Muadil Tonerler

Marka & Model ile Ara
Kartuş & Yazıcı Numarası ile Ara
Kayıtlı Yazıcılarım
Kayıtlı yazıcınız bulunmamaktadır.

Toplam 72 sonuç
BunlarıBiliyor muydunuz?

Tonerlerin, mürekkebi toz halinde püskürttüğünü ve modeline göre 6000 sayfaya kadar çıktı verebildiğini biliyor muydunuz?

Muadil Toner Nedir?

Baskı makineleri hayatımızın neredeyse her alanında var. Okul, iş yeri, mağaza, devlet daireleri, bankalar gibi daha yüzlerce sayılabilecek yer vardır. Baskı makinesinin en değerli ve önemli parçası ise tabii ki tonerlerdir. Çünkü toner olmayan bir yazıcının baskı yapma ihtimali yoktur. Toner, kağıt üzerine yazı ve görsel almak amacıyla kullanılan toza denir. Bu toz hem yazıcılarda hem de fotokopi makinelerinde sıklıkla kullanılır. Tonerler 3’e ayrılır. Bunlar; orjinal toner, doldurulabilen toner ve muadil tonerdir.

Orjinal tonerler günümüzde oldukça yüksek fiyatlara satılır. Maliyeti düşürmek için muadil toner satın alarak bütçenizi kontrol altına alabilirsiniz. Görüntü olarak tamamen orijinal toner ile birebir aynıdır. Bütçenize uygun bir diğer alternatif ise doldurulan tonerlerdir.

Fakat dolum yapılan tonerlerde aynı kaliteyi almak pek mümkün değildir. Çıktı aldığınızda bu fark gözle görülür bir şekilde ortaya çıkar. Hem maliyeti düşük hem de kaliteli bir çıktı almak istiyorsanız, Avansas’tan kendi yazıcınıza uygun muadil toner seçebilir ve bir tık ile kapınıza kadar gelmesini sağlayabilirsiniz.

Muadil tonerler, orijinal tonerin %100 aynısıdır. Hem görüntü hem baskı kalitesi açısından fark edilmez. Bundan kaynaklı olarak muadil tonerler cihazınıza asla zarar vermez.

Avansas’ta Hangi Marka Yazıcıların Muadil Tonerleri Bulunur?

avansas.com’da çeşit çeşit muadil toner bulmak mümkündür. Muadil tonerlere örnek vermemiz gerekirse; Brother muadil toner, Canon muadil toner, HP muadil toner, Kyocera muadil toner, Oki muadil toner, Samsung muadil toner, Xerox muadil toner, Lexmark muadil toner, Epson muadil toner, Panasonic muadil toner ve Ricoh muadil toner gibi çeşitler mevcuttur. Bütün tonerler sıfır ve tam dolumdur. Orijinalinden farksız baskılar yapmak bu muadil tonerler ile artık sizin elinizde!

Hp Muadil Toner

Çok fazla para harcamak istemiyor ama tonerinizin de kaliteli olmasını mı istiyorsunuz? Eğer cevabınız evet ise bu uygun fiyatlı hp muadil toner tam da sizlik bir üründür. Uzun süre kullanılmadığında asla donma yapmaz. İlk günkü gibi kaliteli ve hızlı baskı almanızı sağlar. Fiyatının düşük ve baskı kalitesinin orijinalden farksız olması sizi mutlu edecek! HP muadil tonerin özellikleri şu şekildedir:

  1. HP 125A (CB540A), 128A (CE320A) ve 131A (CF210A) uyumludur.
  2. Rengi siyahtır.
  3. Baskı kapasitesi yaklaşık 1600 sayfadır. Sayfanın sayısı A4 kağıtlarının %5 doluluğuna göre tespit edilmiştir.
  4. Uyumlu yazıcı modellerinden bazıları: Hp Color Laserjet CM1312, Hp Color Laserjet CM1312n, Hp Color Laserjet CM1312nfi, Hp Color Laserjet CP1215, Hp Color Laserjet CP1217, Hp Color Laserjet CP1510, Hp Color Laserjet CP1514n’dir.

Hp muadil toner orijinalinden farksız üretilmiştir.

Hp 12A Muadil Toner

Yazıcı ya da fotokopiniz ile %100 uyum içinde çalışır. Yerine oturmama ya da renklerin tam çıkmaması gibi problemler asla yaşanmaz. Hp 12A muadil toner orijinalinin birebir aynısıdır ve kesinlikle doldurma bir toner değildir. Baskı aldığınızda kalitesine hayran kalıp birden fazla alarak stok yapabilirsiniz.

Hp 12A muadil toner ile uyumlu yazıcı modelleri listesi bu şekildedir:

  • Hp Laserjet 1010
  • Hp Laserjet 1012
  • Hp Laserjet 1015
  • Hp Laserjet 1018
  • Hp Laserjet 1020
  • Hp Laserjet 1022
  • Hp Laserjet 1022n
  • Hp Laserjet 1022nw
  • Hp Laserjet 3015
  • Hp Laserjet 3020
  • Hp Laserjet 3030
  • Hp Laserjet 3050
  • Hp Laserjet 3052
  • Hp Laserjet 3055
  • Hp Laserjet M1005 mfp
  • Hp Laserjet M1319
  • Hp Laserjet M1319f mfp

85A Muadil Toner

Muadil toner, orjinal tonerlerin doluluk ve kapasite oranı ile eşdeğerdir. Kesinlikle eksik ya da kullanılmış tonerlerden değildir. 85A muadil toner yüksek kaliteli baskı özelliğine sahip, uygun fiyatlı bir üründür.

Toplamda 2200 adet sayfa basma özelliğine sahiptir. Uyumlu modelleri ise;

  • Hp LaserJet P1102
  • Hp LaserJet M1132
  • Hp LaserJet M1212
  • Hp LaserJet P1102W
  • Hp LaserJet M1217NFW’dir.

Epson Muadil Toner

Baskı kalitesi oldukça yüksektir. Epson muadil toner kullananların sayısı fazladır. Kalitesi bu kadar yüksek bir ürünün maliyetinin yüksek olduğunu düşünebilirsiniz. Ama aksine maliyeti düşüktür. Muadil tonerler ile maliyeti düşürüp, kaliteyi sabit tutarak muhteşem çıktılar alabilirsiniz. Bu yüzden birçok müşteri Avansas’tan muadil toner sipariş eder ve kapısından teslim almanın konforunu yakalar.

Canon Muadil Toner

Yüksek performansı sayesinde güzel baskılar almanıza yardımcı olur. Doldurma olmamasından kaynaklı olarak kartuşlarda donma asla olmaz. Modelinize uygun muadil toneri alıp kolay bir şekilde takabilirsiniz. Orijinalinden farksız olduğu için bulunduğu bölüme anında oturacaktır. Avansas’tan alınan Canon muadil toner sizi yarı yolda bırakmaz.

Muadil Tonerin Baskı Kalitesi Nasıldır?

Muadil tonerlerin, orjinal tonerlerden tek farkı fiyatının daha uygun olmasıdır. Bunun dışında bütün özellikleri aynıdır. Baskı kalitesi, doluluk oranı ya da boyutu. Muadil tonerler fabrikadan çıkmadan önce bütün kontrollerden geçer. Eğer bir sıkıntı varsa fabrikadan çıkmadan müdahale edilir. Bu şekilde hiçbir müşteriye sorunlu bir ürün ulaşmamış olur. Herkes kaliteli ve uzun ömürlü toneri ile rahatça baskı alabilir.

Muadil Toner Yazıcıya Zarar Verir mi?

Orijinal toner ile muadil toner birebir aynıdır. Muadil tonerler yan ürün skalasındadır. Üretimi sırasında sık sık test sürecinden geçirildiği için yazıcıya zararı olmaz. Görüntü olarak da aynı olan tonerler yazıcıya %100 uyumlu olduğu için yerleştirilmesinde herhangi bir problem meydana gelmez. Güvenli ve kaliteli bir muadil toner arıyorsanız Avansas’tan sipariş edebilirsiniz!

Avansas’tan Kaliteli ve Uygun Fiyatlı Muadil Toner Alınır mı?

Kalite ve uygun fiyatın adresi Avansas’ta çeşit çeşit tonerler mevcuttur. Ne marka toner alırsanız alın %70 oranında tasarruf edersiniz. Tek yapmanız gereken yazıcı ya da fotokopinize uygun muadil toneri işaretleyip sipariş etmek.

İş yeri İçin Toptan Muadil Toner Avansas’tan Alınır mı?

İş yerlerinde sabahtan akşama kadar fotokopi makinesi ve yazıcı kullanılır. Bu demek oluyor ki tonerler hızla tükenebilir ve bittikçe yenilenmesi gerekir. Bunların hepsi maliyeti yüksek ürünlerdir. Ama tercihinizi muadil tonerden yana kullanırsanız kalitenizden ödün vermeden, maliyeti düşürerek tasarruf yapabilirsiniz.

Avansas’tan alacağınız her üründe olduğu gibi muadil toner çeşitlerinde de toptan alma şansınız vardır. Keyifli alışverişler!

Muadil Toner Fiyatları Ne Kadar?

Fiyatlar markalara göre değişmektedir. Ortalama bir fiyat aralığına sahiptir. Avansas.com’da dolum fiyatında olup ama asla dolum olmayan muadil tonerler mevcuttur. Özel Avansas kutusunda kapınıza kadar güvenli bir şekilde gelir. Siz de sipariş vererek bu kalitenin tadına varabilirsiniz!