Kullan At Tabaklar

Toplam 37 sonuç

Aradığınız ürünü bulamadınız mı?

Formu doldurarak aradığınız ürünü bize iletin, sizin için ürünü bulalım.

Teşekkürler, ürün talebiniz alınmıştır.

Kullan At Tabak Kullanmanın Avantajları Nelerdir?

Kullan at tabak; fast food restoranlarında, partilerde, düğünlerde kullanılan tek kullanımlık köpük malzemeden yapılan ürünlerdir. Yoğun iş hayatı içinde kolaylık sağlayan ürünlerden biri olmasının yanı sıra hijyen açısından da avantajlıdır. Özellikle ofislerde çok fazla zaman geçirildiği düşünüldüğünde kullan at ürünler hayat kurtarıcı rol üstlenir. İş yerlerinde veya çok fazla insanın bir arada bulunduğu ortamlarda yemeklerden sonra bulaşık yıkamak oldukça güç ve zaman alan bir uğraştır. Bu bağlamda kullan at tabaklar son derece pratik bir çözümdür.

Kalabalık davet ve ortamlarda kullan at servis tabaklarını kullanmak en mantıklı seçenek olmaktadır. Bu ürün, pratik ve hijyenik olmasından dolayı hızlı ve kolay çözümler sunar. Aynı zamanda yoğun mutfak işlerinin ardından sunum esnasında iyi bir yardımcı görevi üstlenir.

İnsanlar iş yerinde özellikle tabak, çatal, kaşık gibi ürünlere kolayca ulaşmak isterler. Bunun yanında kullandıkları ürüne karşı içlerinin rahat olması gerekmektedir. Böyle zamanlarda kullan at sunum tabakları, kaşıklar veya çatallar ideal seçenektir. Kullan at tabakların kullanıldığı alanlar şu şekildedir:

  • Organizasyonlar
  • Partiler
  • Davetler
  • İş yerleri
  • Piknikler
  • Kalabalık ev ortamları

Bu ürünlerin sunduğu en büyük avantajlar hafif olması ve çarpma ya da düşme sonucunda kolayca kırılmamasıdır.

Kullan At Tabak Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Zaman zaman çeşitli organizasyonlarda evinizdeki tabaklar, kaşıklar ve çatallar sayıca yetersiz gelebilir. Özellikle çok kalabalık olunan günlerde hem servis hem de servis sonrası bulaşıklar kullanıcıları zor durumda bırakır ve etkinlikler yorucu bir hal alır. Bu anlamda kullan at ürünler hayat kolaylaştırıcı bir alternatiftir. Farklı kullanım alanları için, çocuklara ya da büyüklere göre üretilen pek çok kullan at ürüne ulaşmak mümkündür. Avansas’ta yüksek kaliteli pek çok seçeneği inceleyebilirsiniz. Büyük ya da küçük, karton veya kâğıt malzemeden üretilen kullan at tabaklara hemen göz atabilirsiniz.

Hayatınıza hız ve kolaylık sunan kullan at tabaklar pratiklik sağlamak için tasarlanmaktadır. İş yerinde ve evinizde iş yükünüzü azaltan kullan at tabakları seçerken dikkat etmeniz gerekenler şunlardır:

  • Kullanacağınız ortama göre seçim yapmanız gerekmektedir. Parti, davet ve organizasyonlarda daha renkli veya desenli olan kullan at tabakları tercih edebilirsiniz.
  • İş yerinde ya da ofisinizde kullanacağınız ürünler genellikle düz renk olmalıdır. Model olarak birden fazla gözlü olanları tercih edebilirsiniz. Ayrıca çok gözlü olanları ev partilerinde de çerez koymak için kullanabilirsiniz.
  • Piknik ya da kamp gibi aktiviteler için kullanabileceğiniz ürünleri toplu bir şekilde alabilirsiniz. En çok bu gibi ortamlarda ihtiyaç duyacağınız kullan at kaşık çatal gibi ürünleri de ayrıca inceleyebilirsiniz.
  • Genellikle toplu olarak satılan ürünlerin boyutlarına dikkat etmeniz gerekmektedir. 17 cm, 21 cm, 22 cm veya 400 cc gibi ölçülerde bulunan ürünler farklı modellerle üretilmektedir. İhtiyacınıza uygun ürünü sayfamızdan bulabilirsiniz.
  • Plastik ve kâğıt malzemeden üretilen kullan at tabaklar 20’li, 50’li, 100’lü ve 125’li seçeneklerle sunulmaktadır. Oldukça kullanışlı olan bu ürünler kalabalık yerlerde işinize yarayacak önemli gereçlerdendir.
  • Kullan at tabakların yanında tamamlayıcı olarak çatal, bıçak, kaşık, karton bardak gibi ürünler de bulunmaktadır. Kullan at sofra malzemeleri olarak bilinen ürünlerin en yaygın kullanım alanları kalabalık ortamlardır.
  • Özellikle çocuğunuz için satın alabileceğiniz kullan at kahvaltı tabağı ile zamandan tasarruf edebilirsiniz. Ayrıca ürünü iş yerleri için de rahatlıkla kullanabilirsiniz.
  • Ofisinizde su, kahve ve çay içmek için tek kullanımlık karton ya da plastik bardakları tercih edebilirsiniz. Hijyen açısından destek veren ürünlerin arasında bulunan tek kullanımlık ürünler ile vaktinizi daha verimli kullanabilirsiniz.

Kullan At Tabak Modelleri Nelerdir?

Kullan at tabaklar, farklı ihtiyaç ve istekler doğrultusunda geliştirilmektedir. Eskiden sadece tek model beyaz renkten oluşan bu ürünler şimdilerde rengarenk ve desenli modelleri ile tasarlanmaktadır. Farklı eğlence ortamları için oldukça göz kamaştıran yapıda ve modelde üretilen kullan at tabaklar, kullanılan cam ve seramik ürünlerin bile önüne geçebilmektedir. Tek kullanımlık olarak sunulan ürünler arasında tabak haricinde çatal, bıçak, kaşık, bardak ve çorba kaseleri gibi kullan at gereçleri de bulunmaktadır. Organizasyon ve etkinliklerde kullan at tabakları kullanmak oldukça akıllıca bir fikirdir. Mutfak gereçleri içerisinde sayılan bu ürünlerin bazı çeşitleri şu şekildedir:

Kullan At Plastik Tabak

Kullan at plastik tabak modelleri arasında desenli, puanlı, benekli, düz renkli ürünler bulunmaktadır. Mutfak malzemeleri arasında en çok tercih edilen gereçler arasında bulunan tek kullanımlık bu malzemeler ile rahatça servis yapabilirsiniz. Yiyeceklerinizi tükettikten sonra geriye kalan kirli bulaşıklarınızı makineye atmak yerine direkt olarak çöpe atabilirsiniz. Hem zamandan tasarruf etmenizi sağlayan hem de sizi zahmete sokmayan kullan at tabaklar ile gereksiz enerji harcamamış olursunuz. Ayrıca plastik tabak kolay kırılmamakta ve yırtılmamaktadır. Bu anlamda son derece dayanıklı ve işlevseldir.

Kullan At Köpük Tabak

Kullan at köpük tabaklar çeşitli modellerde tasarlanabilmektedir. Plastik kullan at tabaklardan farkı, tek renk yani sadece beyaz olmasıdır. Sade bir görünümü olan bu tabakların 2 veya daha fazla gözlü olan modelleri ve kapaklı çeşitleri de bulunmaktadır. Ürün düğün, mevlid gibi ortamlarda daha yoğun bir şekilde kullanılmaktadır. Ayrıca piknik ve kamp gibi etkinliklerin de vazgeçilmezi konumundadır. Köpük tabak ikiye katlandığında kırılmaktadır. Ancak yemekleri taşımak için son derece dayanıklı bir yapıya sahiptir. Doldurulduğu zaman ağırlık karşısında kolay kolay eğilmez, bükülmez.

Kullan At Tabak Kullanımı Sağlığa Zararlı mıdır?

Kullan at tabak kullanımı sağlığa zararlı değildir. Tek kullanımlık olduğundan dolayı kullanıldıktan sonra atılmaktadır. İkinci kez kullanılmayan ürün, kalabalık iş ve eğlence ortamları için gayet uygun bir gereçtir. Günlük kullanımlar için oldukça pratik olan ürün, hem çevreye hem de insan sağlığına uyumlu, hijyenik yapıdadır. Geri dönüştürülebilir olan kullan at tabak, çatal ve kaşıklar yemeklerin tadını değiştirmez, yemeklere karışmaz.

Çeşitli boy ve modellerde olan kullan at tabaklar ve karton bardaklar zamandan tasarruf etmenize de yardımcı olmaktadır. Her türlü yiyeceğin kullanımı için uygun olan bu ürünler yıkama işlemi gerektirmez, tek kullanıcı için özeldir. Tehdit oluşturmayan malzemeden üretilirler. Bu anlamda gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

Avansas’ta Satılan Kullan At Tabaklar Çabuk Deforme Olur mu?

Avansas’ta satılan kullan at tabaklar kolay kolay deforme olmamaktadır. Ürün çeşitleri, standartları karşılayan yapıları ve malzemeleri sebebiyle son derece sağlam ve dayanıklıdır. Tek kullanımlık olan bu ürünlerde hemen kırılma ve yıpranma gözlemlenmemektedir. Doğum günü, nişan, davet gibi organizasyonların yanı sıra piknik, kamp ya da günlük kullanım için tercih edilen ürünler pratik kullanım imkânı da sunmaktadır. Düşme ve çarpmaya karşı dirençlidirler.

Avansas portföyünde yer alan bütün ürünler belirlenmiş standartlarda, kaliteli ve uzun ömürlüdür. Bu sebeple, TOBB güven damgası sahibi Avansas’tan gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz.

Kullan At Tabak Fiyatları Ne Kadardır?

Plastik kullan at tabak, maliyet açısından ihtiyaçlarınıza olumlu olarak yanıt veren tek kullanımlık malzemeler arasında yer almaktadır. Diğer ev ve mutfak materyallerine oranla daha ekonomik olan ürünlerdir. Geri dönüştürülebilir malzemelerle üretilmekte olmalarının yanı sıra doğa dostu seçenekleri bulunmaktadır. Çeşitli renk, desen, boy ve nitelikteki ürünlerin fiyatları da birbirinden farklıdır.

Avansas, geniş ürün yelpazesi ile 7/24 online hizmet veren bir e-ticaret sitesidir. İhtiyacınız olan pek çok ürüne, Avansas aracılığıyla, uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Dilediğiniz ürünü sepetinize atıp hızlı ve kolay bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz.