Telli Dosyalar

Toplam 36 sonuç

Aradığınız ürünü bulamadınız mı?

Formu doldurarak aradığınız ürünü bize iletin, sizin için ürünü bulalım.

Teşekkürler, ürün talebiniz alınmıştır.

Telli Dosya

Önemli olan resmi belgelerinizi, yazışmalarınızı ya da ders notlarınızı ihtiyacınız olduğunda aradığınız yerde, hasarsız bir şekilde saklayabilmenin en düzenli ve kolay yolu onları dosyalamaktır. Bunu yaparken en büyük kurtarıcı ise hepimizin bildiği gibi mavi telli dosyalar oluyor. 


Telli Dosya Nedir, Neden Kullanılır? 

Dijital sürece geçmeden önce önemli bilgi ve belgelerin arşivlenmesi, korunması, gerektiğinde numaralandırma ya da harfler ile sıralanan belgelere ulaşılabilmesi amacıyla kullanılan mavi telli dosyalar; teknolojik ürünlerin kullanımının artmasına rağmen günümüzde hala kullanım yerini koruyor. Bilgisayar ortamında hazırlanan yazıları, daha kalıcı ve daha güvenilir olması için kağıtlara taşınması ve bu kağıtlarında zarar görmemesi için dosyalamak büyük önem arz ediyor.

Daha düzenli bir çalışma alanına herkesin sahip olmak istediği ancak bir şekilde iş ya da öğretim hayatının yoğunluğuyla dağınıklığına engel olamadığı bir konu. Geçmişte devlet daireleri, işletmeler, özel ya da kurumsal çalışma ortamlarında sıklıkla kullanılan telli dosyalar; günümüzde ise daha çok dekorasyon ve düzenleme amaçlı kullanılmaktadır. Avansas, farklı arşivleme düzenleme seçenekleri ile sizleri rahatlatacak çalışma ortamınızı düzene sokup; evraklarınızı ve belgelerinizi sağlıklı bir şekilde muhafaza edebileceğiniz pek çok ürünü kullanımınıza sunuyor. Her çalışma ofisinde mutlaka bulunması gereken dosyalama, arşivleme malzemeleri arasında en çok kullanılan dosyalardır. Bu dosyaları şeffaf, yarım ya da tam karton kapaklı çeşitleri ile Avansas’ta her bütçeye uygun olarak bulabilirsiniz.


Telli Dosya Kullanmanın Avantajları

  • Evraklarınızın tozlanmasından, yıpranmasından ve kaybolmasından ya da aradığınızda bulamamaktan şikayetçiyseniz dosyalama seçeneklerimize mutlaka göz atmalısınız.
  • Telli dosya çeşitlerini kullanarak evraklarınızın düzenini çok kolay bir şekilde sağlayabilirsiniz.
  • Her dosyanın üzerinde bulunan alana dosya içeriğini yazarak arama ve arşivleme kolaylığı sağlayabilir, aradığınız belgelere üzerindeki bilgiler sayesinde kolayca ulaşarak zamandan tasarruf edebilirsiniz.
  • Açıkta bulunan belgelerinizin tozlanma, sıvı ile temas ya da benzer sebeplerden zarar görmesini önleyebilir ve sağlam bir şekilde muhafaza edebilirsiniz.
  • Dijital ortamda bulunan belgelerinizin kalıcı, güvenilir ve etkileyici gözükürken aynı zamanda düzenli gözükmesini sağlar, dış etkenlerden korunmasına yardımcı olur.
  • Karton ya da plastik dosyanızın dış tarafında bulunan delikler sayesinde aynı konuya ait belgelerinizi bir arada klasörleyebilir, çalışma alanınızdaki dağınıklıkların önüne geçebilirsiniz.
  • Değerli evraklarınızı, resmi belgelerinizi, önemli ders ve çalışma notlarınızı, şirket yazışma ve anlaşmalarını düzenlemek ve saklamak, sunum yapacaksanız araştırmalarınızı sıralı bir şekilde bir arada tutmak için telli dosya kullanabilirsiniz.

Sizin İçin En İyi Dosya Hangisi?

  • Yarım Kapaklı Karton Telli Dosya ile anlaşma metinlerinizi, projelerinizi ya da muhasebe dosyalarınızı arşivleyebilirsiniz.
  • A4 boyutundaki dosya kağıtlarınız rahatlıkla sığabilir.
  • Karton kapağında bulunan yazı alanı ile dosya içeriğine kolayca ulaşabilirsiniz.
  • Dış tarafında bulunan delikleri ile plastik klasör çeşitleri ile klasörleme kolaylığı sağlar.
  • Tam Kapaklı Karton Telli Dosyanızı, müşteri ilişkilerinizde, şube koordinasyonlarında ya da resmi yazışmalarınızda kullanabilirsiniz.
  • Tam karton kapağına gerekli bilgileri yazarak dosya içeriğine kolayca ulaşabilirsiniz.
  • A4 boyutuna kadar tüm kağıtlarınızı rahatlıkla muhafaza edebilirsiniz.
  • Tam kapağı sayesinde evraklarınız zarar görmeden yıllarca saklanabilir.
  • İçinde bulunan teller şeffaf dosyalarınızın ya da kağıtlarınızın düşmesini önler.
  • Farklı renk seçenekleri ile evraklarınızı ayırma, sınıflandırma konusunda size kolaylık sağlar.
  • Tam Kapaklı Karton Mahkeme Dosyası, karton kapağında bulunan davacı, vekil, duruşma günü, tarihi, dava numarası, karar numarası alanları ile aradığınız bilgilerin hangi dosya içerisinde bulunduğunu size kolayca bulabilirsiniz.
  • İşinizi daha pratik hale getirecek bu dosya ile evraklarınızı daha düzenli hale getirebilirsiniz.
  • Ayrıca iç kapaklarındaki listeleme alanı ile dosya içinde farklı başlıklar halinde bulunan evraklarınıza kolayca ulaşabilirsiniz.
  • Şeffaf Mavi Telli Dosya hepimizin en çok kullandığı farklı renk seçenekleri bulunsa dahi satın alırken aklımıza ilk gelen ismiyle mavi telli dosyalar hayatımızın her döneminde her türlü evraklarımızı korumak içi kurtarıcımız olmuşlardır.
  • Klasör için plastik dosya olarak kullanılması yönünden elimizi altında sürekli bulundurulması gereken ürünlerdendir.
  • 140 ya da 180 sayfaya kadar poşet dosya ve A4 kağıtlarınızı muhafaza edebilmektedir.
  • Avansas’ta farklı kalite ve kapasiteye sahip en uygun telli dosya fiyatı ile mavi telli dosya çeşitlerine ulaşabilirsiniz.

Avantajlı Telli Dosya Fiyatları İçin Doğru Adres: Avansas

Üretimin ve ürün çeşitliliğinin artması ile kullanım tercihinize göre, paket adedi, klasör içi plastik telli dosya ya da karton materyale sahip olması telli dosya fiyatlarında değişikliliğe sebep oluyor. Ancak Avansas’ta her bütçeye uygun telli dosya fiyatı ve ücretsiz kargo avantajı ile ihtiyacınıza en uygun ürünü kolayca satın alabilirsiniz. Avansas, her bütçeye yönelik fiyat seçenekleri, renk, materyal, ebat, marka farklılığı ile ürün çeşitliliği, avantajlı ödeme imkanları, herhangi bir sorun yaşadığınız, memnun kalmadığınız ürünler için kolay iade ve değişim, hem ücretsiz kargo hem de 1 iş gününde teslimat ile sizi aradığınız ürüne kolayca ulaştırması size gönül rahatlığı veren bir alışveriş imkanı sunar. 

Aradığınız tüm markaların ürünlerine kolayca ulaşırken kaliteli hizmetin yanı sıra Avansas markasıyla kaliteli ürün anlayışıyla sizlere hitap eder. Karton ya da plastik materyale sahip, çoklu paket ve renk seçenekleriyle ihtiyacınıza yönelik kaliteli ürünleri ile Avansas markası ile Avansas’ta bulabilirsiniz. Avansas’ta bulunan başlıca dosya markaları; Avansas, Leitz, Alemdar, Noki, Uk. Avansas’ta en uygun telli dosya fiyatı ile telli dosya çeşitlerine ulaşabilirsiniz.

evrakları konularına göre sıralayıp güvenle depolayabileceğiniz telli dosyalar, önemli bir büro kırtasiye ihtiyacıdır. İhtiyacınıza göre 4 delikli ya da 2 delikli olabilen telli dosya çeşitleri değişik renkleriyle her büronun olmazsa olmazları arasında yer almaktadır.

10’lu ya da 50’li paketler halinde sunulan telli dosyalar, değişik boyutlarda ve renklerde üretilerek ofislerinize renk katacak özelliklere sahip olmaktadır. Bu dosyalar sayesinde önemli olan her türlü kağıdı tek tek gruplayarak yerleştirebilir ve arşivleyerek ihtiyaç duyduğunuz anda ortaya çıkarmak üzere depolayabilirsiniz.

Sayıları arttıkça karışan, deforme olan ve daha da kötüsü kaybolmaya yüz tutan tüm belgeleri içine sığdırabileceğiniz, şeffaf ön yüzü sayesinde içerisinde hangi evrakların olduğunu görmenize yarayan bütün şeffaf dosyalarınızı ofisinizde güvenle muhafaza edebilirsiniz. Ortasında bulunan kilit özellikli metal aparat sayesinde şeffaf dosyalarınızın karışmasını, kaymasını ve düşmesini önleyen bu telli dosyaya aynı zamanda delgeçle deleceğiniz evraklarınızı da takabilir, böylece her sayfa için şeffaf dosya kullanmaktan kurtulabilirsiniz.

Yüksek kaliteli telli dosya ve klasörlere uygun fiyat avantajlarıyla Avansas.com farkıyla sahip olabilirsiniz. Çünkü iş yerlerinin kırtasiye ihtiyaçları saymakla bitmez. Kalemler, masaüstü ürünler, şeffaf dosyalar, klasörler, zarflar, dosyalar, bantlar ve makaslar derken kocaman bir liste ile karşı karşıya kaldığınızı görerek şaşırabilirsiniz. Ancak telaşa lüzum yok! Çünkü en temel ihtiyaçların dahi internet aracılığı ile giderildiği günümüzde tüm ofis ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz bir e-ticaret sitesi olan Avansas.com var!

Avansas’ın fırsatlarla dolu dünyasında tüm ofis ihtiyaçlarınızı karşılayarak çalışanlarınızın motivasyonunu artırabilirsiniz. Eksiksiz bir online alışveriş deneyimi sunan Avansas.com, büro dosyası ihtiyaçlarınızı en kaliteli biçimde gerçekleştirerek 1 gün sonra dilediğiniz adrese kapıda teslim gerçekleştirmektedir.

Leitz, Esselte ve Noki gibi ünlü kırtasiye markalarının uygun fiyatlı ürünlerine Avansas.com aracılığı ile sahip olmak için yapmanız gereken tek şey, online alışveriş sitemizi ziyaret ederek ürün kategorilerini incelemek ve dilediğiniz ürünün siparişini vermektir. Siparişlerinizi büyük bir hızla teslim eden Avansas.com ile siz de birbirinden güzel ofis ürünlerine sahip olabilirsiniz.