Ürün Kodu: 56581
Ürün Barkodu: 8691474838323

Marka : Leitz

Product State: A0

Leitz 4189 Telli Dosya Kırmızı 50'li Paket

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Dayanıklı PP malzeme
  • 170 sayfa kapasite
  • Sağlam metal kilit
  • Şeffaf kapak, kırmızı renk
  • 2 halkalı klasörlere uygun

Ürün Hakkında

Leitz 4189 Telli Dosya Kırmızı 50'li Paket

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?


Genel Bilgiler
Paket İçeriği 50 Adet telli dosya
Ebat A4 boyutunda
Kapasite 170 Sayfa Kapasiteli
Renk Kırmızı
Marka Leitz

 

 

Ofisinizin ve çalışma odalarınızın vazgeçilmezlerinden olan, tüm evraklarınızı sırasıyla düzende ve bir arada tutmanızı sağlayan Leitz 4189 telli dosya kırmızı 50'li paketi şimdi tek bir tıkla avansas.com üzerinden satın alabilirsiniz. Gövdesinde bulunan paslanmaz tel sayesinde bütün şeffaf dosyalarınızı adeta bir defterin yaprakları gibi düzenli ve aynı hizada tutar. Şeffaf PP kapağı ile tam koruma sağlar. Sağlam yapısı ile üstün performanslı kullanım olanağı sunar. Leitz 4189 telli dosya kırmızı 50'li paketin dayanıklı oluşu, sizlere uzun süre kullanma fırsatı verir. Asla çabuk deformasyon, yıpranma, telin çıkması veya benzeri bir durumla karşılaşmadan Leitz 4189 telli dosya kırmızı 50'li paketi uzun yıllar boyunca dosyalarınızı ve notlarınızı muhafaza etmek amacıyla kullanabilirsiniz. Leitz 4189 telli dosya kırmızı 50'li paketi sadece ofis içerisinde değil, evinizde veya yazdıklarınızı saklamak maksatlı oluşturduğunuz her dosya birikimi için tercih edebilirsiniz. avansas.com avantajlarından faydalanarak sitemiz üzerinden satın alabileceğiniz Leitz 4189 telli dosya kırmızı 50'li paket ile artık evraklarınız, çalışma kağıtlarınız ve tüm notlarınız güvende.

Leitz 4189 Telli Dosya Kırmızı 50'li Paket Kaliteli midir?

Leitz 4189 telli dosya kırmızı 50'li paketin kapağı PP olup son derece kaliteli olmakla beraber gövdesinde bulunan teller paslanmaz metalden üretilmiştir. Bunlar sayesinde hiç tereddüt yaşamadan Leitz 4189 telli dosya kırmızı 50'li paketi tercih edebilirsiniz. Yüksek kaliteli materyallerden üretilmiş olan Leitz 4189 telli dosya kırmızı 50'li paket ile ihtiyaç duyduğunuz performans ve dayanıklılık sizinle olacaktır. 

Leitz 4189 Telli Dosya Kırmızı 50'li Paket Okul Çantalarına Veya Evrak Çantalarına Sığabilecek Ebatta Bir Ürün müdür?

Leitz 4189 telli dosya kırmızı 50'li paket, A4 ebatlarında olup çocukların sırt çantalarına veya ofis çalışanlarının evrak çantalarına rahatlıkla sığabilecek bir üründür. Bu özelliği ile Leitz 4189 telli dosya kırmızı 50'li paketi ve dolayısıyla da içerisindeki notlarınızı dilediğiniz her zaman dilediğiniz her yerde yanınızda taşıyabilirsiniz. 

Leitz 4189 Telli Dosya Kırmızı 50'li Paket Yüksek Kapasiteli Bir Ürün müdür?

Leitz 4189 telli dosya kırmızı 50'li paket içeriğindeki her 1 dosya ile 170 adet şeffaf dosya muhafaza edebilirsiniz. Bu sayede 1 adet Leitz 4189 telli dosya kırmızı 50'li paket satın aldığınızda uzun süreli olarak çok sayıda evrak ve notunuzu koruyabilecek ve saklayabileceksiniz.

Leitz 4189 Telli Dosya Kırmızı 50'li Paket İçeriğindeki Her Bir dosyanın Kapağı Şeffaf mıdır?

Leitz 4189 telli dosya kırmızı 50'li paket içinde bulunan kırmızı renkli dosyanın kapağı dayanıklı şeffaf PP malzemeden üretilmiştir. Şeffaf olması özelliği ile kapağı kaldırmadan dosyada bulunan evraklarınızı ya da notlarınızı görme olanağı sunar. Bu sayede hangi evrakı nereye koyduğunuzu bulmanız kolaylaşacak ve zamanınızı bulmaya çalıştığınız evrakı aramakla harcamayacaksınız. 

Leitz 4189 Telli Dosya Kırmızı 50'li Paket İçeriğindeki Her Bir dosyanın Gövdesindeki Metal Sağlam mıdır?

Leitz 4189 telli dosya kırmızı 50'li paket içeriğindeki beher kırmızı renkli dosyanın gövdesinde bulunan ve tüm dosyaları bir arada tutma işlevi gören metal paslanmaz bir materyalden üretilmiş olup uzun vadeli olarak performans göstermek üzere tasarlanmıştır. Bu sayede Avansas güvencesiyle sitemiz üzerinden satın almış olduğunuz Leitz 4189 telli dosya kırmızı 50'li paket deki her bir dosyayı kullanırken gövdesindeki metallerden dosyalarınıza pas izi geçmesi gibi kötü bir sürprizle karşılaşmanız söz konusu olmayacaktır. Siz de bu kaliteli ürünü avansas.com üzerinden sipariş edebilirsiniz. Eğer hızlı teslimat bölgesindeyseniz, siparişiniz 1 iş günü içerisinde teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Leitz 4189 Telli Dosya Kırmızı 50'li Paket
Birim Fiyat = 6,49 TL
324,42 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.