Evrak Dosyası

Toplam 14 sonuç

Aradığınız ürünü bulamadınız mı?

Formu doldurarak aradığınız ürünü bize iletin, sizin için ürünü bulalım.

Teşekkürler, ürün talebiniz alınmıştır.

Ofis ve okul malzemelerinin en çok tercih edilen ürünlerinden birisi şüphesiz evrak dosyalarıdır. İş yerlerinde imzalanan anlaşmalar, yapılan yazışmalar gibi önemli evrakların saklanması gereklidir. Yine okullarda da imzalanan sözleşmelerin ve okulun yaptığı yazışmaların bir kopyasının belirli bir süre saklanması gereklidir. Ayrıca öğrencilerin de ödevlerini, belgelerini muhafaza edebileceği dosyalara ihtiyacı vardır. Bu gereksinimlerden yola çıkılarak önemli evraklara zarar gelmeden evrakların seneler boyu korunmasını sağlamak için evrak dosyaları üretilmiştir. Evraklarınızı yıllarca deforme olmadan saklamanız artık mümkün! Bigpoint, Craft ve Taros Unick Color gibi kalitesini kanıtlamış markalar tarafından üretilen evrak dosyalarına gönül rahatlığı ile önemli evraklarınızı emanet edebilirsiniz.

Evrak Dosya Çeşitleri Nelerdir?

Ofis ve okul ortamında sıklıkla kullanılan evrak dosyaları, farklı gereksinimler temel alınarak çeşitlendirilmiştir. Aşağıda bu gereksinimlere göre üretilen evrak dosyası çeşitleri açıklanmıştır.

  • Çıtçıtlı Evrak Dosyası: Ofis ve okul ortamlarında düzen oluşturmanıza yardımcı olacak çıtçıtlı evrak dosyaları geniş hacme sahiptir. Böylece birçok belgeyi tek bir dosya içinde senelerce saklayabilirsiniz. Çıtçıtlı mekanizması sayesinde dosyanın içinden bir belge düşmez veya içindeki belgeler zarar görmez.
  • Körüklü Evrak Dosyası: Elinizde farklı kategorilere ait birçok evrak varsa körüklü dosyalar tam da size göre! Körüklü dosyaların içeriğinde çok fazla cep bulunduğu için evraklarınızı kolayca düzenleyebilirsiniz. Ayrıca tek dosyada birden çok evraka ulaşabileceğiniz için pratik bir dosya türüdür.
  • Kademeli Dosya: İş yerlerinde ve okulda ideal kullanıma sahip kademeli dosyaların içerisinde birkaç kademeden oluşan gözler bulunur. Evraklarınızı gruplandırarak sınıflandırabilir, istediğiniz yere rahatça taşıyabilirsiniz.
  • Delikli Cırtlı Dosya: Cırtlı sistem evraklarınızın dosyadan düşerek kaybolması riskini en aza indirir. Delikli yapısı sayesinde klasörlerde rahatça kullanabilen delikli cırtlı dosyalar ile belgelerinizi özenle arşivleyebilirsiniz. Yan ve dik kısmında cırt bulunan dosya çeşitlerinden size en uygun olan dosyayı avansas.com üzerinden tek tıkla satın alabilirsiniz.

Evrak Dosyalarında Öne Çıkan Özellikler

İster okulda ister ofiste olun düzenli olmak sizi bir adım öne taşır. Belgelerinizin, dokümanlarınızın ya da ödevlerinizin sistematik bir biçimde arşivlenmesi istediğiniz yerde istediğiniz zamanda ona ulaşabilmenizi sağlar. Bunun için belgelerin uzun süre saklanacağı dosyaların da bazı temel özelliklere sahip olması gerekir.

Yüksek Kalite

İhtiyacımız olan pek çok ürünü satın alırken yaptığımız gibi dosya tercihlerimizde de kalite önemli bir özelliktir. Kaliteli ürünler kaliteli sonuçlar doğuracağı için dayanıklı malzemeler kullanılarak üretilmiş dosyalara ihtiyaç duyulmaktadır.

Uzun yıllar saklamayı planladığımız dokümanlarınızın zarar görmemesi için deforme olmayan evrak dosyaları tercih edilmelidir. Sağlam malzemelerden üretilen evrak dosyaları ile evraklarınızı güvenle saklayabilirsiniz.

Alternatif Boyut Seçenekleri

Evrak dosyaları birçok kişi tarafından farklı amaçlarla kullanılmaktadır. Kullanılacak olan evraklar farklı amaçlar doğrultusunda farklı boyutlara sahip olabilir. İşyerinin alışveriş yeri Avansas’ta A3 ve A4 boyutlarına uygun evrak dosyalarına avantajlı fiyat seçeneklerinden faydalanarak sahip olabilirsiniz.

Yüksek Kapasite

Evrak dosyaları önemli belgelerinizi güvenli bir şekilde saklamanızı sağlar. Her geçen gün yeni belgelerin eklendiği düşünüldüğünde dosya tercihlerinizin yüksek kapasiteye sahip olması önemlidir. Güvenilir alışverişin öncüsü Avansas’ta yüksek kapasiteye sahip birçok evrak dosyasını kolayca satın alabilirsiniz.

En-71 Standartlarına Uygunluk

En-71 sertifikası, çocuklar tarafından kullanılacak olan kırtasiye malzemelerinin sağlık standartlarına uygunluğu sonucunda alınır. Avansas güvencesiyle satılan evrak dosyalarında insan sağlığına zarar veren birleşenler olmadığı için En-71 sertifikalıdır. Böylece dosyalarınızı gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.