Karton Bardaklar

Toplam 21 sonuç

 

Aradığınız ürünü bulamadınız mı?

Formu doldurarak aradığınız ürünü bize iletin, sizin için ürünü bulalım.

Teşekkürler, ürün talebiniz alınmıştır.

Karton Bardak

Karton bardak, camdan üretilmiş bardaklar kadar hijyenik ve köpük bardaklar kadar kullanışlı olan ürünlerdir. Gene manada tanıtım ve organizasyonlar esnasında reklam amaçlı olarak yaptırılan karton bardaklar kimi zaman tek kullanımlık ve pratik olmalarından ötürü insanlar tarafından tercih edilir. Peki, bu bardaklar nasıl üretilir?


Karton Bardak Nedir, Nasıl Üretilir?


Günümüzde reklam ve tanıtım başta olmak üzere çeşitli amaçlarla kullanılan karton bardak çeşitleri meşrubat içilirken kullanılan ve yıkama derdi bulunmayan ürünlerdir. Kullan at mantığı ile hem daha pratik hem de daha zahmetsiz olan karton bardak çeşitleri geri dönüştürülebilir olmaları sayesinde oldukça avantajlıdır. Özellikle sıcak içeceklerin dağıtımında kullanılan baskılı ya da baskısız olabilen bu bardaklar; plastik bardaklara nazaran daha mantıklı çözümlerdir. Kâğıt bardak üretimi kalite ve fiyatına göre çeşitlilik gösterse de genel manada 6 aşamada gerçekleşir. Bu aşamaların ilki kâğıt bardak tasarımıdır. Tasarım aşamasında tanıtımı yapılacak firma varsa amblem ve bilgileri yoksa renk ve desen seçimi yapılır. Sonraki aşamada bardak kalıbının ayarlaması yapılır. Genel olarak 160 mililitre hacminde ve 73x80 mm ebatlarında üretilen kâğıt bardak en sık tercih edilen boyuttur. Baskı kalıbına karar verildikten sonra baskı işlemi yapılır ve üretim tamamlanmış olur. Bu aşamadan sonra gerçekleşen adımlarda bardağın fazlalıkları kesiliyor ve ağız kısmı içecekleri içmeye uygun hale getiriliyor. Kullanıcıya sunulmaya hazır hale gelen bardaklar paketlenerek tüketiciye sunulmak üzere hazırlanıyor.


Karton Bardak Kullanmanın Avantajları Nelerdir?


Karton bardak fiyatları ve avantajları ile günümüzde sıklıkla tercih edilen ürünlerden biridir. Pratik ve hesaplı bu ürünleri kullanmanın hem doğa hem de bütçeniz açısından pek çok faydası bulunur.

İşte baskılı karton bardak kullanmanın avantajları:

  • Kâğıttan üretilen ve geri dönüştürülmesi oldukça kolay olan baskılı karton bardak cam ve plastik gibi doğaya zarar vermez ve doğayı korur.
  • Kullan at özelliği sayesinde yıkama ve kurutma gibi sorunları olmayan bu bardaklar, evde ve işte size daha rahat bir kullanım sunar.
  • Karton bardak fiyatı; cam bardak ve plastik bardak fiyatına nazaran daha hesaplı ve avantajlı olması nedeniyle bütçe dostu bir üründür.
  • Özellikle sıcak içecekler için kullanılan kağıt bardaklar, plastik bardaklara göre daha sağlıklı bir kullanım imkânı sunar.
  • Kağıt bardaklar, ekonomik olmasının yanında kolay istiflenebilir ve taşınabilir özelliği ile de kullanışlıdır. Bu özellikleri ile de karton ya da kağıt bardak çeşitleri sizi önemli bir yükten kurtarır.
  • Kırılma ve çatlama gibi sorunların yaşanmadığı kâğıt bardak işyerlerine avantaj sunar.

Karton Bardak mı, Cam Bardak mı tercih etmeli?

İnsanlar cam bardakta içeceklerini tüketmeye alışsa da değişen insan ihtiyaçları neticesinde kâğıt bardak kullanımı artış göstermeye başlamıştır. Cam bardakların doğada yok olma süresinin oldukça fazla olması kâğıt bardakların çevre dostu ve sağlıklı seçenekler olarak ortaya çıkmasını sağlar.

Bunun yanında geri dönüşüm özelliği ile tekrar tekrar kullanılabilen karton bardaklar cam bardaklar gibi kırıldığında çöpe atılıp heba edilen ürünler değildir. Cam bardakların sıcağı doğrudan iletmesi nedeniyle sıcak içeceklerde problemlere yol açan cam bardakların aksine kâğıt bardaklar elinize zarar vermez. Maliyeti cam bardaklara göre daha düşük olduğu için işyerleri için vazgeçilmez ofis malzemeleri arasındadır.


Kendi Kâğıt Bardağınızı Tasarlayın


Avansas’ın avantajlar dünyası ile baskılı karton bardaklarınızdaki logo ve şekilleri kendiniz belirliyor ve özel bardaklarla fark yaratmaya başlıyorsunuz. Değişik sayıda ve seçeneklerle en kaliteli ve sağlıkla karton bardakları sizlere buluşturan Avansas’ın bu muhteşem hizmeti ile karton bardak fiyatları konusunda ekstra bir ücret ödemeden size özel bardaklara sahip olabilirsiniz.


Sizin İçin En İyi Karton Bardak Hangisi?



Kullan at özellikli bardaklar insanlar tarafından sıklıkla tercih edilse de her kâğıt bardak aynı kalite ve standartlarda üretilmez. Dolayısıyla bu tip bardakları alırken şu noktalara dikkat etmelisiniz: 

  • Karton bardak fiyatı bütçenize olumsuz etki etmeden size rahat bir kullanım sunmalı
  • Sıcak içecekler için tercih edildiğinde ısıyı elinize yansıtmadan konforlu bir kullanım sağlamalı
  • Hemen yırtılan kâğıt bardakların aksine kullanışlı ve dayanıklı olmalı
  • Hafif olması ile yokmuş hissi ile meşrubat keyfini yaşatmalı
  • Optimum boyutlarda olmalı ve kişinin bir kullanımlık ihtiyacından fazla bir hacim sunmamalı
  • Hijyenik standartlara uyumlu ve çevre dostu olmalı

Avantajlı Karton Bardak Fiyatları İçin Doğru Adres: Avansas


Su sebili fiyatları ve karton bardak fiyatları ile son dönemde büyük avantajlar sunan Avansas; poşet çaylar, karton bardaklar ve daha pek çok ürünü ile müşterilerine yüksek standartlarda hizmet sunmaya devam ediyor. Ürün çeşitliliği ile Türkiye’nin bir numarası haline gelen Avansas, ürünleri satın almak isteyen müşterileri için kolay sipariş seçenekleri ile farkını ortaya koyuyor. Üstelik farklı ödeme yöntemleri ile müşterilerinin taleplerine maksimum seviyede cevap vermeyi amaçlayan Avansas, kolay iade ve değişim fırsatları ile üründen memnun olmayan kullanıcılarına çeşitli seçenekler vaat ediyor. Kolay sipariş ile ürün satın alındığında 1 iş gününde teslimat ile hızını gösteren Avansas, ücretsiz kargo fırsatı ile müşterilerini kargo yükünden kurtarıyor. Siz de sınırlı sayıdaki stoklardan faydalanmak ve Avansas’ın avantajlar dünyasını keşfetmek için acele etmelisiniz. Kağıt bardak ve daha fazlasını bulacağınız Avansas’ta fiyatlar aklınızı başınızdan alacak!