Saklama Kapları

Toplam 79 sonuç

Aradığınız ürünü bulamadınız mı?

Formu doldurarak aradığınız ürünü bize iletin, sizin için ürünü bulalım.

Teşekkürler, ürün talebiniz alınmıştır.

Saklama Kapları Ne İşe Yarar?

Tüm aile tarafından evde en çok vakit geçirilen alanların başında mutfak gelir. Yemekler yapıp ailenizle keyifli sohbetler edebileceğiniz, büyük sofralar kurup sevdiklerinizle vakit geçirebileceğiniz bu alanın düzenli ve kullanışlı olması çok önemlidir. Bu düzeni sağlamak ve gıda ürünlerini daha uzun ömürlü şekilde muhafaza etmek için tercih edilen mutfak aletleri arasında saklama kapları önemli bir yere sahiptir.

Saklama kaplarının asıl işlevi, gıda ürünlerini daha uzun ömürlü ve daha hijyenik şekilde muhafaza etmektir. Ayrıca erzak ve bakliyat gibi ürünlerde büyük saklama kabı ya da bakliyat saklama kabı kullanımı mutfağınızın çok daha düzenli görünmesini sağlar. Ek olarak bu kaplar, plastik poşet kullanımını da azaltmanıza yardımcı olur.

Saklama kapları değişik ebatlarda ve farklı materyallerden yapılmış şekillerde satılmaktadır. Bu ürünlerin kullanım alanları da içerisine koyacağınız ürünlere ve kullanım şekillerine göre değişkenlik göstermektedir. Siz de satın almadan önce mutlaka kendi ihtiyaçlarınızın ne olduğunu tespit etmeli, buna uygun materyal ve boyut seçimini yapmalısınız.

Saklama Kabı Çeşitleri Nelerdir?

Saklama kapları, geniş bir yelpazeye sahiptir ve hemen hemen her ihtiyaca yönelik saklama kabı bulabilmek mümkündür. Bu noktada önce hangi amaçla kullanacağınızı tespit etmelisiniz. Örneğin; eğer çalışma hayatında kullanabileceğiniz bir yemek saklama kabına ihtiyacınız varsa bu durumda, mikrodalgada ısıtılabilen ve buzdolabında saklanabilen bir ürün tercih etmelisiniz.

Bir başka örnekle; kahvaltıda tükettiğiniz gıdaları saklayabileceğiniz bir kahvaltılık saklama kabına ihtiyacınız varsa ne kadar kullanışlı olduğuna ve buzdolabında kullanım için uygun olup olmadığına dikkat etmelisiniz. Özetlemek gerekirse saklama kabı çeşitleri; cam saklama kabı, plastik saklama kabı, bölmeli saklama kabı ve kapaklı saklama kabı olarak dört kategoriye ayrılır. Ayrıca bunlar, plastik, cam, mika ve seramik gibi malzemelerden üretilirler.

Cam Saklama Kabı

Gıdalarınızı muhafaza etmek için tercih edebileceğiniz hijyenik ve sağlıklı materyallerin başında cam gelir. Cam saklama kaplarında genellikle yiyeceklerinizin hava almasına engel olacak bir kapak bulunur. Bu sayede, isterseniz bakliyat ürünlerini, isterseniz çay ve kahvelerinizi rahatlıkla muhafaza edebilir ve bayatlamasından endişe duymazsınız.

Cam saklama kapları sızdırmaz yapıları sayesinde de avantaj sağlamaktadır. İçerisine koyduğunuz sulu gıdaları gönül rahatlığıyla buzdolabında muhafaza edebilir ve daha sonra bulaşık makinesinde pratik bir şekilde yıkayabilirsiniz. Ayrıca şık görüntüleri ile de evinize ve mutfağınıza hoş bir hava katarlar.

Plastik Saklama Kabı

Plastik saklama kapları, hafif yapıları ve değişik ebatlardaki modelleri ile çok kullanışlı ürünlerdir. Ayrıca plastik saklama kabı seti tercih etmek de çok avantajlı olacaktır. Plastik maddeden yapılsa bile, sağlığınızı riske atmaz ve gıda maddelerini güvenle muhafaza edebilmeniz için BPA içermez.

Bazı plastik saklama kapları vakumlu kapağa sahiptir. Bu sayede, içerisine koyduğunuz gıda maddeleri hiçbir şekilde hava ile temas etmez ve bayatlamaz. Diğer bir yandan vakumlu kapakları pratik bir şekilde açılıp kapanarak avantaj sağlar. Çabuk bozulabilecek süt, yeşillik gibi ya da yoğun kokuya sahip ürünler için rahatlıkla tercih edilebilir.

Ayrıca vakumlu plastik kaplar yanınızda yemek taşımak için de idealdir. Geniş ağızlı ve kapaklı saklama kabı da bu durumlar için kullanışlı olabilmektedir. Sızdırmaz yapıları sayesinde, çantanızda rahatlıkla taşıyabilir ve ihtiyaç duyduğunuzda pratik bir şekilde açarak kullanabilirsiniz.

Bölmeli Saklama Kabı

Kullanım amacına özel olarak tasarlanmış saklama kaplarından bir tanesi de bölmeli saklama kaplarıdır. Genellikle cam, plastik ve mikadan üretilen ürünler; 2,4 ya da 5 bölmeden oluşur. Kullanışlı tasarımları sayesinde tek bir tabak içerisinde birkaç farklı ürünü sergileyebilir ve muhafaza edebilirsiniz.

Bölmeli saklama kapları oldukça modern ve şık görünümleri ile aynı zamanda dekoratif ürünlerdir. İçerisine çerez ve benzeri atıştırmalıklar koyarak, orta sehpa üzerinde misafirlerinize sunum yapmanız için de ideal bir üründür.

Bazı bölmeli saklama kapları da kapaklı bir yapıya sahiptir. Özellikle yanınızda birkaç farklı yemeği bir arada taşımak istediğiniz zaman, gıdaların birbirine karışmadan rahatlıkla taşınmasını ve muhafaza edilebilmesini sağlarlar.

En Kaliteli Saklama Kabı Markaları Hangileridir?

Hayatınızı kolaylaştıran fonksiyonel saklama kapları, eğer kaliteli bir malzemeden yapılmamışsa, işlevini yerine getiremez ve gıdalarınızı korumaz. Böylece kendinizin ve sevdiklerinizin sağlığını riske atmış olursunuz. Ayrıca kalitesiz saklama kapları muhafaza etmek istediğiniz erzaklarınızın bayatlayıp bozulmasına ve kullanılmaz hale gelmesine neden olabilir.

Saklama kapları satın alırken kaliteden ödün vermemek gerekmektedir. Bundan dolayı, en kaliteli markaların ürünlerini tercih etmeniz tavsiye edilir. Türkiye’nin en kaliteli saklama kabı markaları olan Paşabahçe ve Lav ürünlerini satın alarak içiniz rahat bir şekilde uzun seneler boyunca kullanabilirsiniz.

Lav Saklama Kabı

Kullanışlı mutfak malzemeleri üreterek geniş bir kesime hitap eden Lav, tasarladığı saklama kapları ile de birçok mutfağa girmeyi başarmıştır. Yüksek performans sağlayan kaliteli ürünleri, gıdalarınızı sağlıklı ve güvenli şekilde saklamanız için üretilmiştir.

Genellikle dayanıklı cam malzemeden üretilen Lav saklama kabı, şık ve modern görünüşleri ile mutfağınızın ve evinizin havasını değiştirir. Ayrıca sağlam yapıları sayesinde uzun süreli kullanım için uygundur.

Paşabahçe Saklama Kabı

Türkiye’nin en eski ve en köklü cam markası olan Paşabahçe, yıllardır edindiği deneyimi ve kalitesini ürettiği şık saklama kapları ile de kanıtlar. Tamamen camdan yapılmış ve plastik kapaklı saklama kapları arasından kendi ihtiyacınıza yönelik olanları tercih edebilirsiniz.

Paşabahçe güvencesi ile üretilen büyük Paşabahçe saklama kabı modelleri, dekoratif amaçla da kullanılabilir. Ayrıca cam kavanoz şeklindeki modeller de erzak saklama kabı olarak işlev görerek mutfağınızı düzenler. Rahatlıkla bulaşık makinesinde yıkanabilen ürünler, yıllar boyunca sağlıkla kullanılır.

Avansas’ta Satılan Saklama Kabı Modelleri Kaliteli ve Dayanıklı mıdır?

Türkiye’nin en kaliteli ve güvenilir markaları tarafından üretilen saklama kapları Avansas’ta satışa sunulur. Dayanıklı malzemelerden üretilen saklama kapları, uzun süre boyunca rahatlıkla kullanılabilir ve bulaşık makinesinde yıkanabilir.

Avansas güvencesiyle satın alabileceğiniz kaliteli ürünler, hayatınızı kolaylaştırır, gıdalarınızı daha uzun süre saklamanıza yardımcı olur. Aynı zamanda mutfağınızın çok daha şık ve düzenli görünmesini sağlar.

Saklama kapları,çay bardağı, tepsi gibi birçok dayanıklı, kullanışlı mutfak gereçlerini pratik bir şekilde Avansas’tan satın alabilir ve size sunulan avantajların keyfini çıkarabilirsiniz.

Saklama Kabı Fiyatları Ne Kadardır?

Saklama kabı fiyatları tercih ettiğiniz materyale, boyutlara ve özelliklere göre değişiklik göstermektedir. Türkiye’nin en kaliteli ve en çok tercih edilen markaları olan Paşabahçe ve Lav saklama kaplarını en uygun fiyatlarla Avansas’tan satın alabilirsiniz.

Güncel olan stoklarında sergilenen tüm ürünlerin özelliklerini inceleyebilir, kıyaslayabilir ve kendi ihtiyaçlarınıza yönelik olanları tespit edebilirsiniz. Kendiniz ve bütçeniz için uygun olan ürünleri hemen tek tık ile web sitemizden satın alabilirsiniz.

Şeffaflık ve müşteri memnuniyeti ilkeleri ile hareket eden Avansas, güvenliğinize öncelikle önem verir. Bu yüzden alışverişinizin her adımı öz denetimden geçerek size ulaştırılır. Ayrıca Avansas, VeriSign ve 3D Secure gibi güvenli ödeme yöntemlerini kullanarak, kişisel bilgilerinizi her daim korur.

Eğer satın aldığınız ürünlerden memnun kalmazsanız, iade ve değişim hakkınız vardır. Hızlı teslimat bölgesinden verdiğiniz siparişler, 1 iş günü içerisinde size ulaştırılır. Avansas’ın avantajlarla dolu dünyasına katılmak için siz de hemen alışverişe başlayabilirsiniz.