Bitki Çayları

Toplam 68 sonuç

Aradığınız ürünü bulamadınız mı?

Formu doldurarak aradığınız ürünü bize iletin, sizin için ürünü bulalım.

Teşekkürler, ürün talebiniz alınmıştır.

Yapısında farklı bitkilerin lezzet notalarını taşıyan bitki çayları, çay severlerin yeni gözdesi olarak öne çıkıyor. Rahatlatıcı etkisi, sağlığa faydası ve sunduğu keyif nedeniyle hemen her geçen gün daha fazla kişi tarafından tüketilen bitki çayları, sayısız çeşidi ile çay severlere yepyeni alternatifler sunuyor. Eğer sıradan içecekler tüketmekten sıkıldıysanız ya da çay saatlerinize farklı bir tat katmak istiyorsanız, mucizevi etkilerini çok kısa bir süre içerisinde fark edebileceğiniz bitki çaylarına bir şans vermeye ne dersiniz?

Sayısız Lezzet Alternatifi

Her mevsimde tüketilebilen bitki çayları, sayısız alternatifi ile farklı damak zevklerine sahip kişilerin beğenisini toplar. Nane limon, papatya çayı, ekinezya gibi farklı bitkilerin çiçeklerinin toplanması ile üretilen bitki çayları arasından size en uygun lezzeti tercih edebilir, kahvaltı; öğle ya da akşam yemeği fark etmeksizin günün dilediğiniz saatinde afiyetle tüketebilirsiniz!

Hızla Demleyin, Keyifle Tüketin

Sağlığa yararlı yönü ile öne çıkan bitki çayı çeşitlerini sizin için özel kılacak bir başka yönü de son derece hızlı ve pratik bir biçimde demlenebilmeleridir. Poşet çay formunda üretilen bitki çaylarını ister evinizde isterseniz de iş yerinizde; sıcak suya erişebildiğiniz her yerde yalnızca 3-4 dakika içerisinde demleyebilir, çayınızı afiyetle yudumlayabilirsiniz! Demlerken zamandan tasarruf edeceğiniz poşet bitki çaylarını ağırlık yapmadan çantanızda taşıyabilir, dilediğiniz her an lezzete doyabilirsiniz.

Hoş Aromalar ve Zengin Lezzetler 

Doğadan, Doğuş, Lipton, Naturali gibi aralarında içecek sektörünün öne çıkan daha pek çok markası tarafından üretilen bitki ve form çayları, hoş aromaları ile her yudumda büyüleyici bir lezzet serüveninin kapılarını aralar.  Poşetinden çıkardığınız ilk andan itibaren eşsiz kokusunu etrafa yayan aromalı bitki çayları, üzerine sıcak su eklendikten sonra asıl lezzetine kavuşur. Eğer aromatik tatlardan hoşlanıyorsanız, hem aradığınız lezzetin hem de hayallerinizdeki keyfin anahtarı bitki çaylarına bir şans vermenizi ve mutlaka denemenizi tavsiye ederiz.

Sağlığınıza Mucizevi Dokunuş

Eğer asitli ve kafeinli içecekler yerine sağlıklı alternatiflere yönelmek istiyorsanız farklı lezzet notalarına sahip bitki çayları tam da size göre! Özellikle kış günlerinde daha zinde olmanıza yardımcı olan adaçayı, nane limon gibi bitki çayları; ortaya çıkabilecek sağlık problemlerinin de önüne geçer. Farklı aromalar ile zenginleştirilen bitki çayları yalnızca vücut direncinizi artırmakla kalmaz, ruh sağlığınıza da iyi gelir ve daha mutlu bir yaşam vaad eder. Öte yandan eğer fazla kilolarınızdan kurtulmak istiyorsanız diyetinizi bitki çayları ile destekleyebilir, kısa sürede dilediğiniz forma ulaşabilirsiniz. O halde, yılın her mevsiminde tüketebileceğiniz sağlıklı ve lezzetli bitki çayları ile daha mutlu ve zinde bir hayata merhaba demeye ne dersiniz? Eğer yanıtınız evet ise satın almak istediğiniz bitki çayını sepetinize ekleyebilir, işyerinin alışveriş yeri Avansas kalitesi ve güvencesi ile siparişinizi tek tıkla oluşturabilirsiniz.

Bitki Çayının Tazeliğini Koruyan Ambalajlar

10’lu, 15’li veya 20’li paketler halinde satılan bitki çayları, tazeliklerini koruyan sağlıklı ambalajlarda muhafaza edilir. Uygun koşullarda saklandığında kalitesinden ve ilk günkü tazeliğinden herhangi bir şey kaybetmeyen bitki çayı alternatifleri, doğada çözünebilen şeffaf bohçaları sayesinde çevre dostu bir kullanım sunar. Damak zevkinize en uygun bitki çayını bulmak için Avansas’ın bitki çayları kategorisini inceleyebilir; evde, ofiste ya da dilediğiniz her yerde tüketebileceğiniz toptan ya da bireysel bitki çayı alışverişleriniz için Avansas’ı tercih edebilirsiniz.