarının beraber bulunduğu setlere çay bardağı seti denir.

Farklı çeşit ve desenlerden oluşan çay setleri hem evlerin hem de çeyizlerin vazgeçilmezidir. Çay setleri alırken takım oluşturmakta önemlidir. 6’lı ve 12’li olarak satılan bardak takımları ile mutfağınıza şıklık katabilirsiniz. Farklı ebatları ve desenleri bulunan çay setlerini Avansas’tan inceleyebilirsiniz.

Ayrıca bardakların masa ve bulunduğu alanlara temas ettiğinde iz bırakmaması için kullanılan diğer bir ürün, çay bardağı altlığı olarak adlandırılmaktadır. Çay bardağı altlığı sayesinde masa ve sehpa gibi yüzeylerde iz sorunu oluşmamaktadır. Mobilyalarınızın iz kalma gibi konularda zarar görmesini istemiyorsanız, bu sorunu bardak altlıkları kullanarak giderebilirsiniz. Çay bardağı altlığı modelleri oldukça fazladır. Ahşap, keçe, plastik, tahta, porselen ve çini gibi malzemelerden üretilmiş çok fazla sayıda çeşidi bulunmaktadır.

Çay bardağı alırken dikkat edilmesi gerekenler bardağın camının sağlamlığıdır. Çay bardağı ince ya da kalın camlardan yapılmaktadır. Ayrıca boyutlarını dikkate almak da oldukça önemlidir. Büyüklüğü, küçüklüğü, ince belli olması, kalın modelde olması oldukça önemlidir. Üstündeki desenlerden kulplu çay bardağı modellerine kadar pek çok farklı özellik barındırmaktadır.

İşlerinizin uzun sürdüğü zamanlarda veya acele işinizin olduğu anlarda çayı yanınızda taşımanız da mümkündür. Bardak çay termosu, içeceğinizi yanınızda taşımayı sağlamaktadır.

Çay fincan takımları şık sofraların vazgeçilmez ürünlerinden biridir. Özel misafirlere ikram edilen çaylar, çay fincanlarında servis yapılabilmektedir. Günlük hayatta da kullanabileceğiniz şık tasarımlı çay fincanlarının modelleri de oldukça fazladır. Sade görünümlü, desenli, büyük ve küçük modelleri ile sofralarınıza hava katmaktadır. Çay fincanlarını seçerken dikkat etmeniz gerekenler fincanın boyutudur. Genelde 2’li takımdan oluşan çay fincanları 6’lı ve 12’li serileriyle de masalara şıklık katmaktadır.

Dikkat edilmesi gereken diğer konular, çay bardaklarının leke tutması ve kararmasıdır. Bazı çay bardakları, bir süre kullandıktan sonra diplerinde kararma olduğu ve leke tuttuğu görülmektedir. Bunu önlemek için alınan çay bardaklarının kaliteli olması gerekmektedir.

Çabuk kırılması ve çatlaması da çay bardaklarının dayanıksız olduğunu göstermektedir. İnce yapılı olan çay bardakları genellikle en ufak bir darbeye dayanamaz ve kırılabilir. Bunları önlemek için çay bardaklarının kalitesini iyice anlamak ve bilinen yerlerden almanız gerekmektedir.

Avansas’ta Bulunan Çay Bardakları Kaliteli Midir?

Avansas’ta bulunan çay bardakları oldukça kaliteli ve sağlam yapıdadır. Farklı çeşit ve desenli modelleri ile hem evinizin hem de ofisinizin bir parçası olmaktadırlar. Tekli ve takım halinde satılan çay bardaklarının tasarımı ve sağlamlığı tüketicilerin önem verdiği bir detaydır.

Ayrıca, Avansas’ta satılan çay bardaklarının leke tutmaması da kalitesinin ön planda olduğunu göstermektedir. Çay bardaklarının kararması ve leke tutması bardağın kalitesiz olduğunu göstermektedir. Avansas’ta bulunan çay bardaklarında bu gibi sorunlar yaşanmamaktadır.

Uygun Fiyatlı ve Kaliteli Çay Bardağı Nereden Satın Alınır?

Avansas’ta satılan çay bardakları piyasadaki bardaklara oranla hem kaliteli hem de uygun fiyatlıdır. Siz de ürün seçeneklerimizi inceleyebilir ve bütçeniz dahilinde sipariş verebilirsiniz. Avansas ile her bütçeye uygun bir alışveriş imkanı vardır.

Çay Bardağı Fiyatları Ne Kadardır?

Çay bardağı fiyatları, parça sayısına göre değişiklik göstermektedir. Tek satılan veya set şeklinde satılan ürünler arasında fiyat farkı olabilmektedir. Lav, Paşabahçe ve Güral Porselen markasına ait çay bardağı fiyatlarını öğrenmek için Avansas sitesini ziyaret edebilirsiniz.