Kalem Mürekkebi

Toplam 29 sonuç

Aradığınız ürünü bulamadınız mı?

Formu doldurarak aradığınız ürünü bize iletin, sizin için ürünü bulalım.

Teşekkürler, ürün talebiniz alınmıştır.

Mürekkepler, boya içeren renklendiriciler ve çözücü olarak kullanılan sıvıların birleşiminden meydana gelir. Siyah, mavi ve kırmızı renk çeşidi bulunan mürekkeplerin, içeriğindeki kimyasal maddeler üretilen kalemin özelliğine göre değişiklik göstermektedir. Mürekkepler kalem aracılığı ile birçok yüzeyi boyamakta ve yazıları renklendirmektedir. Dolma kalem, marker gibi kalemlere özel üretilen mürekkepler ile kendi yazı stilinizi oluşturmanız artık mümkün. Edding, Lamy, Pelikan gibi güvenirliği kanıtlanmış markalar tarafından üretilen mürekkeplerle resimlerinizi boyayabilir, kendi yazı karakterinizi yaratabilirsiniz. Yüksek kalitede üretilen mürekkepler hangi yüzeyde kullanılırsa kullanılsın canlı ve net rengi ile hemen fark edilir. Mürekkepler akışkan kıvamlı olması yönüyle yüzeylerde leke oluşturmadan pratik olarak kullanılır. Ek olarak suya ve ışığa karşı dayanıklı olan mürekkepler ile kendinizi kalıcı eserler ile ifade edebilirsiniz.

Yaratıcılığınızı Destekleyen Canlı Renkler

Ahşap, plastik, kağıt gibi birçok yüzeyde kalıcı izler bırakmanıza yardımcı olan mürekkepler; kırmızı, mavi ve siyahın en canlı haliyle üretilmektedir. İçeriğindeki yoğun pigmentler, mürekkep renginin daha canlı ve parlak görünmesini sağlar. Kaliteli kalem mürekkebi ile sanatsal çalışmalarda yaratıcılığınızı ortaya koyabilirsiniz. Akışkan yapısı ile bulaşma yapmadan pürüzsüz bir yazı yazma deneyimi yaşatır. Kaliteli alışverişin adresi Avansas.com’dan kendi stilinize en çok yakışan mürekkep renginizi seçerek pratik bir satın alabilirsiniz.

Keskin Hatlı Çizgiler

Bir mürekkebin kalitesini oluşturan özellikler mürekkebin akıtmaması, ele bulaşmaması ve yoğun renklere sahip olmasıdır. Bu özelliklere sahip mürekkepler ile kaleminizin ucunun uyumu çizgilerinizdeki hatların keskinleşmesini sağlar. Kaliteli kalem mürekkebi kullanarak oluşturacağınız keskin çizgileriniz sayesinde resimlerinize ve yazılarınıza kendi imzanızı atabilirsiniz. Tekli, 2’li, 5’li ve 6’lı paketler içerisinde; siyah, mavi ve kırmızı renk seçeneği bulunan kalem mürekkeplerini satın alırken Avansas’ın uygun fiyat seçeneklerinden yararlanabilirsiniz!

Donmaya Karşı Dayanıklı Mürekkep

Sektörün önde gelen markalarının, yüksek kalitede ürettiği kalem mürekkepleri kurumaya karşı dayanıklıdır. Mürekkepler akışkan kıvamı sayesinde kurumadığı için uzun süre kullanım imkanı sunar. Mürekkep gerektiği miktarda akar bu sayede akıtma yapmadan ve bulaşmadan pratik bir biçimde kullanılabilir. Yazı yazarken veya resim yaparken doğru miktarda akan mürekkep ile daha net ve güzel sonuçlar alabilirsiniz.

Tekrar Tekrar Kullanım İmkanı

Kalemlerinizi daha uzun süre kullanabilmeniz için doldurabilir özelliğe sahip kalemler tercih edebilir, mürekkebiniz her bittiğinde tekrar doldurabilirsiniz. En sevdiğiniz kalemlerinizin mürekkebi bittiğinde artık üzülmenize gerek yok! En sevdiğiniz kalemi atmak yerine tekrar doldurarak yıllarca ilk günkü kalitesiyle kullanmaya devam edebilirsiniz.

Net ve Kalıcı

Kalem mürekkepleri kimyasal maddelerden oluştuğu ve yoğun renk pigmentasyonuna sahip olduğu için kalıcılık özelliği yüksek ürünlerdir. Yazıları ve çizimleri ile iz bırakmak isteyenlerin rahatlıkla tercih edebileceği kalem mürekkepleri etkili sonuçlar elde edebilirsiniz. İdeal kıvama sahip mürekkepler, kalem kullanılırken akıtma yapmaz ve kısa sürede kurur. Bu sayede kaleminizin mürekkebi azalsa bile silik bir görüntü oluşmaz. Net ve kalıcı özelliği sahip mürekkebi CD, dosya, defter gibi önemli materyallerinizde kullanabilirsiniz.

Ofis ve kırtasiye malzemelerinin ortak ürünü olan kalem mürekkepleri geniş kullanım alanına sahiptir. Farklı kalem çeşitlerinde size en uygun rengi seçerek kullanabileceğiniz mürekkepler Avansas.com’da. Online alışverişin adresi Avansas.com adresini ziyaret ederek, kaliteli ve ergonomik kalem mürekkebi çeşitlerini inceleyebilirsiniz.