Araç İçi Telefon Tutucu

Toplam 8 sonuç

Aradığınız ürünü bulamadınız mı?

Formu doldurarak aradığınız ürünü bize iletin, sizin için ürünü bulalım.

Teşekkürler, ürün talebiniz alınmıştır.

Araç İçi Telefon Tutucu Kullanmanın Faydaları Nelerdir?

Araç içi telefon tutucu kullanımı, trafikte size büyük avantaj sağlar. Bu ürünlerle; hem kendi güvenliğinizi hem de başkalarının yol güvenliğini tehlikeye atmadan telefon kullanabilirsiniz. Trafik, en ufak bir dalgınlığı kabul etmeyen yapıdadır. Aynı zamanda yoğun bir iş trafiğine sahip olan kişiler; telefonlarına gelen çağrıları cevaplamak, mesajları yanıtlamak ve maillerini sürekli kontrol etmek zorundadır. Bu ikisi arasında dengeyi sağlamak için aracınızda güvenle telefon trafiğini yönetebileceğiniz bir aksesuara ihtiyacınız vardır. Araç içi telefon sabitleyici özelliğine sahip aksesuarlar, farklı niteliklere sahip olarak üretilir. 

Araç içi telefon tutucular farklı türlere sahiptir. İhtiyaçlarınızı belirleyerek hangi telefon tutucu modelinin sizin için daha uygun olduğuna karar verebilirsiniz. Bu modeller şunlardır:

  • Mıknatıslı
  • Şarjlı
  • Metal
  • Kaydırmaz

Farklı telefon tutucu modeller farklı nitelikler taşımaktadır. Örneğin; akıllı tutucu fonksiyonu, şarj edebilme özelliği gibi nitelikler işlevsel bir kullanım sağlayabilmektedir.

Telefon tutucu aksesuarlar araçların farklı alanlarıyla uyumlu olacak biçimde tasarlanır. Havalandırma ızgarası, araç ön camı ya da ön panel gibi kısımlarda kullanılabilmektedirler.

Araç içerisinde telefonunuzu, farklı özelliklere sahip sabitleyicilerle kullanmanız tavsiye edilir. Bu noktada, ihtiyacınıza uygun olan bir modeli tercih edebilirsiniz. Eğer çok yoğun telefon kullanımınız varsa; şarj desteği olan modeller sizin için daha kullanışlı olacaktır. Çok yoğun bir görüşme trafiğiniz olmasa da telefonunuzu elinize almadan görüşme yapmak için kaydırmaz tabanlı sabitleyiciler yeterli olabilir.

Mıknatıslı araç içi telefon tutucu, şık duruşuyla dikkatleri üzerine çeker. Şirket çalışanlarının telefon trafiğini güvenle yönetmeleri için uygun fiyatlı bu tasarım harikası ürünleri kullanabilirsiniz. Müşteri ziyaretleri, iş toplantıları derken sık sık araba kullanıyorsanız ulaşım sırasında problem yaşamamak için en iyi araç içi telefon tutucu modellerine Avansas güvencesiyle sahip olabilirsiniz. 

İş amaçlı şehirler arası seyahatleriniz sırasında da otomobillerde araç içi telefon düzeneği bulundurmak fayda sağlayacaktır. Bu faydalardan bazıları şunlardır:

  • Uzun yollarda sevdiğiniz müzikleri telefonunuzdan dinleyebilirsiniz.
  • Bilmediğiniz yollarda navigasyon cihazı olarak kullanabilirsiniz.
  • Trafiğin durduğu anlarda ve kırmızı ışıkta hızlıca mail, sosyal medya ve mesaj kontrolü yapabilirsiniz.
  • İşveren ve çalışanlar arası koordinasyon, trafikte de sürdürülebilir.
  • Telefonu elinize almak zorunda kalmadığınız için dikkat dağınıklığı yaşamazsınız.

Trafikte size avantaj sağlayacak ürünler, fonksiyonlu ve fonksiyonsuz yapılarda olabilir. Bazıları sadece araç içi telefon sabitleyici özelliğinde iken, bazıları fonksiyonel özellikler sunar. 360 derece dönebilen, şarjlı ve ayarlanabilir yapılarda olan tutucular arasından ihtiyacınıza göre bir tercih yapabilirsiniz.

Şarjlı araç içi telefon tutucu modelleri, telefonunuzu şarj etme imkanınız olmadığı anlarda da büyük kolaylık sağlar. İş seyahatleriniz esnasında aracınızda şarj imkanına sahip olmak; çalışanlarınızla, müşterilerinizle ve iş ortaklarınızla her an bağlantıda kalmanızı sağlar. Kablosuz şarj özelliği ise herhangi bir temasa gerek kalmadan görüşmelerinizi her an yapabilmenize olanak sağlar. 

Araç İçi Telefon Tutucu Nasıl Takılır?

Telefon tutucular, gayet kolay bir şekilde aracınıza ve telefonunuza takılır. Burada önemli olan, yol görüşünüzü engellememesi ve çok fazla düzeltme yapmanızı gerektirmemesidir. Mıknatıslı ve manyetik araç içi telefon tutucu modellerinde, telefona da bir mıknatıs yerleştirilir. Bu mıknatısı doğrudan telefonunuzun arka kısmında kullanabileceğiniz gibi telefon kılıfınızda da kullanabilirsiniz. Bu mıknatıs sayesinde, araç içi telefon tutucu ile telefonunuz güçlü bir şekilde birbirine bağlanır.

Kaydırmaz tabanlı sabitleyiciler ise aracınızın ön panelinde uygun bir noktada kullanılır. Sabitlemek için ekstra bir malzeme kullanımına gerek yoktur. Kaydırmaz özelliği sayesinde, telefonunuz düşmeden durabilir. 

Çift taraflı bant ile kullanılan modeller, telefon gözü olarak düşünülebilir. Bu modelleri, aracınızın kapısına ya da ön paneline bantla sabitleyebilirsiniz.

Şarjlı telefon sabitleyiciler, ön cama tabanından bastırılarak takılır. Takmadan önce, camın ıslak ve lekeli olmadığından emin olmalısınız. Ürünü, bir bez yardımıyla kuru ve pürüzsüz hale getirdiğiniz cama sabitleyerek kullanabilirsiniz. 

Araç İçi Telefon Tutucu Bulunduğu Yerden Düşer mi?

Arabanızla seyir halindeyken telefonunuzun düşmesi, dikkat dağınıklığına yol açabileceği gibi telefonunuzun zarar görmesine ve kapanmasına neden olur. Akan trafikte telefon aramak için kesinlikle eğilmemeniz gerekir. Bunun yerine; aracınızı uygun bir noktada durdurarak cihazınızı düştüğü yerden alabilirsiniz. 

Böyle bir sorunla karşılaşmamak için alacağınız araç içi telefon tutucu aparatının kaliteli bir yapıda olması gerekir. Avansas güvencesiyle size sunulan araç içi telefon tutucu aksesuarlar, son derece kaliteli ve telefonunuzla uyumlu yapıdadır. Bu ürünler, genellikle her modele uyumludur. Ancak bazı ürünler belirli modellere yönelik üretilebilmektedir. 

Bu nedenle, ürünü satın almadan önce telefonunuzla uyumlu olduğundan emin olmanız gerekir. Ürünler, telefonunuzun düşmesini engellemek için son derece kaliteli ve sağlam yapıda tasarlanır. Mıknatıs, manyetik tutma ve kaydırmaz özellikleri ile aracınız hareket halindeyken telefonunuz sabit bir şekilde durur. 

Telefon Tutucu Nereye Takılır?

Telefon kitleri, farklı şekillerde tasarlandıkları için aracınızın farklı noktalarına takılabilmektedir. Bazılarında sabitleme için çift taraflı bant kullanılır. Bazı modeller ise havalandırma ızgaralarına, cama ya da torpido üzerine sabitlenir. Araç kitlerini en rahat nerede kullanacağınızı belirleyebilir, buna uygun bir model tercihinde bulunabilirsiniz. 

Telefon tutucu aparatları, özel mandal sayesinde havalandırma ızgarasına kolayca tutturulur. Bazı manyetik özellikli sabitleyiciler ise manyetik tutma özelliğine sahiptir. Bu sayede, aracınızın farklı noktalarında kullanıma uygundur.

İhtiyacınız doğrultusunda, ön cama bağlayarak kullanabileceğiniz şarjlı araç içi telefon tutucu ürünlerini tercih edebilirsiniz. Bu modellerde bulunan vantuz, cama sabitleyerek kullanıma imkan tanır. 

Kaydırmaz tabanı bulunan aparatlar aracınızın ön kısmında kullanıma uygundur. Kaydırmaz özellik sayesinde telefonunuz düşmeden durabilir.

Çift taraflı bant ile kullanılan araç içi telefon tutucu aksesuarları, kapılarda ve aracınızın ön panelinde kullanıma uygundur. Doğru bir şekilde takılmayan aparatlar, yerinden çıkarak düşebilir ve ani dikkat dağınıklıklarına sebep olabilir. Bu nedenle ürünü, üzerinde belirtilen kullanma talimatlarına uygun şekilde takmanız gerekir. 

Telefon Tutucu Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

İş yerlerinin araç içi telefon tutucu ihtiyaçlarında doğru tercihi yapmaları, harcamaların maksimum fayda sunacak ürünlere yönlendirilmesini sağlar. Aldığınız ürünlerin çabuk bozulan, dayanıksız bir yapıda olması maliyetlerinizi artırır. Bu nedenle telefon sabitleyicileri satın almadan önce dikkat etmeniz gereken bazı noktalar vardır. Bunlar şöyle sıralanabilir:

  • Araç içi telefon aksesuarları, aracın aniden hızlanması ve sarsılması halinde telefonu korumalıdır. Düşme ve sarsıntılara karşı, telefonu sağlam bir şekilde tutmalıdır. 
  • Sık telefon kullananlar için farklı açılara ayarlanabilir özelliklere sahip olmalıdır. Bu açılarda telefon sabitlenebilmelidir.
  • Gözünüzü yoldan ayırmanıza gerek kalmadan kullanabileceğiniz şekilde monte edilebilmelidir.
  • Uzun ömürlü kullanım için kaliteli malzemeden üretilmelidir. 
  • Manyetik ve mıknatıslı araç içi telefon tutucu ürünleri, telefonunuzun manyetiğine uyumlu yapıda olmalıdır.

Satın aldığınız ürünün; akan trafikte sürekli düzeltmenizi gerektiren, sabitlenmeyen bir yapıda olması çok ciddi tehlikelere sebep olabilir. Bu nedenle ellerden bağımsız kullanım fırsatı veren modeller, daha doğru bir tercih olacaktır. Bunun yanı sıra araç içi telefon tutucu ürününüzün şık bir yapıda tasarlanması, aracınızın içerisinde güzel bir görüntü oluşmasını sağlar. 

Telefon Tutucu Nasıl Çıkarılır?

Telefon için kullandığınız araç aksesuarları, kolay bir şekilde takılabildiği gibi son derece kolay şekilde çıkarılır. Satın aldığınız ürünün niteliğine bağlı olarak, yerinden kolayca çıkarabilirsiniz. 

Eğer şarjlı modellerden satın aldıysanız, aksesuarın vantuzunu camdan ayırarak yerinden çıkarabilirsiniz. Çift taraflı bantla kullanılan aksesuarların bandını çıkarmanız yeterlidir. Bu ürünler, kullanıldığı alanda iz bırakmaz.

Aracınızın havalandırma ızgarasında kullandığınız sabitleyicileri mandalını açarak çıkarabilirsiniz.

Uzun süre kullanmayacağınız durumlarda, araç içi telefon tutucusunu yerinden çıkarmanız tavsiye edilir. Özellikle aşırı sıcak ve soğuk havalarda, araç içi kitinizi çıkarabilir ve sadece kullanacağınız zaman takabilirsiniz.