Oki Toner

Toplam 3 sonuç

Aradığınız ürünü bulamadınız mı?

Formu doldurarak aradığınız ürünü bize iletin, sizin için ürünü bulalım.

Teşekkürler, ürün talebiniz alınmıştır.

Oki Toner Hangi Yazıcı Modelleri ile Uyumludur?

Yazıcılar hem bireysel kullanımlar hem de profesyonel iş ortamları için gereken yazılı materyalleri çıkarırlar. Resmi ofis ya da bürolarda iş akışının büyük çoğunluğu belgeler üstünden yürütülür. Bu nedenle basılan çıktıların en iyi kalitede olmaları önemlidir. Resmi dairelere verilecek gerekli belgeler, teslim edilmesi gereken ödevler ya da grafik sunumlar gibi bireysel kullanımlarda da baskıların en iyi şekilde kağıt üstüne aktarılması gerekir.

Tonerlerin esas görevi, içlerine konulan toz mürekkebi baskı işlemi için hazır hale getirmektir. Kartuşlar, toner standından aldıkları mürekkebi ısı işlemi sonrası sıvı haline getirirler. Ardından, yazıcıdan gelen sinyallere göre püskürtme yöntemi ile baskı işlemini gerçekleştirirler. Tüm bu süreçler boyunca, tonerlerin yapıları dayanıklı olmalıdır. Kalitesi yüksek olan tonerler, baskı işleminin sonunda istenen sonucu verir.

Yazıcılardan renkli baskılar üretmek zor olabilmektedir. Anlaşılır ve birbirine karışmayan çıktılar alabilmek için tonerin görevini eksiksiz olarak yerine getirmesi gerekir. Özellikle grafiklerde ve sunum belgelerinde renkli baskılar tercih edilir.

Oki toner, uyumlu yazıcı modelleri ile kullanıldığında istenilen kaliteli ve düzgün çıktıların alınmasını kolaylaştırır. Üstün performansı sayesinde renkli baskıların ilk bakışta anlaşılmasını sağlar. Farklı renkleri, basılan belge içinde net ve keskin olarak görülür. Laboratuvar ortamında defalarca test edilen Oki toner, yazıcıdan gelen sinyalleri olduğu gibi baskıya aktarır. Böylelikle hatasız çalışarak yazıcının da ömrünü uzatmış olur.

Oki toner, yine Oki marka yazıcıların tüm B, M ve C serisi modelleri ile uyumluluk göstererek yüksek performansta baskı işlemi gerçekleştirir. Her baskıda okunaklı ve dolgun detaylara sahip çıktılar elde ederek, tüm kullanım amaçları için en doğru baskı işlemini yapmış olur.

Oki Toner Modelleri Doldurulabilir Özelliğe Sahip midir?

Oki toner hem renkli baskılar hem de siyah beyaz baskılar için doldurulabilir özelliğe sahiptir. Mürekkebin dolum işlemi titiz ve dikkatlice gerçekleştirilmelidir. Mürekkep, doğru yöntemle doldurulduğu takdirde Oki toner görevini layığı ile yerine getirir. Doldurabilir bir özelliğe sahip olması, mürekkebin en sağlıklı yöntemle muhafaza edilmesine olanak tanır.

Doldurma esnasında öncelikle toz mürekkebin paketinden hassasiyetle çıkarılıp dolum işlemi için hazır hale getirilmesi gerekir. Mürekkep hazırlandıktan sonra sıra bu sefer toneri hazır hale getirmeye gelir. Toner kapağı çok fazla güç uygulanmadan açılmalıdır. Hassas aygıtlar olan tonerlerin üstüne fazla güç ve basınç uygulanması, arızalara neden olabilir.

Kapak açıldıktan sonra tonerin haznesi mürekkep konulmadan önce uygun bezler kullanılarak narince temizlenmelidir. İçinde bulunan kartuşa olabildiğince az temas kurulmalıdır. Toner haznesi temizlenip kontrol edildikten sonra toz mürekkep son derece dikkat edilerek hazneye doldurulur.

Oki Tonerlerde Tıkanma Problemi Meydana Gelir mi?

Yapım aşamasında, içine doldurulan mürekkebin yapısını bozmadan muhafaza edebilmesi için en uygun malzemeler kullanılır. Oki yazıcı toner, geliştirilen üstün teknolojisi sayesinde toz halindeki mürekkep için en uygun nem oranını sağlayarak yapısını korumasını sağlar.

Böylelikle, içinde sakladığı mürekkep kartuşa aktarılırken tıkanma yaşamaz. Oki toner, mürekkebi sıvı hale dönüştüren ısı işlemlerini eksiksiz yerine getirerek tıkanma sorununun önüne geçmiş olur.

Oki Tonerler Tekrar Doldurulabilir mi?

Uzun kullanım için özel olarak tasarlanan Oki toner, tekrar doldurulabilir özelliğe sahiptir. Bu özelliğin sağlanabilmesi için, aşınmaya karşı dayanıklı yüzey elde edilerek üretilir. Defalarca toz mürekkep konulmasına karşı üstün performansı sayesinde tıkanma ya da akıtma yaşanmadan kullanılabilir.

Baskı işleminin gerçekleşmesi için tonerin mürekkebi kartuşa bozulmadan aktarması gerekir. Tonerin içinde bulunan kartuşun içinde ise işlevini yerine getirmesini sağlayan birçok parça bulunur. Bu parçalar her modele göre değişiklik gösterse de temelde pc drum, wiper blade, doctor blade, recovery blade, magnetic rollers olarak sıralanabilir.

Oki toner ile içindeki kartuşun uyumlu çalışabilmesi için bu parçaların eksiksiz çalışması gerekir. O nedenle her dolum işlemi sırasında bu parçalar kontrol edilmeli ve parçalara zarar gelmemesi için dikkat edilmelidir. Eğer parçalarda bir sorun yaşanırsa, muadili yenileri ile değiştirilmesi gerekir.

Hem tonerin hem de kartuşun ve parçalarının dolum işlemleri arasında düzenli olarak bakımları yapılmalıdır. Tüm işlemler uygulandıktan sonra Oki muadil toner doldurulabilir. Daha sonra toner haznesi yapıştırılır ve kapatılır.

Oki Toner Modelleri Kaliteli midir?

Baskı işleminin başında tonerler gelir. Baskının temel maddesi olan mürekkebi saklayarak kartuş için hazır halde bekleten tonerlerde bir hata meydana gelirse, tüm baskı işlemi de olumsuz etkilenir. Bu durum, hem işlerin aksamasına neden olur hem de ekonomik açıdan kullanıcıya oldukça fazla zarar verebilir.

Oki toner üretilirken en sağlam yapılarda malzemeler tercih edilir. Yazıcı içinde baskı işlemi gerçekleşirken uygulanan yüksek ısılara karşı son derece yüksek performansta dayanıklılık gösterir. Kesintisiz yapılan baskılarda bozulmadan çalışarak kaliteyi sürekli yüksek tutar.

Toz mürekkebin korunması için gerekli olan nem oranını tam olması gerektiği gibi uygular. Buna bağlı olarak, mürekkep deforme olmadan saklanmış olur. Çalışması için gereken ısı aralığını karşılar. Isı aralıkları dengeli oldukları için cihaza zarar vermez.

Oki toner, muadili olan uyumlu yazıcılar ile kullanıldığı takdirde üstün performans göstererek her baskıda yüksek kalitede çıktılar alınmasını sağlar.

Oki Toner Ekonomik midir?

Oki toner, piyasada bulunan farklı toner marka ve modellerine nazaran uygun fiyatlara sahiptir. Her bütçeye rahatlıkla hitap edebilen Oki toner, düşük bir fiyat ile alınabilirken, baskılar için en profesyonel sonuçları ortaya koyar.

Ofis ya da bürolar için hayati önem taşıyan belgeleri keskin ve dolgun biçimde çıkaran Oki toner, bu iş yerleri için, fiyatının yarattığı avantaj sayesinde toptan alımlar için en uygun markalar arasındadır.

Orijinal Oki Tonerler Nereden Satın Alınır?

Orijinal Oki toner, en uygun fiyatlar ve güvenli alışverişin sağlandığı Avansas’tan kolaylıkla satın alınabilir.

Avansas, her biri yüksek kalitede olan farklı çeşitlerde binlerce ürünü, piyasanın aşağısı fiyatlar ile tüketicinin hizmetine sunmaktadır. Profesyonel işyerleri için her ekonomiyi düşünerek avantajlı toptan alışveriş için uygun ortamı yaratır.

Avansas, çeşitli ürünleri bütçe dostu fiyatlar ile satışa sunarken, bu ürünlerin güven ile alınması gerekli tüm uygulamaları ve ortamı sağlar. 12000 metrekarelik özel deposu sayesinde binlerce ürün güvenle ve sağlıklı bir şekilde muhafaza edilir.

Türk Standartları Enstitüsü onayı olmayan hiçbir ürün satışa sunulmaz. Avansas’ta sadece orijinal ve güvenilir markaların ürünlerine yer verilir. İnternet sitesinde kullanılan Verisign ödeme sistemi ile kredi kartı ve şahsi bilgilerin hepsi sitede tutulmadan şifreli olarak bankalara iletir.

Oki toner modellerini, yazıcılarını, Oki Şerit, Lexmark toner ve ihtiyacınız olabilecek binlerce ürüne Avansas’ta bir tık ile ulaşabilirsiniz.

Oki Toner Fiyatları Ne Kadardır?

Gerek iş ortamları için gerekse bireysel kullanımlarda uyumlu yazıcılar için rahatlıkla tercih edilebilir olan Oki toner, diğer marka ve modeller arasında her ekonomi modelini mutlu eden fiyatları ile göze çarpmaktadır.

Oki muadil tonerler, mürekkep haznelerini ihtiyaçlarını en ekonomik şekilde karşılanmasına yardımcı olan yazıcı parçalarıdır. Aynı marka yazıcılarda orjinal tonerlerin performansına denk olacak şekilde üretilen bu tonerler, marka ismi olan tonerlerin yanında da rahatlıkla tercih edilebilecek, ekonomiyi sarsmayan uygun ürünlerdir.